Én még nem próbáltam, de most összeszedtem pár dolgot…
Köszi, átírtam :).
Rendelhető a skinsmart lemosó!
Jelly Joker a neve
A képen 150ml-s
Sziasztok,
sajnos pár dologgal nagyon szemezek és idén SALE-n vagy Black Friday vagy Karácsony utáni leárazásokon majd rájuk mennék. Pl.: ND Glam Paletta, Huda Haze Obsession, Colorpop-ot ki szeretném próbálni.
Nálam úgy van “low buy”, hogy akkor vehetek utánpótlást ha vmi elfogy (ilyen nem lesz a közeljövőben, se nem járok dolgozni március óta, meg kb ilyen kevésbé izgi dolgok fogynak el mint spirál) vagy valami tényleg annnnyira de annyira tetszik és szerelem! És rájöttem 33 évesen inkább legyen high end, mert egyszerűn jobb érzés hozzájuk nyúlni és 100%, hogy elhasználom, mert nagy a szerelem. Legalábbis most ez a gondolkozásom, lehet 5 év múlva megint más lesz. De így is bánom h az egész 20as éveim végig YT nézéssel töltöttem és soha semmit nem rendeltem:( pedig évi 1-2x meg tehettem volna, hogy kipróbáljak ezt azt.
Segítsetek kérlek milyen akciók szoktak lenni kb január közepéig.
Főleg Beautylish, BeautyBay és CultBeauty érdekel. Lookfantastic vagy Feelunique-ot még nem próbáltam. Black Friday-ra megéri várni v nem nagyon akcióznak ilyen idei kollekciókat? Karácsony előtti vagy alatti/utáni sale-k vannak? Kikonál pl mind van és tavaly jól be is vásároltam Idén már más márkákat is kipróbálnék.
Egy topicban elég sok infót megosztottunk a Black Friday akciókról: Tippek és tapasztalatok - közeleg a 2018-as Black Friday!
Röviden az általad kinézett helyeken:
A Beauty Bay azt hiszem úgy akcióznak, hogy bizonyos termékek 15-40%-al olcsóbban elérhetőek (teljesen változó a kínálat). Nemcsak black friday idején van ilyen akciójuk, de általában akkor nagyobb a merítés. A héten egyébként több paletta akciós, de az általad leírt márkákat nem forgalmazzák. Szerintem náluk érdemes feliratkozni a hírlevélre.
A Cult Beauty: Heti és napi akcióik vannak black friday alatt. Havonta általában van egy 15%-os akciójuk (ritkán ha nagyobb értékben vásárolsz, akkor 20%). Viszont azt hiszem a Natasha Denonara ez nem szokott érvényes lenni.
Lookfantastic: Black firday hetében napi akciók. De náluk szinte minden nap van valami akció/kód, amivel általában 15-25%-al olcsóbban lehet vásárolni (ND-ra azt hiszem itt sem vonatkozik).
Feelunique: Adott időközönként változó akciós termékek (idősávban jelennek meg, nem egyszerre) a black friday akciók. Náluk rendszerint van valami akció: hol sminktermékekre 20% hogy a bőrápolási termékekre. Ezen kívül van végösszegi akció, 15-20% a vásárlás értékétől függően. Azt hiszem náluk is vannak kivételek.
Colourpop: A múlt évben minden nap volt valami akciójuk, az instagramon szokták kirakni a black friday hét elején.
A Beautylishhel kapcsolatban nincs tapasztalatom.
A múlt évi tapasztalataim alapján én azt mondanám, hogy ha viszonteladótól szeretnél vásárolni akkor nem feltétlenül érdemes megvárni a black fridayt. Vannak akciók ugyan, de szinte biztos, hogy nem az új, népszerű termékeket fogják leakciózni. Ha esetleg a márkák honlapjáról rendelnél, akkor lehet nagyobb kedvezményeket lehet kifogni, de ott számolni kell a postaköltséggel és a vámmal is.
Köszi az összefoglalást, megnéztem azt a topic-ot is amit belinkeltél. Igen sok helyen akár egy welcome kóddal kapok 10%ot, épp ezért agyalok, hogy kb mindegy mikor veszem meg, mert idén megjelent cuccokra nincs sokszor akció. De mindenhova feliratkozom hírlevélre és bekövetem instán ami még nincs bekövetve és figyelem majd azért mik lesznek:) és gyüjtöm a pénzt:)
Szerintem érdemes a Honey bővítményt is feltelepíteni.
Igen tényleg, az sok kupont megtalál!
Egyébként elfelejtettem mondani, hogy a Feeluniquenál van Brand for Life, mikor egy általad választott márkától bármikor 10%-al olcsóbban vásárolhatsz (a választásod fél évig fix). Ez azokra a márkákra is érvényes, amik alapvetően ki szoktak maradni az akciókból (Charlotte Tilbury). Viszont most fogják megváltoztatni ezt, és nem tudom mi lesz az új opció. De érdemes észben tartani, hogy létezik ez a kiskapu .
Miután megírtam a bejegyzést, jött az email: két márkára lesz érvényes az Brand for Life .
Köszi
Rossmann
INGYENES SZÁLLÍTÁS a mobil appon! Csak 09.17-én
Lányok, akik rendeltetek Pat McGrath cuccok aug. végén, nektek hogy áll a szállításotok? Mit ír a tracking oldal?
Megérkezett minden gond nélkül már tegnap, és képzeld, még nem bontottam ki! Hát mi ez, ha nem önuralom?! Na de majd holnap… Puff neki, spoiler #postanappentek.
Neked hogy áll a dolog, ezek szerint még nem kaptad meg?
Hát, még nem érkezett meg. Talán lesz infóm hamarosan.
Pedig ugyanazon a napon rendeltük, és szerintem én voltam az utolsó, aki leadta a rendelést. Mit ír a tracking?
Én egy-két nappal korábban rendeltem mint ti. Az én csomagom 9-e óta Feuchtban dekkol.
Az írják: en route vagyis úton. Már átért a Brit szigeteken, de azt nem látom épp hol és hova tart. A Magyar Posta (még) nem ismeri fel a tracking számot. Illetve nem tudom átadják-e a MP-nak.
Remélem csak a sok akció miatt el vannal foglalva a rengeteg csomaggal. Végül is 1 hónap után elég lesz aggódni
Akkor szerintem hamarosan meg kell kapnod a csomit, legkésőbb jövő hét végén. Nekem a brit terület elhagyását követően 5 nap volt, míg megérkezett. (Közbeszólt a hétvége)
Öööhm, nem az MPL szállította ki, hanem a DPD. Valószínűleg ezért is kaptam meg épségben.
Nekem az, amit augusztus 12-én adtak fel, csak a héten érkezett meg, igaz, még vámolták is az egy darab, 16 dolláros rúzst (vagyis csak akarták).