Akciók - tudsz róla?

Szerintem a szemhéjstift (főleg a 46-os Multicolor Mauve) és a bársonyosan matt rúzs megéri. Meg a Tuscan Sun kollekció pirosítója.

1 Likes

Én ezt imádom, nagyon szép pillákat csinál és persze a multicolour mauve szemhéjstift na az iszonyú menő :smiley:

Egy-egy termék pedig akár 60-70% kedvezménnyel kapható, pl. rúzsok 2000-2500 Ft-ért.

2 Likes

Nah, rendeltem par dolgot, kíváncsi vagyok. :slightly_smiling_face:Sajnos a spirál elfogyott. :expressionless:
Amúgy ezeket rendeltem:
Long Lasting Stick Eyeshadow 46
TUSCAN SUNSHINE HOLO LIPGLOSS 02
Water Eyeshadow - 202
TUSCAN SUNSHINE FACE PALETTE

2 Likes

Ó de kár :frowning: Remélem a többi beválik majd neked :slight_smile: Majd mesélj :slight_smile:

1 Likes

Douglas-ban a Glamglow márkára 30% kedvezmény van, erre a NAGGGYON jó áru készletre is. 6 termék van benne, a márka sztár terméke 20 grammos változatban (kb annyit lehet elhasználni tapasztalatom szerint a beszáradása előtt)Kép

2 Likes

@Anheszenamon ha jól emlékszem, veled beszéltünk múltkor a Clinique Moisture Surge krémről, most akciós.

Screenshot_20200418_151209_com.facebook.katana

3 Likes

50% OFF

JACLYN COSMETICS BRUSHES*

Update:

erről az oldalról 35 Euro felett a szállítás ingyenes:
https://eu.morphe.com/collections/select-morphe-collab-brush-sets?utm_source=sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=04-18-20_email_eu_jh-brush-sets-promo&j=1129676&sfmc_sub=18145882&l=284_HTML&u=16706084&mid=100010789&jb=14&et_rid=18145882

Az angol oldal pedig 7 GBF-et számít fel!

2 Likes

A Beauty Bayen 25% kedvezmény van a Melt Smoke Sessions palettára MELT420 kóddal.

6 Likes

Nem tudom meddig,de az osztrák douglas oldalán elég jó akciós termékek vannak most és 49 euró felett 3 extra ajándékot választhatsz a vásárlás mellé (pl. 40 ml kiehl’s micellas víz,15 ml parfüm,lancome mini szett).

Igen és megjelent a Lime Crime, mint új márka. Új törzsvásárlói programjuk van, mindenféle előrejelzés nélkül. Gondolom a szülinapi (10 Euro) kupon akkor idén elmarad. Májusi vagyok, számítottam rá.

1 Likes

Lime Crime? Ez hihetetlen. A kedvenc márkám. Nálunk is lehetne, bár gondolom olyan drága lenne, hogy akkor is inkább kivárnék egy akciót az oldalukon.
Köszönöm ezt az infót.
Megnéztem az oldalukon és pont ahogy gondoltam. Euróban ugyanannyi, mint náluk dollárban. Az új termékek pedig még nincsenek fent. Ettől függetlenül szuper, hogy behozták

Idáig volt néha - 20% akció, pont a napokban - 25% is, gondolom az ünnepek miatt. Most, hogy pontgyűjtő programra váltottak… (100 Euro (pont) után - 2,5 Euro lol), nem tudom megmarad-e ez a jó szokásuk és a 10 Euro szülinapi kupon is jó volt. Ha már bejött a JS is, akkor lassan jön a többi márka is. Jövőre úgyis vám terheli majd a brit rendeléseket.

1 Likes

Az Estée Lauder webshopban olyan akció van, hogy 1 db ANR szérum mellé (30, 50 vagy 90 ml-es) egy ugyanakkorát küldenek ajándékba! Április 27-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Kosárba kell tenni mindkettőt, akkor érvényesül.

FB_IMG_1587716685784

7 Likes

A fene, hogy most nem költehetek már! :sweat_smile: Pedig én is ugrom erre.

1 Likes

Nekem a karantén kezdete óta ez volt az első akció, ami megütötte az ingerküszöböm. :grinning:
Habár már a múltkori 40%-os Douglas akciót utána már bántam, hogy kihagytam, mert azt hittem, annál jobb kedvezménnyel sosem jutok hozzá. Aztán tessék, már meg is rendeltem. :grinning:

3 Likes

Én tegnap este 11 felé rendeltem egy fényvédőt arcra, erre ma reggel 7-kor jött egy értesítő egy másik webshopból, hogy újra raktáron van ugyanaz (persze olcsóbban). Nem vettem kozmetikumot a kijárási korlátozás óta, de fényvédő kelleni fog, ma is napsütés és 24 fok lesz itt.

1 Likes

Na ez már akció :ok_hand:

1 Likes

Sziasztok,
Nem szeretne valaki közösen 75 ml kiszerelésben rendelni?
Budapesti átvétellel megoldható lenne.

Én szívesen társulok!