Én is gondolkodtam azon, mert a lila nagyon tetszik benne. Viszont a kéktől meg rosszul vagyok, ha ránézek. Így végül ennél maradtam.
Nem baj, ha pici, legalább van esélye elfogyni.
Beauty Bayen nehany Jeffree temek 25%-os akcioval fut, foleg concelearek.
Nekem megvan ez a paletta és nagyon szeretem. Jó választás.
Nekem a vizsgák és a suli okozta kilátástalanság okozta a hirtelen bekövetkezett folyamatos vásárlási mániámat . Mondjuk nem mondom hogy nem örülök mert legalább minőségi dolgokat vettem, nem a drogériában költöttem a pénzem olcsó tucattermékekre.
Öhmm, én se voltam ebben a hónapban a visszafogottság mintapéldánya… nehéz időszak volt, sok, stresszes munkával és az se tett jót, hogy már azt vizionáltam, hogy a jövőben csak a drogériák kínálatával kell beérni.
Szóval ennek az eredménye volt 2 Melt rendelés, 2 MAC, leütöttem egy mini KVD púdert a zsibin meg ilyesmik.
Én is vásárolgattam, parfümöt, most Nablát, Aurora palettát. Feszült vagyok, nagy a lemaradásom a sulival igazából semmi időm az időigényesebb hobbijaimra. Kiszedték a bölcsifogam, bucifejem van és különben is, megérdemlem a szép dolgok gyűjtését, ha már sehova se lehet kimozdulni Totál yolo!!
Én is rengeteg mindent vásároltam, beállok a sorba…
Nekem is becsùszott 1-2 -3 paletta es màs szèpsègek… De el is adtam pàrat a nèmet zsibin , ìgy nincs akkora bűntudatom .
Valljunk színt! Olyan jó más cuccait nézegetni és megnyugtató, hogy nemcsak én végeztem virtuális ámokfutást…
Én is azt veszem számba most, mit lehetne a régi cuccaim közül eladni.
Én is feltettem a Nabla monómat meg egy nem bevált parfümöt.
Amúgy még úton van felém Lisa Velvet Myth rúzsa és Isabelle Blue Bloodja
Fúúú, Isabelle-től majd hozzám jön 2 paletta, meg más is, csak elfelejtettem, mi…
Montelino majd egy Nars pirosítót hoz.
Jaj, vmelyik gondoltam, hogy nyitok egy topikot, a téma, amit az elmúlt egy évben vettem. Kb.mint az a tetris kihívás, minden kipakolva.
Jó nagy szőnyeg kellene hozzá itt pár kolleginának.
Milyen jó kis képek születnének, lehetne nézelődni.
Amúgy az ötlet onnan jött, hogy az előző unboxing képei elvesztek. Na?
Igen, 1 hèt mùlva utazunk, a csomikat pàrom szàllìtja hamarabb, ìgy holnap majd vàlogatom össze ès csomagolok. @Amadea egy ecsetke volt mèg amit mùltkor nem talàltam. Meg ha a huda időben megèrkezik, akkor abbòl 1.
Remélem minden rendben lesz az úttal, és biztonságban haza tudtok érni!
Felőlem mehet! Én is a nagyszőnyegesek közé tartoznék, ha hajlandó lennék nyilvántartást vezetni, mikor mit vettem.
Wáwáwá, jön a csomagka, nagyon köszönöm! Remélem, minden simán, zökkenőmentessn megy majd nektek az utazás során (nem a sminkcuccok miatt, ebbőla szempontból ők az utolsók).
Tényleg, a Norvina volt!
Én is rendeltem néhány dolgot, de még minden úton van.
Egyedül az ANR szérumok érkeztek meg.
Iherbről pamutlap és szérum, Jessup ecsettartó, Docolor szem ecsetszett, Melt szemceruzatartó és tegnap a Pat McGrath paletta. Meg ugye nekem még a Lethal szemfestékeim is úton vannak, egy-két highlighterrel egyetemben, ha minden igaz, @Amadea?