Akciók - tudsz róla?

Névtelen

A sales tax véletlenül nem azt jeleti?

Kiírta az oldal a vám (Duties) résznél, hogy átvételkor. A Sales Tax szerintem az áfa, ami már benne van a kiírt árban.
Screenshot_20200512-135723

Ugyanez az osztrák oldalon:
Screenshot_20200512-140502
Duties: Upon receipt

A Qatar Airways 100 ezer ingyenjegyet kínál egészségügyi dolgozóknak és a velük utazó egy-egy fő kísérőnek, hogy így köszönje meg a munkájukat.

A turistaosztályra érvényes jegyek – bizonyos korlátozások és feltételek mellett (a reptéri illeték fizetendő) – a légitársaság egész járathálózatán felhasználhatók.

Május 12-18 között kell foglalni online, amíg a készlet tart, a jegyek 2020. december 20-ig használhatók fel.

Az akcióban orvos, gyakorló orvos, nővér, mentőtiszt, laboratóriumi technikus, klinikai kutató és gyógyszerész dolgozók vehetnek részt.

A regisztráció után egyedi promóciós kódot kapnak a foglaláshoz a jelentkezők. Naponta és országonként korlátozott számú promóciós kódot osztanak ki. A becsekkolás során kérni fogják, hogy a kedvezmény igénybevételére jogosult személy munkahelyi fényképes igazolványával igazolja magát. Fénymásolatot nem fogadnak el.

Az akcióban való részvételhez az alábbi linken lehet regisztrálni:

https://www.qatarairways.com/hu-hu/offers/thank-you-medics.html

3 Likes

Hudánál érkezéskor vámolják (Emírségekből jön), és mivel DHL-es szállítás, így gyors, viszont plusz 6ezer a vámkezelés. Januárban játszottam el…

1 Likes

Itt kint nagyon drágán vámolnak, inkább kihagyom a rendelést, de akkor jól értelmeztem a vámos részt.

Még ha előre ki lehetne fizetni a vámot, mint pl. a Tarte-nál, az jó lenne, mert akkor itthon már nem kéne a DHL-nek a vámkezelésért is fizetni…

De egyébként ettől még elképzelhető, hogy más országokba szállítanak úgy is, hogy előre ki lehet fizetni az adót.

Nàlam kiszàmolt a sales Taxra 12 euròt. Nem tudom, a pat oldalàn is ùgy van, hogy lehet vàlasztani: vagy egyből kifizetem a megrendelt àruval , vagy èrkezèskor vàmoljàk, adòzzàk, nem tudom. Majd kiderül :see_no_evil::roll_eyes: Screenshot_20200512-164300_Chrome

4 Likes

Hú! Köszi a tippet! Erre várok már mióta! Sikerült leadni a rendelést a 24. órában :sunglasses:

2 Likes

Megvettem végül a Joyt, elég érdekes a koncepció. Vannak digitális napok (14-17-ig) és Summer Special, ami elvileg a hagyományos, a gyakorlatban meg utóbbinál is van online opció… Lényegében két kupon napjuk lesz :smiley:.
A különbség a drogériákban van.Első ránézésre nem látok júniusban rossmann kuponokat, viszont dm pont szorzókat igen.

1 Likes

@zalla engem ez a dupla kuponnaposdi teljesen összezavar. csak egy-egy kupont kaptam facebookon, de nekem nem egyértelmű. Pl. a skinsmart az újság szerint júniusban, a honlap szerint májusban érvényes… Most mikor?

off: pupa kupon van esetleg?

Én megvettem a digitális verzióját az újságnak, Pupa kupont nem találtam benne. Valami olyasmi van, hogy bizonyos helyeken most, májusban érvényesek a kuponok, bizonyos helyeken júniusban, bizonyos helyeken meg mindkétszer.
Itt vannak a kuponok, ennél jobban részletezve az újságban sincsenek:

Én főleg a Rossmannos kuponokat használtam fel, le is adtam már a rendelésem, elsősorban háztartási dolgokra, de azért becsúszott egy-két sminkcucc is :smiley: Kíváncsi vagyok, mikorra érkezik meg.
Még esetleg Euronics kupont tervezek felhasználni (bár nagyon bosszant, hogy csak annyit írnak, hogy 5-20% kedvezmény a megjelölt akármikre, de egyelőre sehol nincs megjelölve semmi, pedig jó lenne, ha látnám, hogy vonatkozik-e olyasmire, amit szeretnénk venni…), úgyhogy ha kell esetleg a többiből valami kupon, de egy-kettő kedvéért nem akarjátok megvenni az újságot, privátban szívesen elküldöm.

