Akciók - tudsz róla?

Én megrendeltem az új (lapos) alapozóecsetet :see_no_evil:

1 Likes

Én teljesen elengedtem es helyette Biotechben vásároltam 20.000 Ftért :sweat_smile: Majd kérlek szépen számolj be a termék tapasztalataidrol, nagyon érdekel. :blush: Köszönöm szépen! :blush:

3 Likes

Nekem csak a kabuki alapozó ecset van meg a KAP-tól, az teljesen olyan mint a Sigma F80. Minőségben sem és használatban sem érzek közöttük semmilyen különbséget. Nagyon szeretem.

1 Likes

Nem tudom hova tartozik, de ezek annyira tetszenek :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:
Screenshot_20200403-230701

3 Likes

Az új ecsetek még szuperebbnek tűnnek. :blush:

2 Likes

Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik. A benne levő rúzst nézegettem egy ideje, és nekem az ecset szett is bejön. Mit mondtok csajok, megéri beruházni rá?

1 Likes

Igen, szerintem belépés nélkül a kosarnal is írja hogy mennyi kedvezményt ad, meg néhány kivétel azért van mint pl csomagajánlatok vagy kifutó termék esetén nem érvényes

Most éppen megéri, mert borzalmasan rossz a dollárárfolyam, amúgy nem biztos. :slight_smile:

2 Likes

Emlékszem macooka írta korábban hogy a Pink pandán mennyire túlárazottak a Docolor ecsetek.
A Revolution termékek szerintem jók, de a mistery bagjukben mindig vannak ilyesmi termékek és azt kvázi ingyen kapod a rendelés mellé, a maszkokat és a primert ezek közül én sosem használnám, ezeket is túlárazottnak tartom, úgy általában az oldalukat böngészve.
Ha lenne fölös költő pénzem akkor inkább vennék egy jó nem túlárazott ecsetkeszletet/ egy drágább palettát mint pl. Nabla mint ezt a csomagot.

4 Likes

Igen egyébként, ezt továbbra is tartom, hogy a Docolor magában borzalmasan túlárazott a PinkPandán. Most viszont kiszámoltam, és ugyanez az ecsetszett 14 USD az Alin, a paletta 18 USD, a rúzs 10 USD a Revolution oldalon, összeadva kb 14 000 Ft-ra jön ki a borzalmas dollárárfolyam miatt, úgyhogy ez most kivételesen megéri.

4 Likes

Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy volt róla szó, mennyivel drágább itt az ecset.
Nem rendeltem még meg, csak találgatom. De megnéztem, maga az ecset szett is akciós, ha éppen nagyon akarnám.

2 Likes

A “minden rosszban van valami jó” esete. Köszönöm a tanácsokat, még gondolkodom rajta, bár épp most pakolgatom a cuccaimat, és rá kell jöjjek, palettára végképp nincs szükségem a meglévő 12 mellé. :sweat_smile: Vagy inkább úgy fogalmazok, hogyha vennék, akkor nem feltétlenül ezt a Revolution palettát.

2 Likes

Igen, talán ezért nem éri meg, mert olyan dolgokat is kapsz, amiket amúgy nem is használnál :slight_smile: Ha csak az ecsetszettet nézed, most még az is megéri valamelyest, Aliról 4700 körül kapod meg szállítással, itt ugye 4990 Ft, bár erre még rájön a szállítás. Viszont legalább nem kell hónapokat várni :slight_smile:

2 Likes

De pl ez a túlárazottság klasszikus mintapéldája:

Még a borzalmas dollárárfolyammal is csak 7300 Ft ez az ecsetszett. Majdnem 3x-os áron adják itthon.

1 Likes

Ez valahol elszomorító. Mert én nem nagyon rendeltem külfödről, ez teljesen vakfolt az életemben. És ilyenkor rá kell jöjjek, hogy mégis jobban megéri, mert ez így összehasonlítva tényleg durva túlárazás.

2 Likes

Áh ez nagyon szomorú :/. Ha belegondolok, a sminktermékeim nagy részét akciósan vettem, és még így is meg kellett gondolnom miket veszek :D. Nem rendeltem még a pinkpandáról, de tetszett ez a szett, persze minőségileg nem tudom milyen lehet. Ha választanom kellene én is szerintem Nabla palettát vennék inkább. :upside_down_face:

1 Likes

Durva tényleg, de valószinüleg ezen több hasznuk van mint más termékeken.Egyébként azok a gyártók akik a sminktermékek mellett ecseteket is gyártanak lásd Zoeva, Morphe, Sigma stb sokkal nagyobb hasznuk van az ecsetekből mint a többi sminktermékből. Ráadásul tényleg jó minőségüek és ezekért többet is tudnak elkérni. Nekem a Pink Panda nyomulós és nem mindig korrekt reklámjai nem tetszenek, de rendeltem már tőlük párszor olyat ami akkor megérte és korrektek voltak.

6 Likes

Én a Nabla Soul Bloomingot vettem tőlük, mert a Nabla oldaláról még kedvezménnyel is többe került az átváltás miatt. Ráadásul küldtek egy valag Revolution terméket ajándékba is mellé :smiley:

4 Likes

20 % kedvezmény Zoeva ecsetekre, és free shipping (ha jól olvasom).
Nagyon megdrágultak ezek az ecsetek is…

2 Likes

Nekem a Zoeva már régóta vágyam volt, úgyhogy rendeltem egy 102-es Silk Finish ecsetet :slight_smile: Így is kb. 4600 Ft-ot fizettem érte, de győzött a kíváncsiság most… :smiley: Ha bejön, akkor névnapomra Zoeva ecsetszettet kérek legalább :smiley:

2 Likes