Akciók - tudsz róla?

Már meg is jött a csomim😀

2 Likes

IMG_20200520_161508

3 Likes

Gyors volt!
Remélem beválik a fogkefe :wink:

1 Likes

Pat McGrath: limitált kiadású darabok akciósan.

5 Likes

Screenshot_20200520_203334

4 Likes

És free shipping világszerte -PAT Mcgrath . + 20 % akció a leárazott termékekre :SOSORRY20 :heart_eyes:

7 Likes

Áááá. Nem baj, az 5 ezres paletta esetében még nem olyan nagy gond… :smiley:
De a rúzsoknál már alkalmazom :sunglasses:.
Köszönöm szépen @Isabelle!

1 Likes

Ezzel végül éltem ma, köszi szépen :blush:

1 Likes

Jujj, àruld el,mit rendeltèl? Èn csak a 2 mini palettàn gondolkodtam, de az egyik màr megvan.

1 Likes

Melyik van meg?
Végül este én sem bírtam ellenállni, főleg a plusz 20%-os kuponkódodnak köszönhetően. :joy:Szóval nagyon köszi!

Ezt választottam:
Screenshot_20200521_093742

6 Likes

Én is. :flushed:
A kuponnal kb. kinti Maybelline árban volt és a vámhatár alatt. Gondolom lesz min. 1 hónap mire ideér.

2 Likes

Én is ezt vettem meg. Nagyon gondolkogztam a Golden Opulencen, de nem tudtam volna ésszerű magyarázatot adni arra, hogy miért adnék ki tízenvalahány ezret egy palettáért aminek a színei megvannak már. Persze fele annyiért egy hasonló színeket tartalmazó darabbal már egészen más a helyzet. :rofl:
Egy mini rúzs szettet rendeltem még ezen kívül (Colour Blitz 2). Nézegettem az akciós rúzsokat, és gyönyörűek, de életemben nem használtam el még egyetlen minit sem, nemhogy teljes méretűt. Így sokkal jobb vételnek tartottam a 20%-os akcióval a mini szettet. Erősen gondolkozok egyébként a lip balmokon is. Azzal van tapasztalatod @Isabelle? Neten jókat olvasok róla, de nem tudom mivel tudna többet, mint egy jobb ajakápoló…

Egyébként lehúzhatom a low buy vállalásomat a WC-n… Ebben a hónapban annyi mindent vettem. Láthatóan nem voltam felkészülve egy világjárványra, és a több hetes bezártság okozta kilátástalanság érzésre.

8 Likes

Kb. így voltam vele én is. :smiley:
@Montelino -hoz hasonlóan én is úgy gondoltam, hogy 4520 forintot megér, hogy kipróbáljam, hasonló összegbe a márkásabb (Max Factor, L’oreal, Bourjois) drogériás paletták is kerülnek.

Szerintem tobben jarunk ebben a cipoben. Ez egy nehez idoszak mentalisan, ezzel magyarazom.
Pedig mar olyan jol alakultak az visszafogott vasarlasi szokasaim, de az elmult 6 het banki kivonatat nem merem megnezni. Cserebe lett egy csomo szep uj dolgom, ami boldogga tesz. :rofl:

7 Likes

Azért ebben az is benne van, hogy nagyon jó akciók voltak az elmúlt két hónapban.
Gondolom amiatt, hogy kevesebb legyen a zárt üzletek miatti bevételkiesés.
Ott volt pl. az Estée Lauder ANR előbb 40%-os (Douglas) aztán 50%-os (2in1 a saját oldalukon) akciója. Egyik kuponos napon sem volt rá ilyen kedvezmény…

2 Likes

Ez amit rendeltèl.A màsik kèkes lilàson gondolkodom mèg , amìg el nem fogy. Ne lepődjetek meg elèg minike a paletta ,15 x 7 cm talàn. De a swatchok elèg jòl.

3 Likes

A 20 % màr nem működik.

Én pont most tudtam kissé visszafogni magam. Mivel itthonról dolgozom, ezért nem megyek drogériába, a párom meg vásárlás téren szorosan fogja a gyeplőt, szerencsére :smiley: Nekem nincs elég önuralmam ebben :smiley:

5 Likes

Kb. egy éve rendeltem utoljrára a Notinótól. Tök gátlástalanok: most jött SMS(!), hogy ingyenes szállítás van a héten. A honlapjukon kötelező volt a mobilszám megadása (“A telefonszám leginkább a futárszolgálat miatt fontos, hogy kapcsolatba tudjanak Önnel lépni a szállítás előtt.”). Természetesen az e-mailes akciókról le vagyok iratkozva. Sunyi, visszataszító reklám.

7 Likes