KĂvĂĄncsi leszek a vĂ©lemĂ©nyedre, hogy tetszik majd a Sheer.
Sajnos a hĂ©ten konstatĂĄltam - fĆleg az alapozĂł nĂ©lkĂŒli nyĂĄri hĂłnapok utĂĄn-, hogy nagyon maszk hatasĂșnak Ă©rzem a sima DW-t⊠Pedig a kedvenc alapozĂłm volt, de most valahogy nem akar mƱködniâŠ
Mini love, a kedvenc kis palettĂĄm! Majd Ărd meg hogy tetszik! Na meg a pixi tonikra is kĂvĂĄncsi vagyok! Szuper beszerzĂ©sek, a fĆnökök meg nem kĂ©pesek megĂ©rteni mire van igazĂĄn szĂŒksĂ©ge az alkalmazottaknak.
Jujj! ĂrjĂĄl rĂłla vĂ©lemĂ©nyt! Nagyon kĂvĂĄncsi vagyok Ă©n is!
Mac rendelĂ©s nekem is volt, hĂĄla az ingyen szĂĄllĂtĂĄsnak
Adtam egy esélyt a 217S ecsetnek annyi jót olvastam róla és engem is levett a låbamról.
A rĂșzs Ă©s a fix plus minta ajĂĄndĂ©k volt.
Ez az egyik kedvenc ecsetem.
HĂș, nekem tĂșl sok mĂĄr a Double Wear, hiĂĄba kenem vĂ©konyan, nagyon szĂĄrĂt. Sokat vĂĄltozott a bĆröm az elmĂșlt Ă©vekben, nekem mĂĄr tĂșlzĂĄs volt nĂ©ha a DW. TĂșlszĂĄrĂtotta, hiĂĄba hidratĂĄltam alĂĄ.
Ez a Sheer nem sheer, mert nincs bĆrfĂ©nye, simĂĄn matt Ășgy, hogy nem szĂĄrĂt. Nagyon folyĂłs alapozĂłrĂłl van szĂł, Ă©s elkĂ©pesztĆ könnyƱ a bĆrön. ĂttetszĆbb, mint a sima, hisz ez nem maszkos. De szĂ©p bĆrkĂ©pet csinĂĄl szerintem.
Ma kentem fel elĆször, kb. Ă©jfĂ©lig bĂrnia kell, meglĂĄtjuk. Hourglass pĂșdert kentem rĂĄ, majd dĂ©lutĂĄn mĂ©g mattĂtom az esti programom elĆtt. MeglĂĄtom, meddig bĂrja.
Amit a DW-nĂ©l utĂĄltam, az az ĂŒveg. Biztosan Ă©n vagyok rendetlen, de kĂ©ptelen voltam hasznĂĄlni az ĂŒveget anĂ©lkĂŒl, hogy összemaszatolnĂĄm. Amikor vettem kupakot, akkor meg a kupak volt tiszta alapozĂł. BĂ©na vagyok Ă©n az ilyenekhez. Ez viszont tubusos, ami sokkal jobb.
LĂĄnyok, ma vettem ezt a dm-ben, de sietsĂ©gemben mellĂ©nyĂșltam, Ă©s rĂ se nĂ©ztem a dobozra, csak mĂĄr itthon Nem ezt akartam hanem az argireline-est, ezt eladnĂĄm ha szeretnĂ© valaki. 3500 Ft postĂĄval/foxposttal egyĂŒtt
Szerintem a blokkal visszaveszik/kicserélik. Itt is él a 14 nap visszavételre.
Igen, velem is volt mĂĄr olyan hogy figyelmetlensĂ©gbĆl testĂĄpolĂł helyett tusfĂŒrdĆ kerĂŒlt a kosaramba, blokkal visszaadtĂĄk az ĂĄrĂĄt, nem volt semmi gond.
TĂ©nyleg? Köszönöm az infĂłt, erre nem is gondoltam, valahogy csak a ruha-cipĆ csere lehetĆsĂ©g van a fejemben
Köszönöm, akkor visszaviszem
Ăn vĂ©letlenĂŒl szemfestĂ©kpalettĂĄt vittem a bronzer helyett (ugyanolyan csomagolĂĄsban) Ă©s blokkal kicserĂ©ltĂ©k a dm-ben
Pigmentfoltokra ne ezt akarjam kenni, ugye?
Arra inkĂĄbb AHA, C-vitamin szĂ©rum. Ezt haladĂł retinol utĂĄn lehet kiprĂłbĂĄlni, nagyon erĆs, fĂ©lek is egy kicsit. Nem most prĂłbĂĄlom ki, novemberben szabin leszek egy hetet, majd akkor.
Az alapozĂł amit mĂĄr rĂ©gĂłta ki szerettem volna prĂłbĂĄlni. A szĂn tökĂ©letes a többi dĂcsĂ©retet mĂ©g ĂĄt kell gondolnom.
A Sensai is kĂvĂĄnsĂĄglistĂĄs volt mĂĄr rĂ©gĂłta.
VĂĄrom a beszĂĄmolĂłt.
