Akciók - tudsz róla?

Szuper!
Ha írsz egy email címet, írok neked és megbeszéljük :slight_smile:

Máris megírom privátban! :writing_hand:

Szia Ancsa! Írtam, és várom a visszajelzésedet.

Szerintetek megér ennyit az Estée Lauder szérum? Úgy értem, tényleg ilyen jó? :blush:

Ma még él az akció, ezért elgondolkodtam rajta… Valaki rendelt/tervezi?

Attól függ, hány éves vagy.
Én úgy vettem észre, hogy főleg a 35 - 40 feletti korosztály (mint jómagam) értékeli leginkább.

2 Likes

32… Akkor még lehet várhatok picit? :grin:

3 Likes

Ezt nem magamnak szántam…

Az inglot rendelésemhez kaptam egy 10%-os kuponkódot, 30 napig érvényes (hogy mihez képest, nem tudom). Ha valakit érdekel, szóljon, szívesen átküldöm.

1 Likes

Holnap a Rossmannban ingyen kiszállítás lesz, összeghatár nélkül.

2 Likes

Wow! Ez aztán az ambíció! 3-4 hét alatt teljesítik - hiányosan - a rendeléseket, a visszafizetéssel akadoznak, fel van robbanva az üzenőfaluk az “elégedettségtől” és erre még rá is promóznak :laughing: :sunglasses: :laughing:

3 Likes

Távol álljon tőlem, hogy védjem őket, de nekem a 16-án leadott rendelésem 23-án hiánytalanul mindenféle fennakadás megérkezett. Ellenben “békeidőben” volt olyan, hogy 2 hét alatt érkezett meg a rendelés.

2 Likes

@Natulcien
https://schusslerkozmetikumok.hu/szuletesnapi-ajanlat
29% kedvezmény

2 Likes

Akkor nagyon szerencsés vagy! :slight_smile:

1 Likes

Hú, ez tök jó! Én is nagyon elégedett vagyok sok arckrémükkel/testápolóval. Köszi a tippet!

1 Likes

Azon gondolkodtam egyébként, hogy mi lehet az oka annak, hogy több bolt szállítása is kezd rendeződni (Spar, Tesco). A napokban ugyanis egyre több a szabad szállítási időpont… Nőttek a futár kapacitások? Vagy egyszerűen csak csökken a kereslet?

Szerintem csökkenhetett a kereslet. Ha csak magunkból indulok ki, mi is 3-4 hete vásároltuk tele a mélyhűtőt/kamrát és még mindig azt esszük :slight_smile:
A nép látja, hogy étel az lesz :smiley:

1 Likes

Nincs rá kereslet, már nem raklapnyi étellel távoznak a vevők. Utolérték magukat a boltok, a kiszállítás is gyorsabban megy.

1 Likes

Velem nem jártak jól, rendeltem 5 zacskó mogyorós kölesgolyót. :rofl:
Kb. 7-800 méterre lakóhelyemtől van egy Rossmann, de március 17. óta nem tudok venni, mindig üres a polc.
De most lesz kölesgolyóm. :smile:

3 Likes

Köszönöm szépen:). Te vettél valamit?

Naptejet akartam, de mellé kellett volna egy éjszakai a kedvezményhez, az meg nem volt. Önmagában nem érte meg, illetve fényvédőből jól állok, úgyhogy ez most nem az én akcióm volt.:slight_smile:

1 Likes