Majd számolj be, hogy milyen. Engem a 126 és 127 érdekelne. Nyilván sokkal több minden. Amúgy a palettáját utáltam, baromi kemény formula…
Euro árfolyam eléggé elszállt…
Nah jó, vettem egy 127-es és egy 227-es ecsetet. Fene vinné el…Remélem hamar megérkezik.
Na majd én is kérek szépen ezekről véleményt!
Én most direkt olyat akartam venni, ami tudom hogy még nincs itthon és ez egész különlegesnek tűnt. Van még egy pár, amibe majd szeretnék invesztálni, mert érdekesnek tűnnek
Mindenképpen beszámolok. Világ pénzét el lehetne költeni beauty dolgokra basszus…
Hát én már majdhogynem meg is tettem
Ahhoz képest a március egész jól sikerült, csak a szokásos LF Beauty Box előfizetésem ment, meg egyszer rendeltem a Colourpoptól
A CP nekem is megvolt, megrendeltem a Mauve palettát, pirosítót, szájfényt, meg a 2 szemhéjpúder izét, másnap meg jött a mail a free shippingről .:DDDDD
Azóta se kaptam meg a csomagot, státuszban azt látom, hogy 04.04 óta az Országos Logisztikai Kp-ban van feldolgozás alatt.
Várom nagyon.
Hehe, ugyanezt rendeltem én is! A Move For Me szettet rendeltem, szerencsére én már a free shipping alatt És nekem sem jött még meg, 04.01. óta írja azt, hogy átvéve a kicserélőben és semmi. Mások meg már vígan bontják a csomagot :((
Move for me az enyém is, rápillantottam. Március 13-án rendeltem. Héten szerintem megkapjuk. Bízzunk benne.
Remélem nem húzzak be vámon. 43.99 lett a vége…
Flutter by palettat is imadom CP-tol. Láttam Neked is megvan és szereted, hasonló az ízlésünk.
Haha, igen, ezek szerint tényleg hasonló!
Én már nagyon régóta vártam, hogy legyen valami mályvás paletta, úgyhogy én már a Flutter by-nak is nagyon örültem, de így, hogy kijött ez a kollekció, teljes az öröm
Jujj, egy perce hozta ki a postás a CP rendelésemet.
EL ANR szérum
Még van készleten, ha valaki szeretne. + ajándék neszi akció van, ha 13900 Ft fölött vásárolsz EL cuccot.
Jaj de jó nekeeeed! Én itt csüngtem az ablakban, mikor erre járt a postás, de semmi :(((
Sztem a héten akkor is meg fogod kapni, én már csak tudom, boszi vagyok.
Szerdától szabin leszek, próbálok majd sminkelni vele, de ugye elég sokat fogok futni, bringázni, oda meg nem szoktam kikenni magam.
Jaj, remélem tényleg boszi vagy és igazad lesz, már úgy sminkelgetnék vele
Tényleg az vagyok.
Bocsi, biztosan én vagyok a béna, de hol tudom megnézni a neszeszer tartalmát?
Nem vagy béna, sajnos csak a kezdőlapon villan fel egy kép erejéig, ahol a csúszó-reklámok mennek fent.
https://www.douglasshop.hu/
Ha jól látom egy ANR 7 ml-es, egy Daywear arckrém, egy nemtommilyen rúzs és egy Sumptous Extreme mini spirál. Nem nagy szám, de ha amúgy is rendelnél…
Ez elég béna megoldás, illene leírni, hogy mi van a neszeszerben… a rúzs árnyalata érdekelt volna, két mini van nekem és nagyon szeretem őket.
Aki rég vágyik az első Jaclyn Hill palettára, az most 22 Euro-ért megrendelheti a Morphe weboldalán.
Igen, kiírhatták volna. A többi is alig látszik