Köszönöm szépen! Az EL DW-t már próbáltam, de a Tarte Shape Tape-t nem, annak utánanézek.
EL DW maximum Cover , shiseido sun Protektiove ez vìzàllò, sztem az el is. Ezek tènyleg nagyon fednek .
Sajnálom, hogy nem vált be a DW, nekem nagyon nagy kedvenc lett.
Ami még hirtelen eszembe jutott, az a Huda Faux Filter vagy a KVD Vegan Beauty alapozói, ezeket még nem próbáltam, de a képek alapján ígéretesnek tűnnek.
Vagy a korrektort is használhatod alapozóként, a Shape Tape-ből nagyon mini mennyiség kell szem alá.
Köszönöm szépen, utánanézek mindkettőnek. Sajnos alkatilag sötét (lilás) árnyalatú a bőr a szemem körül, amit általában még némi alváshiánnyal is megspékelek. A legtöbb korrektor nem fedi el a karikákat, illetve a vékony bőrön átlátszó ereket.
Köszönöm szépen, mindjárt rákeresek a Shiseido-ra is.
Hasonló nálam is a helyzet, néhamegijedek a Mariana-ároktól, ami a szemem alatt sötétlik.
Úgy szoktam, hogy a sima korrektorra teszek némi brightening korrektort is, így sokkal elviselhetőbb a látvány.
Juvia’s Place alapozó és korrektor.
De úgy hallottam a Smashbox Studio Skin Full Coverage alapozó se piskóta
Utálom, hogy folyton be vagyok panírozva és azért fohászkodok egyfolytában, hogy legyen valami műtéti eljárás, amivel lehet ezen segíteni. Vékony, ultra-érzékeny szem környéki bőr, átlátszó erek… és hát az idő is ellenem dolgozik, mert egyre nehezebb elfedni. Lassan alig tudom nyitva tartani a szemem a sok réteg fedéstől.
Bocs… nekem valahogy nem megy ez a válaszolás, sosem sikerül arra reagálni, amire szeretnék. Azért remélem majd csak belejövök.
Hajaj, és a korral egyre rosszabbul viseli a bőr a sok réteget…
Vékony, nagyon fehér, érzékeny bőr, amin minden meg-és átlátszik. A dekoltázsomon olyan szép kék “M” betűt formáló érhálózat látszik, hogy ihaj.
A lilás karikákra nem egy lazac színű korrektor lenne a megfelelő?
Sajnos értem, amit írsz. Nekem is olyan érzékeny a bőröm, hogy sokszor az (el)alvás nyomát egész nap viselem. Minden nyomot hagy rajta, elég egy kicsit csúnyábban rám nézni.
Nem próbáltam még lazac színű korrektort, mert sárgás alaptónusú a bőröm. Borzasztó nehéz olyan színt találni, amitől nem lesz keretes a szemem.
Remélem, nem vagy ügyetlen, mint én, és nem vagy állandóan merő kék-zöld folt. Egy kicsit nehezebb szatyortól véraláfutásos lesz a vállam, akkor is, ha pulcsi van rajtam.
Te jó ég, mintha csak én írtam volna. És még azt mondják, hogy minden ember egyedi.
Összességében egyediek vagyunk, de egyes tulajdonságainkban osztozunk.
Na, végül a Douglas-ba beszaladtam és elhoztam az uccsó világosító cseppeket.
Douglas drop mix Szuper, hogy sárgás, ilyet kerestem!
Viszont egy Nyx Bare With Me színezett hidratálót is kinéztem, szépen teszteltem a kezemen, segített egy kedves eladócsaj, aztán a kezembe nyomta egy másik színváltozatát, ami jóval sötétebb és csak itthon kibontás után vettem észre, hogy rossz színt kaptam Bár ne siettem volna és ne bíztam volna magam az eladóra Annyira sötét, hogy a világosítóval sem tudom értelmesre javítani. Tanulság: SOHA nem szabad kapkodva kencét venni.
Ez nagyon bosszantó! Én ruhavásárláskor tanultam meg, hogy nem szabad kapkodva sietve próbálni, könnyen a rossz méretű ruhával távozhat az ember.
A DW maximum cover sokkal erőteljesebben fed, mint a sima DW?
Igen , minden piros foltot, rosaceàt, pattanàst, mèg sokszor a szemem alà is teszek belőle egy keveset korrektorral keverve a karikàk eltüntetèsère. Mùlt tèlen olyan rossz àllapotban volt a bőröm hogy ha kimentem a lakàsbòl csak azt hasznàltam. Nagyon kevès kell belőle különben maszkos hatàsa lesz. Mindjàrt kèszìtek kèpet.Ez a piros heg a neurodermitis àltali begyògyult seb, kiütès.
Oxidàlòdik ezèrt èn a creamy vanillàt hasznàlom.Nagyon hamar szàrad. Nagyon kevès kell belőle.A kèpen szètkentem, ìgy a heg ùgymond làtszik de nem piros. Erősebb bőrhibàknàl lehet szètkenès nèlkül csak pöttykènt is hasznàlni.
Talàn itt jobban làtszik: