@anon27689852 , én is így szoktam lenni vele :). Imádom Pestet de csak átutazóban vagy ideiglenesen❤️. Mindig izgalommal tölt el ha ott járok :).
Szívesen összefutnék azokkal, akiknek lenne rám ideje, csak az a baj, hogy annyi elintéznivalónk van, hogy senkit nem akarok azzal áltatni, hogy lesz rá idő(m).
A felsoroltak jó nagyok, de igen frekventáltak is. A budakeszi és a vecsési is sokkal nyugisabbak. Parfümériában a vecsési van a topon, valahogy oda érnek el mindig el először az új illatok. Nem hiába, közel a reptér
A Douglas-nál 40% kedvezmény van két termék vásárlásakor, az olcsóbbikra. Online és üzletben is működik, utóbbinál kell törzsvásárlói kártya.
A Marionnaud-ban júni 28-ig 30% kedvezmény van minden teljesárú, legalább 75 ml-es illatra. Aki nagyban gondolkozik, ezzel járhat a legjobban, nem kell tolongani, nincs értékhatár.
Ingyenes szállítás van a Notino-n.
Holnap (06.16) Tarte Custom Kit akció lesz. 7 teljes kiszerelésű termék 63$-ér
A net a porter oldalán a Pat Mcgrath Labs Luxetrance rúzsok 30%-os akcióban vannak. Pro, hogy azt hiszem vámmentesek, kontra, hogy 15 euro a szállítási díj.
Nem annyira akció, de hátha mást is érdekel: A The Ordinary oldalán hosszú idő után újra elérhető a Granactive Retinoid Emulsion.
Igen érdekes akció… Gátfutók előnyben?
Köszi, feldobtad az amúgy foscsi napomat
A Douglas kicsivel kényelmesebb ajánlata:
Ma este 18-24 óra között 20% kedvezmény 20.000 Ft felett, 30% kedvezmény 30.000 Ft felett NIGHT20 és NIGHT30 kóddal a webshopban.
|gy kell elérni, hogy vírusos időszakban egy-egy vásárló ne töltsön sok időt az üzletben.
Affene, már megint asszem lesz egy új parfim (még eltipródom rajta) és egy rúzs, esetleg, talán, maybe… Az a vacak 30% olyan vonzó
Június 18-án csütörtökön, regisztrált Rossmann+ kártyáddal ismét 15% kedvezménnyel vásárolhatsz bármelyik magyarországi Rossmann üzletben*!
Az Online Drogériában nem érvényes.
Pont sosem érek rá ezeken a napokon azt hiszem szerencsére
Cult Beauty “kezdőcsomag”:
Pink Panda Summer Black Friday elkezdődött! Akit esetleg érdekelne…
Na ha vártam volna most de szuper áron vehettem volna meg a Nabláim
Ilyen van? Nem tudtam.