@dunaimano Mindkét időpontra van kuponjuk az újságban. :slight_smile:

1 Likes

@zalla, a Skinsmart kupon kódot közkinccsé tennéd? Köszönöm. :slight_smile:

2 Likes

Ha valakit esetleg érint : Az Optic Worldben csak online érvényes a kupon, az üzletben nem. Pedig az újság szerint mindkét módon be lehet váltani. Ezen kívül az Árkádban hétfőn van csak látásvizsgálat (csak tudnám miből élnek akkor, mert nem a dioptriás szemüvegekből, az tuti).
Szemüveges lányok, esetleg tudnátok nekem olyan megbízható helyet mondani a közelben, ahol most kedvező áron lehetne szemüveget csináltatni?

Én évek óta (tizenvalahány éve) a Vision Expressznél csináltatom a szemüvegemet, sőt látásvizsgálatra is oda szoktam menni. A szemüveg szerintem sosem olcsó mulatság, de tapasztalataim szerint mindig nagyon kedvesek, segítőkészek (legutóbb két és fél órán át kereste velem az egyik eladólány a tökéletes szemüvegkeretet, mire végül kiválasztottam a legelsőt amit felpróbáltam :rofl:). A plusz garanciájukat is szeretem, pár ezer forint, és tényleg volt már olyan, hogy teljesen váratlanul megadta magát a szemüvegem és jól jött, hogy csak töredékét kellett kifizetni az eredeti árnak, ráadásul ott helyben meg is csinálták. Korábban volt olyan keretem, amit mindig “igazgatni” kellett, bármelyik üzletben ingyen megcsinálták.

2 Likes

Köszönöm! Azt hiszem egyedül a Vision Expresst nem próbáltam még. De úgy tűnik épp itt az ideje.
Alapvetően nem is tudom mitől félek, szerintem a 24 évnyi szemüveges pályafutásom alatt az összes vicces és kevésbé vicces dolog megtörtént velem, ami szemüveggel történhet (bal és jobb oldallal felcserélt, hibás lencse, széteső keret). Legfeljebb felfedezek egy új helyet.
Inkább csak felpaprikáztam magam azon, hogy egy optikában csak az nem megy gördülékenyen, ami miatt alapították. :rage:

3 Likes

Én is Vision Express-es vagyok már több, mint 10 éve. Mindig elégedett voltam velük, kedvesek, korrektek, minden szuper.
Még februárban vettem napszemüveget a Budagyöngye Ofotértben, az is nagyon pozitív élmény volt, annyira lelkes és hozzáértő eladók voltak ott, hogy csak lestünk!

1 Likes

Én is az Ofotértben vagy a Vision Expresszben csináltattam eddig a szemüvegeimet, bár a legutolsóval nem voltam annyira elégedett, mert két év után elkezdett lekopni róla az antireflex réteg.

Most viszont, ha esetleg nem lehet majd műteni a kettős látást, akkor komolyabb szakértelemmel bíró optikába megyek, mert akkor prizmás szemüveg fog kelleni…

1 Likes

Köszi szépen az ajánlást!
A felületkezelésekkel több ismerősömnek is akadt problémája. :frowning:
Macerásabb szemüvegekhez a Novák Optikát ajánlották nekem. Voltam náluk párszor, de aztán rájöttem, hogy nem vagyok igazán problémás eset (ugyan vaksi vagyok, de vékonyított lencse már mindenhol van, és nincs szemtengelyferülésem, nem kell multifokális lencse stb.), így kerestem olcsóbb helyet :smiley: .

1 Likes