Ma 21:00-02:00 között 25 % kedvezmény Clinique-nél kedvenc termékedre.
Sziasztok! A helia-d oldalán most minden termékre kedvezményt adnak. Érdemes megnézni, mert 10% kedvezmény van a Geek & Gorgeous termékekre. Így most nagyon megéri a nagy kiszerelésű hámlasztó.
https://www.helia-d.hu/hamlasztas
A Mac oldalán 24% kedvezmény mindenre csak a mai napon.
Köszi szépen, honnan sikerült kinyerni az infót? Abból a színből van minim, legalább nem esz a fene a neszeszer után.
Megérkezett amit rendeltem és onnan van az infó (Ügyfélszolgálattal nem is próbálkozom, lehetetlen küldetés.)
A Marc Jacobs Beauty oldalán elég sok minden akciós (60%-ig).
Ha valaki regisztrált a vásárláshoz, kérlek írja meg mi az ingyenes termék amit adnak, hadd puffogjak egy kicsit .
Tudnék válogatni, de több mint 17 dollár a szállítás.
Igen, sajnos… Most láttam, hogy a Lethal Cosmetics oldalán meg tojásvadászat van. Ez legalább egy kreatív módja a kedvezmény szerzésnek. (Ha sikerült összehoznom a 15%-ot, jelentkezek @Amadea )
Okés!
1 db- ot talàltam 10 termèk àtnèzèse alatt, ìgy inkàbb bezàrtam az oldalt. . A Parfümerie Pieper oldalàn volt 30 %- os akciò a lethal termèkekre, a baj csak az volt, hogy egyik sem volt raktàron. Palettàkat nèztem volna,ez aztàn az akciò ha egyik sem elèrhető. A sephora.de szereti mèg ezt csinàlni.
Nem beauty de erről most eszembe jutott, hogy normál esetben holnap kezdődne a Glamour napok :
2 db rúzs 30% kedvezménnyel online rendelés esetén (mondjuk más lehetőség úgy sincs)
Akciók a KAP, a Naturalskin, és a Scüsslerkozmetikumok.hu oldalakon.
A Douglasnal pár márkára van 30% kedvezmény
Hétvégén free shipping a Kikónál 7500 Ft felett.
Csatlakozok a kérdéshez!
Csak azt tudom, ami kihagyható. A színezett (értsd pl. pink, kék) spiráljuk. Nem dúsít, nem hosszabbít, nem emel. Nekem barna van (elsőre nem mertem az extrább színekkel próbálkozni). Barnább lesz a szempillám és ennyi. Aki nem ismer, azt se gondolná, hogy spiráloztam.
Inglot- nál vasárnapig 22% kedvezmény mindenre ( kivéve akciós). Kód: 22inglot