Akciók - tudsz róla?

Ingyenes szállítás mindenre a Notino-n, ha ez szempont lehet a rendeléshez.

4 Likes

Nekem igen, köszi :slightly_smiling_face: Végre kipróbálom a Curaprox Ultra Soft fogkefét.

2 Likes

Zoeva-nál is ingyen szállítás van, nem csak a Notino-n.

1 Likes

Nem merek mindenhova feliratkozni, mert növeli a vásárlásaim számát :sweat_smile: Időnként így is le szoktam iratkozni innen-onnan, hogy ne emlékeztessenek folyton a shoppingra :upside_down_face:

6 Likes

Jogos. Megértelek :crazy_face: :see_no_evil:!

1 Likes

20% van mindenre az Asos oldalán (ruhára és szépségápolási termékekre is).

2 Likes

Notino-n az ingyenes szállítás mellett a Maybelline, a L’oreal és NYX termékekre kedvezmények vannak, csak nem találom, hol lehet érvényesíteni az oldalon…
Aztán megtaláltam a kuponkódot! :hear_no_evil:

4 Likes

Bocsi, aztán megtaláltam én is, ne haragudj, hogy ilyen vaksi voltam…

1 Likes

Örülök :slight_smile:

1 Likes

Mivel szállít a Notino? Olyan rég rendeltem már, hogy elfelejtettem.

Ok, ki is van írva minden termékhez, hogy Express One (Transoflex), bocsi hogy ilyen hülye vagyok :sweat_smile: :laughing:

1 Likes

Már megint Douglas Night Shopping van :confounded: (20e fölött 20% kedv, 30e fölött 30% kedv az oldalon kiírt kódokkal). Miért érzem azt ilyenkor, hogy megfogtam az isten lábát és annyira szuper ez az akció, hogy vásárolnom KELL? :see_no_evil: :scream_cat:

2 Likes

A Douglas mostanában nagyon belehúzott! Nem is emlékszem, hogy a vírus előtti időkben lett volna 30%-os lehetőség is, most meg kb. kéthetente
. Nagyon helyes! Végre átléptük az ÁFÁ-s álomhatárt :slight_smile:

3 Likes

Az utolsó mondatodat nem értem :thinking: :sweat_smile:

Legalább ott, itt rendelni se tudok, mert a kosárba rakott termék törlődik. A szülinapi kuponom se ért ide, az új törzsvásárlói program csodás. Mondjuk nem kötelező pont abban a webshopban vásárolni ha megterhelő nekik felvenni egy jó informatikust.

1 Likes

27% az áfa, ha 30% a kedvezmény, akkor gyakorlatilag nem fizetsz áfát.

3 Likes

Ja úgy! Köszi! :sweat_smile:

1 Likes

Ingyen szállítás van a PinkPandán ma a FREE-SHIP kóddal.

2 Likes

Korábban volt szó a Rossmann szállításról. Futárszolgálatot váltottak. Korábban a Posta hozta, most egy Royal Futár nevű cég. Csütörtökön rendeltem, ma érkezett.

4 Likes

Ott kb mindennap :smiley: 11 ezer fölött mindig ingyenes volt azt hiszem :slight_smile: De gyúrják csak az akciót, nemsoká jövök a mindennapi betevő Nablámért :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes