Akciók - tudsz róla?

@Mse :slightly_smiling_face:

Köszönöm szépen, az oldalt már én is megtaláltam, nézegetem :slight_smile:

1 Likes

Remélem, lesz jó mozi! Akkor már tényleg semmiért nem kell bejönnünk :relaxed:

Colourpop free shipping, ha jól olvastam…

2 Likes

|MÁDARA VILLÁMAKCIÓ AKÁR 30% KEDVEZMÉNY MÁDARA TERMÉKEKRE

Szerezze be kedvenc MÁDARA natúrkozmetikumát vagy sminkjét akár 30% kedvezménnyel!

Kizárólag szeptember 21-én kedden.|

1 Likes

Kösziii!
Egyébként sajnos nem szereztem róluk múltkor túl jó tapasztalatokat. Rendeltem vagy 10 golyós deót, de elég közeli volt a lejáratuk, így a többségét határidőn túl tudtam elhasználni (ok, semmi bajom nem lett tőle, de azért tróger dolognak tartom, hogy így ráadják egy emberre a régi készletet, legalább osztanák el…) és a kiválasztott ajándék minták sem voltak a csomagban. Mikor ezt jeleztem, egy elnézést nem tettek hozzá, később utánam küldték őket, de a stílus nem tetszett…
Mindettől függetlenül továbbra is Mádara deót szeretnék használni, remélem, most jobbat alakítanak.
Ja, “régen minden jobb volt” alapon: a -30 az nem 40…

2 Likes

Basszus, nem is árulnak golyós deót ennél a forgalmazónál! :joy:

7 Likes

Miket találsz :astonished: :+1:

1 Likes

Rá is csodálkoztam, hogy miket nem árulnak!

1 Likes

Vajon mennyire eredeti ?

Szerinted?:slight_smile:
Nem vásároltam még soha az emag-tól. Tegnap is mást kerestem a neten, amikor erre az ajánlatra rácsodálkoztam.

Az emag egy nagy piactér, szóval elég sokféle eladó meg tud jelenni rajta, de amit közvetlen az emag forgalmaz azzal kapcsolatban nem szokott probléma lenni.

1 Likes

Hahaha :upside_down_face:

4 Likes

:smile::smile::smile::smile: :smile:

1 Likes

15000 Ft felett -3000 Ft kedvezmény, kód: BDAY3000 (levonta az akciós JSC-ből is)

IMG_20210921_073901

6 Likes

csak ma

IMG_20210921_143114

1 Likes

Ó, köszi szépen! Csekkolom!

Ismét a Yesstyle-ra tévedtem. :face_with_hand_over_mouth: :laughing:
A Canmake Mermaid fényvédő 2.976 forintba került. Csak 1 db-ot engedett a rendszer a kosárba tenni. Nem véletlen, én is 3-at akartam volna ennyiért. :laughing:

A múltkor kaptam két kódot, az egyik 15%-os kedvezményt ad, a másik 5 USD-t.
A 15 %-osat felhasználtam, az 5 USD-s kód: KLBMWEUOVFOFNGHY , használja fel, aki szeretné.
Ezen felül kaphattok még kedvezményt a rewards kódommal: DVZJ2C
OKOSSZEPSEG kódra most 2%-ot kaptam, a múltkor 5-öt, nem tudom, miért. Azt nem tudom, hogy az én kódomra mennyi jár.

4 Likes

A Yesstyle odatette magát:
Screenshot_20210922-132119_Instagram

2 Likes