Valaki nem szeretne velem osztozni egy Pink Panda Mega Boxon? Nekem a Dreamy kellene, a másik paletta a Soul Blooming.
Már megrendeltem a Dreamy-t de neked is pont az kéne ahogy látom Csak fogyóban van? Remélem lesz jelentkező, mert marha jó áron van az a megabox
Én azért nem élek a lehetőséggel, mert kitudja mikor jutok haza végre.
Ha valaki látná az ABH Rivierát leárazva, illetve az új Mac Glow Play pirosító Grand árnylatát a Douglas- on, legyen szíves sikítson!
Engem nem zavar, elparkol a többi cuccom között.
Hogyhogy fogyóban van? Micsida?
A Dreamy Azt hittem neked megvan, bocsi
Semmi gond, csak nem tudtam, mire gondolsz. Nem, nekem a Soul Blooming van meg.
A douglas.at-n - 20% van mindenre ma (ami nem akciós). A jó hír, hogy beléptem és nem törlődik a kosár, ha valamit nem törlök direkt. Gondolom kijózanodott az informatikus.
Ha valaki szeretne valamit és tud rá várni, akkor hazaviszem. Az új törzsvásárlói program keretében elvileg nincs posta hozzám, akármilyen olcsó dolgot rendelek. Szülinapi kupon nem érkezett, gondolom az már nem jön többet.
Azt hittem megvan ő is Remélem akkor lesz jelentkező a dologra Én holnapra várom az enyémet, totál be vagyok sózva már
Jó neked, az enyém postában maradóval jön, nem tudom vannak-e késések, meg hogy mikor érkezik meg, úgyhogy .
A Riviérán én is gondolkodom, és mostanában a Carlin is…
Készletkisöprés van a Pinkpandán :).
Na jól van, most már végre én is meglátogatom ezt a híres Pink Panda oldalt még sosem jártam ott
Kikónál ingyen szállítás 7500 felett.
Nagyon köszi, hogy ezt írtad, megrendeltem a Precious palettát és ha már arrajártam, hozzácsaptam egy legyező ecsetet is.
A Riviera pont le van árazva Edit blogján.
Holnap Rossmann+ tagoknak ingyenes szállítás.
Meseszép