Lányok, akik rendeltetek Pat McGrath cuccok aug. végén, nektek hogy áll a szállításotok? Mit ír a tracking oldal?
Megérkezett minden gond nélkül már tegnap, és képzeld, még nem bontottam ki! Hát mi ez, ha nem önuralom?! Na de majd holnap… Puff neki, spoiler #postanappentek.
Neked hogy áll a dolog, ezek szerint még nem kaptad meg?
Hát, még nem érkezett meg. Talán lesz infóm hamarosan.
Pedig ugyanazon a napon rendeltük, és szerintem én voltam az utolsó, aki leadta a rendelést. Mit ír a tracking?
Én egy-két nappal korábban rendeltem mint ti. Az én csomagom 9-e óta Feuchtban dekkol.
Az írják: en route vagyis úton. Már átért a Brit szigeteken, de azt nem látom épp hol és hova tart. A Magyar Posta (még) nem ismeri fel a tracking számot. Illetve nem tudom átadják-e a MP-nak.
Remélem csak a sok akció miatt el vannal foglalva a rengeteg csomaggal. Végül is 1 hónap után elég lesz aggódni
Akkor szerintem hamarosan meg kell kapnod a csomit, legkésőbb jövő hét végén. Nekem a brit terület elhagyását követően 5 nap volt, míg megérkezett. (Közbeszólt a hétvége)
Öööhm, nem az MPL szállította ki, hanem a DPD. Valószínűleg ezért is kaptam meg épségben.
Nekem az, amit augusztus 12-én adtak fel, csak a héten érkezett meg, igaz, még vámolták is az egy darab, 16 dolláros rúzst (vagyis csak akarták).
A YesStyle csomagoddal mi lett? Írtad, hogy vámolni akarják.
Annyi van róla, hogy a vámárunyilatkozatot tegnap a NAV befogadta.
Sajnos 2 napig arra sem volt időm, hogy elküldjem a megbízást…
Majd írd meg légyszi, mi lesz a vége. Most inkább itthonról rendeltem, nincs kedvem ehhez a navos sztorihoz.
Ez pont a Yesstyle-os beauty box. Kíváncsi leszek, benyelik-e, hogy nincs mindennek külön ára? Habár, ha nem szemlézik…
Pont vámköteles lesz, jeee…
Notinon ingyenes szállítás van mindenre.
Pff… fél éve 30 USD volt
Na, jó, out of stock az, amit szerettem volna (ceruzák, krém szemhéjpúderek), úgyhogy ezt kihagyom.
Nem tudjátok hogy lehet leíratkozni a Notino-s csábításról (hírlevél)? Az unsubscribe link nem visz sehova- a kis genyók.
Bocsi, visszaszívom, megtaláltam, hogy a fenti linket kell nyomkodni
És most ingyenes Voce Viva parfümmintát is lehet postán küldetni. Tiszta Amerika!