Ingyenes szállítás mindenre a Notino-n, ha ez szempont lehet a rendeléshez.
Nekem igen, köszi Végre kipróbálom a Curaprox Ultra Soft fogkefét.
Zoeva-nál is ingyen szállítás van, nem csak a Notino-n.
Nem merek mindenhova feliratkozni, mert növeli a vásárlásaim számát Időnként így is le szoktam iratkozni innen-onnan, hogy ne emlékeztessenek folyton a shoppingra
Jogos. Megértelek !
20% van mindenre az Asos oldalán (ruhára és szépségápolási termékekre is).
Notino-n az ingyenes szállítás mellett a Maybelline, a L’oreal és NYX termékekre kedvezmények vannak, csak nem találom, hol lehet érvényesíteni az oldalon…
Aztán megtaláltam a kuponkódot!
Bocsi, aztán megtaláltam én is, ne haragudj, hogy ilyen vaksi voltam…
Örülök
Mivel szállít a Notino? Olyan rég rendeltem már, hogy elfelejtettem.
Ok, ki is van írva minden termékhez, hogy Express One (Transoflex), bocsi hogy ilyen hülye vagyok
Már megint Douglas Night Shopping van (20e fölött 20% kedv, 30e fölött 30% kedv az oldalon kiírt kódokkal). Miért érzem azt ilyenkor, hogy megfogtam az isten lábát és annyira szuper ez az akció, hogy vásárolnom KELL?
A Douglas mostanában nagyon belehúzott! Nem is emlékszem, hogy a vírus előtti időkben lett volna 30%-os lehetőség is, most meg kb. kéthetente
. Nagyon helyes! Végre átléptük az ÁFÁ-s álomhatárt
Az utolsó mondatodat nem értem
Legalább ott, itt rendelni se tudok, mert a kosárba rakott termék törlődik. A szülinapi kuponom se ért ide, az új törzsvásárlói program csodás. Mondjuk nem kötelező pont abban a webshopban vásárolni ha megterhelő nekik felvenni egy jó informatikust.
27% az áfa, ha 30% a kedvezmény, akkor gyakorlatilag nem fizetsz áfát.
Ja úgy! Köszi!
Ingyen szállítás van a PinkPandán ma a FREE-SHIP kóddal.
Korábban volt szó a Rossmann szállításról. Futárszolgálatot váltottak. Korábban a Posta hozta, most egy Royal Futár nevű cég. Csütörtökön rendeltem, ma érkezett.
Ott kb mindennap 11 ezer fölött mindig ingyenes volt azt hiszem De gyúrják csak az akciót, nemsoká jövök a mindennapi betevő Nablámért