na annak az orvosnak üzenem, hogy utólag mindenki okosabb, de ez nem jelenti azt hogy az nevet aki utoljára teszi. nem tudom mi a pontos helyzet az ismerősödnél, de gondolom meg lehet műteni mégegyszer… és a két műtét is olcsóbb mint kétévente az új szemüveg
Megèrtelek Nekem fèl ève volt no touch. 40 múltam, remélem, még lesz pàr èvem szemüveg nèlkül. Nekem - 4,5 volt.
Hát, szegénynek csak annyit tutak segíteni, hogy csináltak egy újabb műtétet, hátha jobb lesz… nem lett
Drukkolok!
Szerintem nekem az is közre jàtszik, hogy kèk èrzèkeny szemem van, ha süt a nap egyből napszemüveg kell, mert vakoskodok mint egy Vampir. Ès nèha az allergiàm miatt ùgy viszket, hogy szemet sem festek 1-2 napig.
A Fenty Beauty honlapján 25% kedvezmény van mindenre.
Ráadásul ahogy látom még a shipping is ingyen van.
Check outnal, az orszag kivalasztasa utan mar lathato hogy nincs ingyenes szallitas. Nekem (UK) az adot elore kellene kifizetnem, nem tudom hogy Mo-ra is ugyanez ervenyes vagy sem.
Ehh, tényleg, pedig az ország alapból ki volt választva, úgy írta a free shippinget. Aztán írtam be a címet, ráfrissült még egyszer és most már látom
18 USD-vel súlyosbítva már nem volt kedvem rendelni.
A júniusban felhasználható Rossmann kuponok a júniusban megjelenő Joyban lesznek.
Nabla palettákhoz:
Épp ma láttam a hirdetést Ha nem lenne egy rakás bontatlan palettám még meg is venném mert gyönyörű.
https://www.pinkpanda.de/megabox-64?utrack=061862e4-85f6-4a88-a1e5-6314b83e69e1&utm_source=FBIG_Ads&utm_medium=FBIG_Ads&utm_campaign=Megabox64Promo ilyen box nincs a magyar pinkpandàn? Csak , mert többen is szeretnètek a dreamyt.
De van! Csak nekem egyedül a Dreamy kell a Soul Blooming megvan Jövő hónapra terveztem a beszerzését, akció nélkül is megveszem ahogy sikerül a dolog
Nekem meg a Soul Blooming nincs meg, a Dreamy megvan. Lol
Ez nagyon jó ajánlat! A Pink Panda akkor nem magyar cég? Eddig azt hittem.
Szlovákok vagy csehek ha jól tudom.
Free Shipping on all orders! + 30% kedvezmény egyes termékekre
https://www.meltcosmetics.com/collections/stacks