💖 Ăčj unboxing kĂšpekkel

Kívåncsi leszek a véleményedre, hogy tetszik majd a Sheer.
Sajnos a hĂ©ten konstatĂĄltam - fƑleg az alapozĂł nĂ©lkĂŒli nyĂĄri hĂłnapok utĂĄn-, hogy nagyon maszk hatasĂșnak Ă©rzem a sima DW-t
 :confused: Pedig a kedvenc alapozĂłm volt, de most valahogy nem akar mƱködni

Mini love, a kedvenc kis palettĂĄm! :heart: Majd Ă­rd meg hogy tetszik! Na meg a pixi tonikra is kĂ­vĂĄncsi vagyok! Szuper beszerzĂ©sek, a fƑnökök meg nem kĂ©pesek megĂ©rteni mire van igazĂĄn szĂŒksĂ©ge az alkalmazottaknak.

3 Likes

Jujj! ÍrjĂĄl rĂłla vĂ©lemĂ©nyt! Nagyon kĂ­vĂĄncsi vagyok Ă©n is!

Mac rendelés nekem is volt, håla az ingyen szållítåsnak :slight_smile:
Adtam egy esélyt a 217S ecsetnek annyi jót olvastam róla és engem is levett a låbamról.
A rĂșzs Ă©s a fix plus minta ajĂĄndĂ©k volt.
20210928_124402

15 Likes

Ez az egyik kedvenc ecsetem.:slight_smile:

1 Likes

HĂș, nekem tĂșl sok mĂĄr a Double Wear, hiĂĄba kenem vĂ©konyan, nagyon szĂĄrĂ­t. Sokat vĂĄltozott a bƑröm az elmĂșlt Ă©vekben, nekem mĂĄr tĂșlzĂĄs volt nĂ©ha a DW. TĂșlszĂĄrĂ­totta, hiĂĄba hidratĂĄltam alĂĄ.

Ez a Sheer nem sheer, mert nincs bƑrfĂ©nye, simĂĄn matt Ășgy, hogy nem szĂĄrĂ­t. Nagyon folyĂłs alapozĂłrĂłl van szĂł, Ă©s elkĂ©pesztƑ könnyƱ a bƑrön. ÁttetszƑbb, mint a sima, hisz ez nem maszkos. De szĂ©p bƑrkĂ©pet csinĂĄl szerintem.
Ma kentem fel elƑször, kb. Ă©jfĂ©lig bĂ­rnia kell, meglĂĄtjuk. Hourglass pĂșdert kentem rĂĄ, majd dĂ©lutĂĄn mĂ©g mattĂ­tom az esti programom elƑtt. MeglĂĄtom, meddig bĂ­rja.
Amit a DW-nĂ©l utĂĄltam, az az ĂŒveg. Biztosan Ă©n vagyok rendetlen, de kĂ©ptelen voltam hasznĂĄlni az ĂŒveget anĂ©lkĂŒl, hogy összemaszatolnĂĄm. Amikor vettem kupakot, akkor meg a kupak volt tiszta alapozĂł. BĂ©na vagyok Ă©n az ilyenekhez. Ez viszont tubusos, ami sokkal jobb.

6 Likes

LĂĄnyok, ma vettem ezt a dm-ben, de sietsĂ©gemben mellĂ©nyĂșltam, Ă©s rĂ  se nĂ©ztem a dobozra, csak mĂĄr itthon :woman_facepalming::roll_eyes: Nem ezt akartam hanem az argireline-est, ezt eladnĂĄm ha szeretnĂ© valaki. 3500 Ft postĂĄval/foxposttal egyĂŒtt
20211004_203956 20211004_204008

1 Likes

Szerintem a blokkal visszaveszik/kicserélik. Itt is él a 14 nap visszavételre.

Igen, velem is volt mĂĄr olyan hogy figyelmetlensĂ©gbƑl testĂĄpolĂł helyett tusfĂŒrdƑ kerĂŒlt a kosaramba, blokkal visszaadtĂĄk az ĂĄrĂĄt, nem volt semmi gond.

1 Likes

TĂ©nyleg? Köszönöm az infĂłt, erre nem is gondoltam, valahogy csak a ruha-cipƑ csere lehetƑsĂ©g van a fejemben :grinning:

1 Likes

Köszönöm, akkor visszaviszem :slightly_smiling_face:

Én vĂ©letlenĂŒl szemfestĂ©kpalettĂĄt vittem a bronzer helyett (ugyanolyan csomagolĂĄsban) Ă©s blokkal kicserĂ©ltĂ©k a dm-ben :slightly_smiling_face:

1 Likes

Megjöttek a szörnyecskĂ©k @laylie -tƑl. Nagyon Ăłvatosan fogom kiprĂłbĂĄlni. :nerd_face:

IMG_20211007_172036

16 Likes

Pigmentfoltokra ne ezt akarjam kenni, ugye? :upside_down_face:

Arra inkĂĄbb AHA, C-vitamin szĂ©rum. Ezt haladĂł retinol utĂĄn lehet kiprĂłbĂĄlni, nagyon erƑs, fĂ©lek is egy kicsit. Nem most prĂłbĂĄlom ki, novemberben szabin leszek egy hetet, majd akkor. :sunglasses:

5 Likes

IMG_20211007_081741 IMG_20211007_081810

Az alapozó amit mår régóta ki szerettem volna próbålni. A szín tökéletes a többi dícséretet még åt kell gondolnom.
A Sensai is kívånsåglistås volt mår régóta.

