Akciók - tudsz róla?

Majd számolj be, hogy milyen. :slight_smile:Engem a 126 és 127 érdekelne. Nyilván sokkal több minden. :smiley: Amúgy a palettáját utáltam, baromi kemény formula…:frowning:
Euro árfolyam eléggé elszállt…

1 Likes

Nah jó, vettem egy 127-es és egy 227-es ecsetet. Fene vinné el…:slight_smile:Remélem hamar megérkezik.

1 Likes

Na majd én is kérek szépen ezekről véleményt! :smiley:
Én most direkt olyat akartam venni, ami tudom hogy még nincs itthon és ez egész különlegesnek tűnt. Van még egy pár, amibe majd szeretnék invesztálni, mert érdekesnek tűnnek :smiley:

2 Likes

Mindenképpen beszámolok. Világ pénzét el lehetne költeni beauty dolgokra basszus… :smiley:

3 Likes

Hát én már majdhogynem meg is tettem :smiley:
Ahhoz képest a március egész jól sikerült, csak a szokásos LF Beauty Box előfizetésem ment, meg egyszer rendeltem a Colourpoptól :smiley:

1 Likes

A CP nekem is megvolt, megrendeltem a Mauve palettát, pirosítót, szájfényt, meg a 2 szemhéjpúder izét, másnap meg jött a mail a free shippingről .:DDDDD
Azóta se kaptam meg a csomagot, státuszban azt látom, hogy 04.04 óta az Országos Logisztikai Kp-ban van feldolgozás alatt.
Várom nagyon. :slight_smile:

Hehe, ugyanezt rendeltem én is! :smiley: A Move For Me szettet rendeltem, szerencsére én már a free shipping alatt :smiley: És nekem sem jött még meg, 04.01. óta írja azt, hogy átvéve a kicserélőben és semmi. Mások meg már vígan bontják a csomagot :((

Move for me az enyém is, rápillantottam. Március 13-án rendeltem. Héten szerintem megkapjuk. Bízzunk benne. :grinning:
Remélem nem húzzak be vámon. 43.99 lett a vége…
Flutter by palettat is imadom CP-tol. Láttam Neked is megvan és szereted, hasonló az ízlésünk. :grinning:

Haha, igen, ezek szerint tényleg hasonló! :smiley:
Én már nagyon régóta vártam, hogy legyen valami mályvás paletta, úgyhogy én már a Flutter by-nak is nagyon örültem, de így, hogy kijött ez a kollekció, teljes az öröm :smiley:

1 Likes

Jujj, egy perce hozta ki a postás a CP rendelésemet. :smiley:

2 Likes

EL ANR szérum
Még van készleten, ha valaki szeretne. + ajándék neszi akció van, ha 13900 Ft fölött vásárolsz EL cuccot.

Jaj de jó nekeeeed! Én itt csüngtem az ablakban, mikor erre járt a postás, de semmi :(((

1 Likes

Sztem a héten akkor is meg fogod kapni, én már csak tudom, boszi vagyok. :smiley:
Szerdától szabin leszek, próbálok majd sminkelni vele, de ugye elég sokat fogok futni, bringázni, oda meg nem szoktam kikenni magam. :slight_smile:

Jaj, remélem tényleg boszi vagy és igazad lesz, már úgy sminkelgetnék vele :frowning: :smiley:

1 Likes

Tényleg az vagyok. :smiley: :stuck_out_tongue:

1 Likes

Bocsi, biztosan én vagyok a béna, de hol tudom megnézni a neszeszer tartalmát?

1 Likes

Nem vagy béna, sajnos csak a kezdőlapon villan fel egy kép erejéig, ahol a csúszó-reklámok mennek fent.
https://www.douglasshop.hu/
Ha jól látom egy ANR 7 ml-es, egy Daywear arckrém, egy nemtommilyen rúzs és egy Sumptous Extreme mini spirál. Nem nagy szám, de ha amúgy is rendelnél… :wink:

1 Likes

Ez elég béna megoldás, illene leírni, hogy mi van a neszeszerben… a rúzs árnyalata érdekelt volna, két mini van nekem és nagyon szeretem őket.

2 Likes

Aki rég vágyik az első Jaclyn Hill palettára, az most 22 Euro-ért megrendelheti a Morphe weboldalán.

1 Likes

Igen, kiírhatták volna. A többi is alig látszik :confused:

1 Likes