Ajánlást kérek!

Köszönöm szépen! :slight_smile: Az EL DW-t már próbáltam, de a Tarte Shape Tape-t nem, annak utánanézek.

EL DW maximum Cover , shiseido sun Protektiove ez vìzàllò, sztem az el is. Ezek tènyleg nagyon fednek .Screenshot_20210618-180525_Chrome Screenshot_20210618-180145_Chrome

1 Likes

Sajnálom, hogy nem vált be a DW, nekem nagyon nagy kedvenc lett.
Ami még hirtelen eszembe jutott, az a Huda Faux Filter vagy a KVD Vegan Beauty alapozói, ezeket még nem próbáltam, de a képek alapján ígéretesnek tűnnek.
Vagy a korrektort is használhatod alapozóként, a Shape Tape-ből nagyon mini mennyiség kell szem alá.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen, utánanézek mindkettőnek. :slight_smile: Sajnos alkatilag sötét (lilás) árnyalatú a bőr a szemem körül, amit általában még némi alváshiánnyal is megspékelek. A legtöbb korrektor nem fedi el a karikákat, illetve a vékony bőrön átlátszó ereket.

Köszönöm szépen, mindjárt rákeresek a Shiseido-ra is.

Hasonló nálam is a helyzet, néhamegijedek a Mariana-ároktól, ami a szemem alatt sötétlik.
Úgy szoktam, hogy a sima korrektorra teszek némi brightening korrektort is, így sokkal elviselhetőbb a látvány.

Juvia’s Place alapozó és korrektor. :slight_smile:
De úgy hallottam a Smashbox Studio Skin Full Coverage alapozó se piskóta :slight_smile:

1 Likes

Utálom, hogy folyton be vagyok panírozva és azért fohászkodok egyfolytában, hogy legyen valami műtéti eljárás, amivel lehet ezen segíteni. Vékony, ultra-érzékeny szem környéki bőr, átlátszó erek… és hát az idő is ellenem dolgozik, mert egyre nehezebb elfedni. Lassan alig tudom nyitva tartani a szemem a sok réteg fedéstől. :rofl:

Bocs… nekem valahogy nem megy ez a válaszolás, sosem sikerül arra reagálni, amire szeretnék. :see_no_evil: Azért remélem majd csak belejövök. :crossed_fingers:

1 Likes

Hajaj, és a korral egyre rosszabbul viseli a bőr a sok réteget…:roll_eyes:
Vékony, nagyon fehér, érzékeny bőr, amin minden meg-és átlátszik. A dekoltázsomon olyan szép kék “M” betűt formáló érhálózat látszik, hogy ihaj.:sweat_smile:

A lilás karikákra nem egy lazac színű korrektor lenne a megfelelő?

2 Likes

Sajnos értem, amit írsz. Nekem is olyan érzékeny a bőröm, hogy sokszor az (el)alvás nyomát egész nap viselem. :rofl: Minden nyomot hagy rajta, elég egy kicsit csúnyábban rám nézni. :rofl:

1 Likes

Nem próbáltam még lazac színű korrektort, mert sárgás alaptónusú a bőröm. Borzasztó nehéz olyan színt találni, amitől nem lesz keretes a szemem. :see_no_evil:

Remélem, nem vagy ügyetlen, mint én, és nem vagy állandóan merő kék-zöld folt.:slight_smile: Egy kicsit nehezebb szatyortól véraláfutásos lesz a vállam, akkor is, ha pulcsi van rajtam.

Te jó ég, mintha csak én írtam volna. És még azt mondják, hogy minden ember egyedi. :rofl:

Összességében egyediek vagyunk, de egyes tulajdonságainkban osztozunk.:wink:

1 Likes

Na, végül a Douglas-ba beszaladtam és elhoztam az uccsó világosító cseppeket.
Douglas drop mix Szuper, hogy sárgás, ilyet kerestem!
Viszont egy Nyx Bare With Me színezett hidratálót is kinéztem, szépen teszteltem a kezemen, segített egy kedves eladócsaj, aztán a kezembe nyomta egy másik színváltozatát, ami jóval sötétebb és csak itthon kibontás után vettem észre, hogy rossz színt kaptam :face_with_symbols_over_mouth: Bár ne siettem volna és ne bíztam volna magam az eladóra :cry: Annyira sötét, hogy a világosítóval sem tudom értelmesre javítani. Tanulság: SOHA nem szabad kapkodva kencét venni.

5 Likes

Ez nagyon bosszantó! Én ruhavásárláskor tanultam meg, hogy nem szabad kapkodva sietve próbálni, könnyen a rossz méretű ruhával távozhat az ember.

2 Likes

A DW maximum cover sokkal erőteljesebben fed, mint a sima DW?

Igen , minden piros foltot, rosaceàt, pattanàst, mèg sokszor a szemem alà is teszek belőle egy keveset korrektorral keverve a karikàk eltüntetèsère. Mùlt tèlen olyan rossz àllapotban volt a bőröm hogy ha kimentem a lakàsbòl csak azt hasznàltam. Nagyon kevès kell belőle különben maszkos hatàsa lesz. Mindjàrt kèszìtek kèpet.Ez a piros heg a neurodermitis àltali begyògyult seb, kiütès. 20210621_151021 20210621_151054
Oxidàlòdik ezèrt èn a creamy vanillàt hasznàlom.Nagyon hamar szàrad. Nagyon kevès kell belőle.A kèpen szètkentem, ìgy a heg ùgymond làtszik de nem piros. Erősebb bőrhibàknàl lehet szètkenès nèlkül csak pöttykènt is hasznàlni.
Talàn itt jobban làtszik:
20210621_152235 20210621_152321

6 Likes