18 Likes

VĂĄrom a beszĂĄmolĂłt.:slight_smile:
Pigmentre van szuper vĂ©nyköteles krĂ©mem , azzal Ă©nis a novembert vĂĄrom , mert tavaly Ƒsszel napsĂŒtĂ©sben 50- es fĂ©nyvĂ©dƑ alatt is leesett a fejem tƑle :rofl:
Addig kenegetem az Eucerint meg a C vitamin port.

Minimum 15 Ă©ves szemĂ©lyes tapasztalatom alapjĂĄn bĂĄtran ĂĄllĂ­thatom, hogy ezek a “szörnyecskĂ©k” az igazi, tudomĂĄnyosan is igazolt, anti-age hatĂĄsĂș “krĂ©mek” (gyĂłgyszerek).

@Gloria, te naggggggyon profi vagy a bƑrĂĄpolĂĄsban👌, Ă­gy nem akarom “osztani az Ă©szt”, csak annyit, hogy ezekkel a “szörnyecskĂ©kkel” lĂ©gy nagggyon Ăłvatos Ă©s fƑleg fokozatos! A helyedben mindenkĂ©ppen a 0,025%-ossal kezdenĂ©m (Ă©s ha be tudnĂĄm szerezni, akkor az egĂ©sz tretinoidos hĂłnapjaimban csak ezt hasznĂĄlnĂĄm, de nĂĄlunk csak a 0,05%-os kaphatĂł), no Ă©s szigorĂșan elĂ©g az ajĂĄnlott borsĂłnyi mĂ©retƱ “bombĂĄcska”, mint esti adag.
Akinek a bƑre bĂ­rja Ă©s az Ă©vek sorĂĄn következetesen is hasznĂĄlja (Ă©n a nyĂĄri hĂłnapokat kihagyom), hosszĂș tĂĄvon garantĂĄltan mƱködik az anti-age hatĂĄsa (Ă©n csak azt bĂĄnom, hogy annak idejĂ©n tĂșl kĂ©sƑn vetettem be a rutinomba).
Ahogy az igĂ©nyes Ă©s profi beauty rutinodat ismerem + ez a “bomba”, “fĂ©lƑ”, hogy 60 Ă©ves korodban is 35-nek fognak titulĂĄlni😁.

12 Likes

@Niko szĂ­vesen fogadom a tanĂĄcsaidat, tretinoinnal nulla a tapasztalatom.
Mindenképp a gyengébbel kezdek, lehet hogy a 0.05-ös sok is lesz, de belelkesedtem. :grinning:

1 Likes

@Gloria, mint fentebb is Ă­rtam, nem akarom “osztani az Ă©szt” neked (se mĂĄsnak), biztosan elolvastĂĄl mĂĄr sokfĂ©le tanĂĄcsot, “szabĂĄyt” a tretinoin hasznĂĄlatĂĄval kapcsolatban, ezek rĂ©szletes ismĂ©tlĂ©sĂ©tƑl megkĂ­mĂ©llek😁.
Csak a bƑr tretinoinra való rászoktatásának fokozatosságára hívnám fel a figyelmed.
Annak idejĂ©n, mint kezdƑ, Ă©n sem vettem nagyon komolyan a fokozatossĂĄg elvĂ©t, Ă©s az elsƑ gond - kiĂŒtĂ©s - irritĂĄciĂłmentes napok utĂĄn bebuzdulva lezseren kezdtem hasznĂĄlni🙃, nem is kĂ©sett a bƑröm komoly reakciĂłs vĂĄlasza👎
 megtanultam, hogy nem szabad siettetni a dolgok menetĂ©t 
, egy kicsit olyan ez, mint a kisbabĂĄk “hozzĂĄtĂĄplĂĄlĂĄsa”: lassan Ă©s tĂŒrelmesen az Ășj dolgokkal.
A fokozatossĂĄg elvĂ©nek betartĂĄsa miatt a rĂĄszoktatĂĄs akĂĄr hosszabb idƑt is igĂ©nyelhet, emiatt Ă©n azt javasolnĂĄm, hogy ne vĂĄrjĂĄl novemberig, mert jĂł pĂĄr hĂ©t is kell(het), hogy kialakĂ­thasd a bƑröd ĂĄltal is elfogadott tretinoidos rutinodat.
Én a helyedben - az elsƑ alkalmat - egy hĂ©tvĂ©gĂ©re, pl. pĂ©ntek estĂ©re tennĂ©m, hogyha netĂĄn valami “bibi” lenne, a szombat/vasĂĄrnapi otthonlĂ©t alatt nyugodtan tudod “kezelni”.
A fokozatossĂĄg többi rĂ©szĂ©rƑl mĂĄr biztosan olvastĂĄl.
Egy mĂĄsik, kezdƑkĂ©nti, tĂ©ves lezsersĂ©gem (azĂ©rt Ă­rom le, mert ugye “mĂĄs kĂĄrĂĄn tanul az okos” :wink:) az volt, hogy nem vettem komolyan az esti lemosĂĄs utĂĄni min. 20-30 percnyi vĂĄrakozĂĄst a Retin-A felvitele elƑtt: a bƑrnek teljesen szĂĄraznak kell lennie, kĂŒlönben 99,99% hogy jön a reakciĂł.
Ennyit “diĂłhĂ©jban” :face_with_hand_over_mouth::upside_down_face:, drukkolok, hogy “szeressĂ©tek meg egymĂĄst” :grin: Ă©s minden flottul menjen :crossed_fingers::four_leaf_clover:

8 Likes