Akciók - tudsz róla?

Lányok, akik rendeltetek Pat McGrath cuccok aug. végén, nektek hogy áll a szállításotok? Mit ír a tracking oldal?

1 Likes

Megérkezett minden gond nélkül már tegnap, és képzeld, még nem bontottam ki! :flushed::smiley: Hát mi ez, ha nem önuralom?! :muscle: Na de majd holnap… :wink: Puff neki, spoiler #postanappentek. :see_no_evil:

Neked hogy áll a dolog, ezek szerint még nem kaptad meg? :flushed:

2 Likes

Hát, még nem érkezett meg. :confused: Talán lesz infóm hamarosan.

1 Likes

Pedig ugyanazon a napon rendeltük, és szerintem én voltam az utolsó, aki leadta a rendelést. :flushed: Mit ír a tracking?

1 Likes

Én egy-két nappal korábban rendeltem mint ti. Az én csomagom 9-e óta Feuchtban dekkol. :frowning:

1 Likes

Az írják: en route vagyis úton. Már átért a Brit szigeteken, de azt nem látom épp hol és hova tart. A Magyar Posta (még) nem ismeri fel a tracking számot. Illetve nem tudom átadják-e a MP-nak.
Remélem csak a sok akció miatt el vannal foglalva a rengeteg csomaggal. Végül is 1 hónap után elég lesz aggódni :smile:

1 Likes

Akkor szerintem hamarosan meg kell kapnod a csomit, legkésőbb jövő hét végén. :roll_eyes: Nekem a brit terület elhagyását követően 5 nap volt, míg megérkezett. (Közbeszólt a hétvége)
Öööhm, nem az MPL szállította ki, hanem a DPD. :smiley: Valószínűleg ezért is kaptam meg épségben. :pray: :smiley:

1 Likes

Nekem az, amit augusztus 12-én adtak fel, csak a héten érkezett meg, igaz, még vámolták is az egy darab, 16 dolláros rúzst (vagyis csak akarták).

A YesStyle csomagoddal mi lett? Írtad, hogy vámolni akarják.

Annyi van róla, hogy a vámárunyilatkozatot tegnap a NAV befogadta.
Sajnos 2 napig arra sem volt időm, hogy elküldjem a megbízást…

1 Likes

Majd írd meg légyszi, mi lesz a vége. Most inkább itthonról rendeltem, nincs kedvem ehhez a navos sztorihoz.:smirk:

Ez pont a Yesstyle-os beauty box. Kíváncsi leszek, benyelik-e, hogy nincs mindennek külön ára? Habár, ha nem szemlézik…

2 Likes

Screenshot_20200921_054351_com.google.android.gm

3 Likes

Pont vámköteles lesz, jeee…:smiley:

1 Likes

Notinon ingyenes szállítás van mindenre.

2 Likes

Pff… fél éve 30 USD volt :confused:

3 Likes

Na, jó, out of stock az, amit szerettem volna (ceruzák, krém szemhéjpúderek), úgyhogy ezt kihagyom.

Nem tudjátok hogy lehet leíratkozni a Notino-s csábításról (hírlevél)? Az unsubscribe link nem visz sehova- a kis genyók.
Bocsi, visszaszívom, megtaláltam, hogy a fenti linket kell nyomkodni :sweat_smile:

3 Likes

És most ingyenes Voce Viva parfümmintát is lehet postán küldetni. Tiszta Amerika! :sunglasses:

1 Likes