Letöltötte valaki ezt a Shoppi Go alkalmazást? Használható? Mert a google storeban nem olyan fényes az értékelése.
Én még nem próbáltam, de gáz lesz, ha nem fog flottul működni.
Ez egy tényleg jó akció a Pandától.
Zoevanál 10-éig (úgy emlékszem) 20% van a sminkkollekciókra.
Akciók a Rossmannál: pl. Mixa micivíz 25% kedvezménnyel, Barnangen holmik min. 25 % kedv, Garnier Hair Food hajpakolás 25% kedv. A kiírt árak már kedvezményesek. Ez vajon igaz lehet?
A Meltnél elindult az akció.
Gyorsan rendeltem is két ecsettartót 10-10 dollárért.
Én csak azt sajnálom, hogy a Rust paletta nem akciós .
Viszont bárkinek tapasztalata a metálos ceruzáikkal? A Neptune és a Mixtape érdekelne, de alig találok swatchokat a neten…
Ez a cleanme kézfertőtlenítő kb. 2 hete is ennyi volt, talán akciósan már akkor is.
Nekem az új paletta tetszik nagyon, de majd kivárom, amíg akciós lesz.
Akkor lehet, hogy árat emeltek és azt irják most, hogy az előző ár az akciós?
Happy weekend, 25%-os akció minden smink és bőrápolái termékre a Marionnaud-nál.
Csinálhatnak ilyet vajon? Úgy emlékszem akkor jött, mint új áru és 25%-os akciós bevezető áron. Lehet nem fogyott úgy, mint számítottak rá és most próbálják felhívni a figyelmet.
Douglas Clinique akció: 9500.- fölötti vásárláshoz ajcsi neszi van rinse off arclemosóval, moisture surge krémmel, rúzzsal és spirállal, persze minden kicsiben és nem tudni mi a rúzs színe.
Lauder akció: 15.000.- fölött ajiba egy Pure color envy és Pure color desire rúzs jár. De ezt nem értem. Mindkettő vagy egyik?
Annyira bírom ezt a homályos tájékoztatást… mintha mindegy lenne, mit adnak, csa örüjjé’, me’ kapsz.
Hát, én keresem a magyar EL oldalán ezt az akciót, de esküszöm, nem találom…
Meg is vettem a a kedvenc fogyókat:).
Szimpatikus, hogy ennyit akcióznak. Ha nem lennék így betárazva… Az éjszakait újra fogom venni, szeretem, a fényvédőre meg kíváncsi vagyok.
Egen, már megint
HUDA , mystery bag , nézzétek meg, hogy megmutatja -e nektek euróban. Mert az amerikai oldalon dollárban drágább, nekem német oldalon eurót dobott ki, magyarra átállítva viszont dollárt mutatott. 74 eur a nagy , https://hudabeauty.com/en_DE/search?cgid=mystery-bundles&changeCountry=true . Ezek vannak benne: obsessions paletta amethyst, obsession paletta ruby, rose gold remastered , demi matte catwalk killa, demi matte seikha, matte perfection pre make up base, may mystery insert card, a fekete szövet tasi. Paypalos fizetésnél megmutatta a tartalmat, ezért tudom. A 74 euróban a vám is benne van, és a 15 eurót az express szállításra levonta.
Exlude VAT az osztrák oldalra irányítva.
Itt kézhezvételkor fizetendő a vám, beraktam valamit a kosárba. A németeknél ingyenes?