Köszönöm szépen, az oldalt már én is megtaláltam, nézegetem
Remélem, lesz jó mozi! Akkor már tényleg semmiért nem kell bejönnünk
Colourpop free shipping, ha jól olvastam…
|MÁDARA VILLÁMAKCIÓ AKÁR 30% KEDVEZMÉNY MÁDARA TERMÉKEKRE
Szerezze be kedvenc MÁDARA natúrkozmetikumát vagy sminkjét akár 30% kedvezménnyel!
Kösziii!
Egyébként sajnos nem szereztem róluk múltkor túl jó tapasztalatokat. Rendeltem vagy 10 golyós deót, de elég közeli volt a lejáratuk, így a többségét határidőn túl tudtam elhasználni (ok, semmi bajom nem lett tőle, de azért tróger dolognak tartom, hogy így ráadják egy emberre a régi készletet, legalább osztanák el…) és a kiválasztott ajándék minták sem voltak a csomagban. Mikor ezt jeleztem, egy elnézést nem tettek hozzá, később utánam küldték őket, de a stílus nem tetszett…
Mindettől függetlenül továbbra is Mádara deót szeretnék használni, remélem, most jobbat alakítanak.
Ja, “régen minden jobb volt” alapon: a -30 az nem 40…
Basszus, nem is árulnak golyós deót ennél a forgalmazónál!
Miket találsz
Rá is csodálkoztam, hogy miket nem árulnak!
Vajon mennyire eredeti ?
Szerinted?
Nem vásároltam még soha az emag-tól. Tegnap is mást kerestem a neten, amikor erre az ajánlatra rácsodálkoztam.
Az emag egy nagy piactér, szóval elég sokféle eladó meg tud jelenni rajta, de amit közvetlen az emag forgalmaz azzal kapcsolatban nem szokott probléma lenni.
Hahaha
15000 Ft felett -3000 Ft kedvezmény, kód: BDAY3000 (levonta az akciós JSC-ből is)
csak ma
Ó, köszi szépen! Csekkolom!
Ismét a Yesstyle-ra tévedtem.
A Canmake Mermaid fényvédő 2.976 forintba került. Csak 1 db-ot engedett a rendszer a kosárba tenni. Nem véletlen, én is 3-at akartam volna ennyiért.
A múltkor kaptam két kódot, az egyik 15%-os kedvezményt ad, a másik 5 USD-t.
A 15 %-osat felhasználtam, az 5 USD-s kód: KLBMWEUOVFOFNGHY , használja fel, aki szeretné.
Ezen felül kaphattok még kedvezményt a rewards kódommal: DVZJ2C
OKOSSZEPSEG kódra most 2%-ot kaptam, a múltkor 5-öt, nem tudom, miért. Azt nem tudom, hogy az én kódomra mennyi jár.
A Yesstyle odatette magát: