Akciók - tudsz róla?

@anon27689852 , én is így szoktam lenni vele :). Imádom Pestet de csak átutazóban vagy ideiglenesen❤️. Mindig izgalommal tölt el ha ott járok :).

1 Likes

Szívesen összefutnék azokkal, akiknek lenne rám ideje, csak az a baj, hogy annyi elintéznivalónk van, hogy senkit nem akarok azzal áltatni, hogy lesz rá idő(m). :frowning:

1 Likes

A felsoroltak jó nagyok, de igen frekventáltak is. A budakeszi és a vecsési is sokkal nyugisabbak. Parfümériában a vecsési van a topon, valahogy oda érnek el mindig el először az új illatok. Nem hiába, közel a reptér :smiley:

2 Likes

A Douglas-nál 40% kedvezmény van két termék vásárlásakor, az olcsóbbikra. Online és üzletben is működik, utóbbinál kell törzsvásárlói kártya.

5 Likes

A Marionnaud-ban júni 28-ig 30% kedvezmény van minden teljesárú, legalább 75 ml-es illatra. Aki nagyban gondolkozik, ezzel járhat a legjobban, nem kell tolongani, nincs értékhatár.

6 Likes

Ingyenes szállítás van a Notino-n. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Holnap (06.16) Tarte Custom Kit akció lesz. 7 teljes kiszerelésű termék 63$-érKép

2 Likes

A net a porter oldalán a Pat Mcgrath Labs Luxetrance rúzsok 30%-os akcióban vannak. Pro, hogy azt hiszem vámmentesek, kontra, hogy 15 euro a szállítási díj.

Nem annyira akció, de hátha mást is érdekel: A The Ordinary oldalán hosszú idő után újra elérhető a Granactive Retinoid Emulsion.

1 Likes

Igen érdekes akció… Gátfutók előnyben? :sweat_smile:

IMG_20200616_110939

8 Likes

@zalla, ez nagyon durva :joy:. Nem ismerem ezt a parfümériát, de szivesen részt vennék :joy:.

2 Likes

Köszi, feldobtad az amúgy foscsi napomat :rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

A Douglas kicsivel kényelmesebb ajánlata:
Ma este 18-24 óra között 20% kedvezmény 20.000 Ft felett, 30% kedvezmény 30.000 Ft felett NIGHT20 és NIGHT30 kóddal a webshopban.

5 Likes

|gy kell elérni, hogy vírusos időszakban egy-egy vásárló ne töltsön sok időt az üzletben. :smiley:

4 Likes

Affene, már megint :sweat_smile: asszem lesz egy új parfim (még eltipródom rajta) és egy rúzs, esetleg, talán, maybe… Az a vacak 30% olyan vonzó :sweat:

3 Likes

Június 18-án csütörtökön, regisztrált Rossmann+ kártyáddal ismét 15% kedvezménnyel vásárolhatsz bármelyik magyarországi Rossmann üzletben*!
Az Online Drogériában nem érvényes.

6 Likes

Pont sosem érek rá ezeken a napokon :laughing: azt hiszem szerencsére :sweat_smile:

1 Likes

Cult Beauty “kezdőcsomag”:

IMG_20200618_195021

3 Likes

Pink Panda Summer Black Friday elkezdődött! Akit esetleg érdekelne… :grinning:

5 Likes

Na ha vártam volna most de szuper áron vehettem volna meg a Nabláim :sweat_smile:

1 Likes

Ilyen van? Nem tudtam.

1 Likes