Akciók - tudsz róla?

Letöltötte valaki ezt a Shoppi Go alkalmazást? Használható? Mert a google storeban nem olyan fényes az értékelése. :frowning:

Én még nem próbáltam, de gáz lesz, ha nem fog flottul működni. :wink:

Ez egy tényleg jó akció a Pandától.

Zoevanál 10-éig (úgy emlékszem) 20% van a sminkkollekciókra.

4 Likes

Akciók a Rossmannál: pl. Mixa micivíz 25% kedvezménnyel, Barnangen holmik min. 25 % kedv, Garnier Hair Food hajpakolás 25% kedv. A kiírt árak már kedvezményesek. Ez vajon igaz lehet? :thinking:

2 Likes

A Meltnél elindult az akció.
Gyorsan rendeltem is két ecsettartót 10-10 dollárért. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Én csak azt sajnálom, hogy a Rust paletta nem akciós :frowning:.
Viszont bárkinek tapasztalata a metálos ceruzáikkal? A Neptune és a Mixtape érdekelne, de alig találok swatchokat a neten…

1 Likes

Ez a cleanme kézfertőtlenítő kb. 2 hete is ennyi volt, talán akciósan már akkor is.

1 Likes

Nekem az új paletta tetszik nagyon, de majd kivárom, amíg akciós lesz.

1 Likes

Akkor lehet, hogy árat emeltek és azt irják most, hogy az előző ár az akciós? :astonished:

Happy weekend, 25%-os akció minden smink és bőrápolái termékre a Marionnaud-nál.

3 Likes

Csinálhatnak ilyet vajon? :smiley: Úgy emlékszem akkor jött, mint új áru és 25%-os akciós bevezető áron. Lehet nem fogyott úgy, mint számítottak rá és most próbálják felhívni a figyelmet.

1 Likes

Douglas Clinique akció: 9500.- fölötti vásárláshoz ajcsi neszi van rinse off arclemosóval, moisture surge krémmel, rúzzsal és spirállal, persze minden kicsiben és nem tudni mi a rúzs színe.
Lauder akció: 15.000.- fölött ajiba egy Pure color envy és Pure color desire rúzs jár. De ezt nem értem. Mindkettő vagy egyik?

2 Likes

Annyira bírom ezt a homályos tájékoztatást… mintha mindegy lenne, mit adnak, csa örüjjé’, me’ kapsz.
Hát, én keresem a magyar EL oldalán ezt az akciót, de esküszöm, nem találom…

2 Likes

Meg is vettem a a kedvenc fogyókat:).

1 Likes

Szimpatikus, hogy ennyit akcióznak. Ha nem lennék így betárazva… Az éjszakait újra fogom venni, szeretem, a fényvédőre meg kíváncsi vagyok.

1 Likes

Egen, már megint :confused:

HUDA , mystery bag , nézzétek meg, hogy megmutatja -e nektek euróban. Mert az amerikai oldalon dollárban drágább, nekem német oldalon eurót dobott ki, magyarra átállítva viszont dollárt mutatott. 74 eur a nagy , https://hudabeauty.com/en_DE/search?cgid=mystery-bundles&changeCountry=true . Ezek vannak benne: obsessions paletta amethyst, obsession paletta ruby, rose gold remastered , demi matte catwalk killa, demi matte seikha, matte perfection pre make up base, may mystery insert card, a fekete szövet tasi. Paypalos fizetésnél megmutatta a tartalmat, ezért tudom. A 74 euróban a vám is benne van, és a 15 eurót az express szállításra levonta.

Screenshot_20200512-120106
Exlude VAT az osztrák oldalra irányítva.
Itt kézhezvételkor fizetendő a vám, beraktam valamit a kosárba. A németeknél ingyenes?