Ajánlást kérek!

Kellemesen hűsítő úri hunczutság. Tényleg jólesik az arcon görgőzni vele, gyorsabban beszívódik a toner, de nem világmegváltó kiegészítő.

3 Likes

Én január végén vettem és bár azt hittem nem fogom rendszeresen használni, mégis minden esti arcápolási rutinomat ezzel zárom és nagyon szeretem. :slight_smile: A bőröm állapotán nem változtat, viszont a masszirozós “rutin” végére nagyon szépen és gyorsan beszívódnak a bőrömbe a használt termékek és hűsít is, azt érzem jót tesz a használata.
Természetesen nem ettől várok csodát. :slight_smile:

1 Likes

Lehet élni nélküle, de lehet, hogy én is kipróbálom .
SzabóDoris sminkesnél láttam, és ő szereti.

Szerintetek van itthon is kapható, hatásában a HA blur- höz hasonló primer? Mindjárt kifogyok belőle és kellene valami jó utánpótlás. Nektek melyik vált be? 40 felett a fókusz nem a mattítás, inkább a ráncocskákat “töltse”. :blush:

1 Likes

Smashbox? https://kremmania.hu/kremek/smashbox-photo-finish-foundation-primer

Nekem nagyon tetszik a hatása, babapofi lesz a vége.

5 Likes

Tudnátok ajánlani koreai BB krémet fizikai szűrővel?

Nem akarok hülyeséget mondani, de sztem az Etude House Precious Mineral szériában volt pár BB amiben nem volt kémiai fényvédő. Sajnos nem emlékszem melyikek, de az tuti hogy nem az összes… és azt sem tudom megmondani hogy kapható-e még.

Szerk: amit még találtam hirtelen krémmánián, az két Dr Jart± (a Black Label Detox és a Premium), illetve három Innisfree (Mineral Sun, No Sebum BB és az Eco Natural). Remélem azért valamit segít :slight_smile:

2 Likes

Van infótok róla, hogy ez az új Nude touch miben különbözik az üveges elődjétől?

Sziasztok!

Olyan kontúr palettát vagy mono kontúrozásra alkalmas terméket keresek, ami nagyon hideg barna. Kb. minden narancssárgás az arcomon és internetes képek alapján nem tudom eldönteni, hogy mi lehetne számomra jó.
Tudtok ilyet ajánlani?

1 Likes

Szia! Nekem most így hirtelen a NYX pirosítója jutott eszembe Taupe árnyalatban, ami híresen tökéletes kontúrszín annak ellenére, hogy pirosítóként hirdetik. Nem egy highend termék, ezért ha mégsem jön be, akkor nem egy vagyont buksz rajta

3 Likes

Köszii💖

1 Likes

Igazán nincs mit :blush: de biztos, hogy a többiek is tudnak még jó dolgokat mondani. Sőt biztos van itt olyan is, aki ezt a nyx-et próbálta és tud róla tapasztalatból is beszélni.

1 Likes

Hú köszi, megnézem én. Notino-n van és ingyenes most a szállítás is.

1 Likes

Számoljatok majd be mindenképp, ha kipróbáljátok :blush:

Mit pròbàltàl eddig ami narancsos volt? Milyen tònusù az arcod? Drogèriàs vagy high end màrkàkat keresel?
Amit sokan dìcsèrnek az a KatvonD ès az abh contour palettàk. A nix taupèròl èn is hallottam , hogy hideg szìnű. Ìgy kèp alapjàn a Drogèriàs termèkek is hideg barnànak tűnnek.

Kép Kép
Az utóbbi 2 évben ezeket használtam. Bár a Bell paletta egész jó volt, egy idő után az sem tetszett az arcomon. Az Essence paletta az én arcomon inkább bronzosítónak tűnik.

Sajnos nem tudom, hogy milyen tónusú a bőröm, minden márkától a legvilágosabb alapozót, korrektort szoktam használni. (Pl. Fenty Beauty, Urban Decay, Nyx)

Néztem a KVD-t és az ABH-t is, de képeken azok is túl melegnek tűnnek. :confused:
Drogériás és high-end is szóba jöhet. A Nyx-et most lehet megrendelem, de a KVD-n is gondolkozom. Valakinek tapasztalata vele?

1 Likes

Nekem a The Balm Desert jut még eszembe (szintén a legvilágosabb alapozó kell).

1 Likes

Ugyanezen okból kerestem hideg tónusú palettákat.

Itteni tippek alapján vettem meg a NARS Vallarta matt bronzert, Charlotte Tilbury Filmstar kontúr palettát.

Illetve Gucci bronzer 1-es árnyalat és Kevyn Aucoin bronzer Sunrise ligth árnyalat.

Az életben nem fogynak el, de ha újra vásárlás mellett kellene dönteni a CT Filmstart és a KA Sunrise -t választanám. A CT a leghűvösebb (de még mindig nem mondanám nagyon hidegnek) viszont a KA a legszebb árnyalat, azt újra is fogom venni (mert sérülten érkezett, és màr a fele sincs meg) :grinning:

A netes képek alapján nem könnyű a választás, az tuti.

IMG_20210605_094843

IMG_20210605_095047

IMG_20210511_182350

IMG_20210415_154450

5 Likes

A CT Filmstarnak van egy dupe-ja, Notino-n van is.

1

7 Likes

Nekem is hasonlo a problemam. A sminktermekek nagyresze tul meleg arnyalatu a boromhoz.
Konturozasra ezt vettem meg nemreg, eloben sokkal semlegesebb az arnyalat, mar-mar szurke.
Egy lehelletnyi ebbol, aztan felviszem a bronzositot is a helyere, amit picit lesatirozok a csontositora is. A ketto egyutt szerintem eleg szepen mutat. A bronzosito epp annyi eletet visz a szurkesegbe, amennyi kell.

2 Likes