Akciók - tudsz róla?

Én is gondolkodtam azon, mert a lila nagyon tetszik benne. Viszont a kéktől meg rosszul vagyok, ha ránézek. Így végül ennél maradtam.
Nem baj, ha pici, legalább van esélye elfogyni. :grinning:

2 Likes

Beauty Bayen nehany Jeffree temek 25%-os akcioval fut, foleg concelearek.

4 Likes

Nekem megvan ez a paletta és nagyon szeretem. Jó választás.

1 Likes

Nekem a vizsgák és a suli okozta kilátástalanság okozta a hirtelen bekövetkezett folyamatos vásárlási mániámat :joy:. Mondjuk nem mondom hogy nem örülök mert legalább minőségi dolgokat vettem, nem a drogériában költöttem a pénzem olcsó tucattermékekre. :crazy_face:

4 Likes

Öhmm, én se voltam ebben a hónapban a visszafogottság mintapéldánya… nehéz időszak volt, sok, stresszes munkával és az se tett jót, hogy már azt vizionáltam, hogy a jövőben csak a drogériák kínálatával kell beérni.
Szóval ennek az eredménye volt 2 Melt rendelés, 2 MAC, leütöttem egy mini KVD púdert a zsibin meg ilyesmik. :rofl:

7 Likes

Én is vásárolgattam, parfümöt, most Nablát, Aurora palettát. Feszült vagyok, nagy a lemaradásom a sulival igazából semmi időm az időigényesebb hobbijaimra. Kiszedték a bölcsifogam, bucifejem van és különben is, megérdemlem a szép dolgok gyűjtését, ha már sehova se lehet kimozdulni :rofl: Totál yolo!! :blush:

5 Likes

Én is rengeteg mindent vásároltam, beállok a sorba…

4 Likes

Nekem is becsùszott 1-2 -3 paletta es màs szèpsègek… De el is adtam pàrat a nèmet zsibin ,:rofl::see_no_evil: ìgy nincs akkora bűntudatom .

5 Likes

Valljunk színt! Olyan jó más cuccait nézegetni és megnyugtató, hogy nemcsak én végeztem virtuális ámokfutást…

5 Likes

Én is azt veszem számba most, mit lehetne a régi cuccaim közül eladni. :slight_smile:

2 Likes

Én is feltettem a Nabla monómat meg egy nem bevált parfümöt. :smiley:

1 Likes

Amúgy még úton van felém Lisa Velvet Myth rúzsa és Isabelle Blue Bloodja :rofl:

4 Likes

Fúúú, Isabelle-től majd hozzám jön 2 paletta, meg más is, csak elfelejtettem, mi…
Montelino majd egy Nars pirosítót hoz.

3 Likes

Jaj, vmelyik gondoltam, hogy nyitok egy topikot, a téma, amit az elmúlt egy évben vettem. Kb.mint az a tetris kihívás, minden kipakolva. :smile:
Jó nagy szőnyeg kellene hozzá itt pár kolleginának.
Milyen jó kis képek születnének, lehetne nézelődni.
Amúgy az ötlet onnan jött, hogy az előző unboxing képei elvesztek. Na?

5 Likes

Igen, 1 hèt mùlva utazunk, a csomikat pàrom szàllìtja hamarabb, ìgy holnap majd vàlogatom össze ès csomagolok. @Amadea egy ecsetke volt mèg amit mùltkor nem talàltam. Meg ha a huda időben megèrkezik, akkor abbòl 1.

6 Likes

Jajj na meg az abh Norvina🙈 @Amadea

3 Likes

Remélem minden rendben lesz az úttal, és biztonságban haza tudtok érni!

1 Likes

Felőlem mehet! Én is a nagyszőnyegesek közé tartoznék, ha hajlandó lennék nyilvántartást vezetni, mikor mit vettem.

1 Likes

Wáwáwá, jön a csomagka, nagyon köszönöm! Remélem, minden simán, zökkenőmentessn megy majd nektek az utazás során (nem a sminkcuccok miatt, ebbőla szempontból ők az utolsók).
Tényleg, a Norvina volt!

2 Likes

Én is rendeltem néhány dolgot, de még minden úton van. :smiley:
Egyedül az ANR szérumok érkeztek meg.
Iherbről pamutlap és szérum, Jessup ecsettartó, Docolor szem ecsetszett, Melt szemceruzatartó és tegnap a Pat McGrath paletta. Meg ugye nekem még a Lethal szemfestékeim is úton vannak, egy-két highlighterrel egyetemben, ha minden igaz, @Amadea?
:smiley:

2 Likes