Úgy ám, @zalla papírtáskájában várakozik minden türelmesen, a kisszobában.
Óóó de jó hír Akkor nem kell 2 hétre karanténban lennetek otthon? Barátnőm ősszel jönne és emiatt még nem biztos a dologban, mert nem szeretne 2 hetet lakásban kuksolni. Ő a Lisa rúzs felelős Tudom a kis hülye sminkcucim a legkisebb gondod, de köszönöm, hogy valamilyen módon eljuttatod hozzám és azoknak akik még kértek tőled dolgokat
És @Isabelle jóvoltából érkeznek fényvédők is, remélem lesz rá lehetőségem majd használni is őket, mert lesz még nyár és nyaralááááááááááááás.
A fejemben hirtelen átfutott, hogy kisszoba (=gyereké), papírtáska… A gyerek ugye nem rágta meg…? Aztán rájöttem, hogy nem az én lakásomról van szó.
Az Australian Gold, már el is felejtettem, akkor be leszek tárazva fényvédőből.
Köszönöm @Isabelle😘
Az otthon van, csak én nem.
OBSESS10 levon 10%-ot, még működik.
Nem, itt senki és semmi nem rághatja meg (hacsak a párom nem.)
A Charlotte Tilbury oldalán 15% kedvezmény első vásárlásra a CAROLINE kóddal.
Nem tudom, írtam-e, hogy a Zoeva-nál free shipping van május végéig.
Hát én kihasználtam az ingyen szállítást, rendeltem tőlük egy Sigma ecsetet. A L’oreal termékekre is volt -20%.
Ők inkább kefét rágnak… legalábbis az enyém.
Az oldal tetején volt: lor20hu
NYX-re és a Maybelline-re is vonatkozik.
Douglasnál 30% kedvezmény NYX termékekre 22-24-e között NYX30 kóddal.
Clinique-nél ma -30% 21:00-02:00 között.
Köszönöm! Le is adtam egy mini rendelést.
Valaki szerette volna, azt hiszem: https://www.lookfantastic.com/urban-decay-naked-honey-palette/12245602.html
UD Naked Honey 30%-kal leárazva, bár nem tudom mennyire éri meg így fontban, nem vagyok képben ennél mi számít jó árnak.
Én voltam De @Alsace jóvoltából találtam a zsibin egy igen jó allapotban lévőt, ami már úton van felém
Ha valaki szereti a Tarteot, akkor elég komoly akció van az oldalukon (40%-ig).
Hű, meg jó, hogy amit kinéztem nincs benne.