Pigmentre van szuper vĂ©nyköteles krĂ©mem , azzal Ă©nis a novembert vĂĄrom , mert tavaly Ćsszel napsĂŒtĂ©sben 50- es fĂ©nyvĂ©dĆ alatt is leesett a fejem tĆle
Addig kenegetem az Eucerint meg a C vitamin port.
Minimum 15 Ă©ves szemĂ©lyes tapasztalatom alapjĂĄn bĂĄtran ĂĄllĂthatom, hogy ezek a âszörnyecskĂ©kâ az igazi, tudomĂĄnyosan is igazolt, anti-age hatĂĄsĂș âkrĂ©mekâ (gyĂłgyszerek).
@Gloria, te naggggggyon profi vagy a bĆrĂĄpolĂĄsbanđ, Ăgy nem akarom âosztani az Ă©sztâ, csak annyit, hogy ezekkel a âszörnyecskĂ©kkelâ lĂ©gy nagggyon Ăłvatos Ă©s fĆleg fokozatos! A helyedben mindenkĂ©ppen a 0,025%-ossal kezdenĂ©m (Ă©s ha be tudnĂĄm szerezni, akkor az egĂ©sz tretinoidos hĂłnapjaimban csak ezt hasznĂĄlnĂĄm, de nĂĄlunk csak a 0,05%-os kaphatĂł), no Ă©s szigorĂșan elĂ©g az ajĂĄnlott borsĂłnyi mĂ©retƱ âbombĂĄcskaâ, mint esti adag.
Akinek a bĆre bĂrja Ă©s az Ă©vek sorĂĄn következetesen is hasznĂĄlja (Ă©n a nyĂĄri hĂłnapokat kihagyom), hosszĂș tĂĄvon garantĂĄltan mƱködik az anti-age hatĂĄsa (Ă©n csak azt bĂĄnom, hogy annak idejĂ©n tĂșl kĂ©sĆn vetettem be a rutinomba).
Ahogy az igĂ©nyes Ă©s profi beauty rutinodat ismerem + ez a âbombaâ, âfĂ©lĆâ, hogy 60 Ă©ves korodban is 35-nek fognak titulĂĄlniđ.
@Niko szĂvesen fogadom a tanĂĄcsaidat, tretinoinnal nulla a tapasztalatom.
Mindenképp a gyengébbel kezdek, lehet hogy a 0.05-ös sok is lesz, de belelkesedtem.
@Gloria, mint fentebb is Ărtam, nem akarom âosztani az Ă©sztâ neked (se mĂĄsnak), biztosan elolvastĂĄl mĂĄr sokfĂ©le tanĂĄcsot, âszabĂĄytâ a tretinoin hasznĂĄlatĂĄval kapcsolatban, ezek rĂ©szletes ismĂ©tlĂ©sĂ©tĆl megkĂmĂ©llekđ.
Csak a bĆr tretinoinra valĂł rĂĄszoktatĂĄsĂĄnak fokozatossĂĄgĂĄra hĂvnĂĄm fel a figyelmed.
Annak idejĂ©n, mint kezdĆ, Ă©n sem vettem nagyon komolyan a fokozatossĂĄg elvĂ©t, Ă©s az elsĆ gond - kiĂŒtĂ©s - irritĂĄciĂłmentes napok utĂĄn bebuzdulva lezseren kezdtem hasznĂĄlniđ, nem is kĂ©sett a bĆröm komoly reakciĂłs vĂĄlaszađ⊠megtanultam, hogy nem szabad siettetni a dolgok menetĂ©t âŠ, egy kicsit olyan ez, mint a kisbabĂĄk âhozzĂĄtĂĄplĂĄlĂĄsaâ: lassan Ă©s tĂŒrelmesen az Ășj dolgokkal.
A fokozatossĂĄg elvĂ©nek betartĂĄsa miatt a rĂĄszoktatĂĄs akĂĄr hosszabb idĆt is igĂ©nyelhet, emiatt Ă©n azt javasolnĂĄm, hogy ne vĂĄrjĂĄl novemberig, mert jĂł pĂĄr hĂ©t is kell(het), hogy kialakĂthasd a bĆröd ĂĄltal is elfogadott tretinoidos rutinodat.
Ăn a helyedben - az elsĆ alkalmat - egy hĂ©tvĂ©gĂ©re, pl. pĂ©ntek estĂ©re tennĂ©m, hogyha netĂĄn valami âbibiâ lenne, a szombat/vasĂĄrnapi otthonlĂ©t alatt nyugodtan tudod âkezelniâ.
A fokozatossĂĄg többi rĂ©szĂ©rĆl mĂĄr biztosan olvastĂĄl.
Egy mĂĄsik, kezdĆkĂ©nti, tĂ©ves lezsersĂ©gem (azĂ©rt Ărom le, mert ugye âmĂĄs kĂĄrĂĄn tanul az okosâ ) az volt, hogy nem vettem komolyan az esti lemosĂĄs utĂĄni min. 20-30 percnyi vĂĄrakozĂĄst a Retin-A felvitele elĆtt: a bĆrnek teljesen szĂĄraznak kell lennie, kĂŒlönben 99,99% hogy jön a reakciĂł.
Ennyit âdiĂłhĂ©jbanâ , drukkolok, hogy âszeressĂ©tek meg egymĂĄstâ
és minden flottul menjen