Ajánlást kérek!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az ajánlásokat. :heart::heart:

Én -Tilburyn kívül a Trend it up-ot mondanám, itt vannak a swatchok.
Nem tudom, kapható-e még.
Egyébként én pont az Essence palettát akartam megvenni, hidegnek tűnt.

Nekem is valami hidegebb árnyalatú bronzosító kéne…

Nekem is minden bronzosító túl meleg volt, végül kikötöttem a Physicians Formula Butter Blush-ból a Plum Rose árnyalatnál.

Elvileg pirosító lenne, de olyan hideg árnyalatú, hogy nekem ez lett a tökéletes bronzer. Most fogyasztom a harmadik darabot és mindenki dícséri, hogy milyen természetes rajtam.

2 Likes

Ismeri vagy pròbàlta esetleg vki? Screenshot_20210611-140043_Chrome Screenshot_20210611-135933_Chrome

1 Likes

Sziasztok! Sikerült ma egy óvatlan pillanatban leszednem szemöldök trimellővel a szemöldököm egy részét (nagyon ügyes vagyok), ideiglenesen megoldottam fekete szemceruzával (nem rossz, de azért jujj :D) persze végig kellett vele menni az egész szemöldökömön. :rofl:De mindenképp inkább valami barna szemöldök terméket szeretnék. Ami jól fog, de mégis természetes, könnyű vele szemöldököt rajzolni. :slight_smile: Szerintem több félét is veszek holnap, mert még se mehetek a tesóm ballagására hiányos szemöldökkel :D.

Ilyen vészhelyzetben mindenképpen ajánlanám, hogy vedd elő az összes meglévő szürke és barna szemhéjpúderedet, és próbáld fel szemöldökként azokat, amiket odaillő árnyalat akkor érzel. Biztos lesz olyan, amit ki tudsz zárni, és esetleg pár árnyalat amit jónak találsz, ez megkönnyítheti a holnapi bevásárlást.

Konturozos ,hideg barna a the balm bahama mamaja, halvanyabb bőrre a CT filmstar hibatlan, de nekem epitve is megallja a helyet, illetve a Smashbox calicontour palettajaban is szuper a hidegbarna, ha meg esetleg varsz tippet erre a temara;-)

1 Likes

Sziasztok Lányok!

Akinek megvan a Catrice új Clean ID palettája annak hogy vált be? Mennyire tartós,pigmentált stb.?
A bronzerről is érdekelne vélemény.

Szerintem @Anheszenamon-nak megvan a paletta.

Megtaláltam:

Vele beszélgettünk erről .

Ja, értem.

Nekem nagyon tetszett.
Olyan “nekemvalószínek”, ha érted.

1 Likes

Lányok, elérhető, leginkább drogériás vagy Mo-on beszerezhető árnyalatmódosítót keresek, világosat. Olyat szeretnék, ami sárgás árnyalatú, de legalább semleges (semmiképp nem hamvas-rózsásra színező). Tud valaki ilyet ajánlani? Köszi!

Ilyet nem tudok, csak fehéret. Úgy emlékszem, a Gosh Mix & Fix van Müllerben. De az tűhegynyi mennyiségben is elég, és úgy nagyon semlegesen világosít, nem lesz tőle az alapozó se hidegebb, se melegebb árnyalatú.

2 Likes

Ez jól hangzik, köszi! :+1: A fehér is jó lehet, mert nem változtatja a tónust. És az ára sincs az égben, ugye jól gondolom?

Találtam egy ilyet az ajánlásod alapján elindulva:
https://www.douglas.hu/p/douglas-make-up-drop-mix-018275?number=018272
Kár, hogy nem jutott előbb eszembe, mert mostanában rendeltem innen :laughing:
De esetleg személyesen a boltban (uff, a pénteki shopping túra-lista növekszik :sweat_smile:)

1 Likes

Nézőpont kérdése. Nem olcsó, de 30 milis, ami nagyon, nagyon sok. Nekem mindig kell hogy legyen itthon fehér is meg zöld is, ebben mindkettő van. És mindegyik alapozóval, korrektorral és színezett hidratálóval kijött, amivel próbáltam.
Örülök azért hogy találtál hasonlót máshol is! Sajnos nem vagyok benne 100% bizti, hogy van a müllerben. Gosh tudtommal mindig van, de nem tudom hogy minden terméket tartanak-e.

1 Likes

Kedves Krémmániások! Ajánlást szeretnék kérni teljes fedésű (full coverage) korrektorra, alapozóra. Köszönöm szépen!

Korrektor: Tarte Shape Tape, alapozó: EL DW.