Ajánlást kérek!

Nem lehet, hogy az ő rendszerük a pontatlan?
De az is lehet, hogy mire odaértél hozzájuk már nem volt…? Bár 5 termék esetében azért nem valószínű.
Én már feladtam a plázákat, nagyon rühellem őket. A Westend van egyedül elérhető közelségben, de a metrófelújítás miatt csak azon a förtelmes aluljárón lehetett megközelíteni (vagy fent, de az is egy tortúra). A hideg kiráz tőlük, csak akkor megyek ha nagyon muszáj. A webes rendelést nem lehet nálam überelni. Viszont az is igaz, hogy néha jó lenne megnézni a kiszemelt áldozatot élőben is, nem csak monitoron. :slight_smile:
Miket szerettél volna venni?

1 Likes

A kényelem faktor miatt jobban szeretek rendelni - bár még mindig kevesen szállítanak foxpostra, postán maradóra és necces,hogy át tudom e vetetni. Viszont tényleg van egy varázsa az üzletnek is. (Mondom ezt úgy, hogy hétvégén Pozsonyban a MACben és Douglasban sem volt egyik kinézett termékből se a vágyott árnyalat…:frowning:)

2 Likes

Én inkább plázázok/boltról boltra járok. Nekem ez énidő. Viszont az a típus vagyok, aki utál szállításért fizetni.

Kérlek szépen a következők voltak a listán:
Lee Stafford hajnövesztős sampon
Vivian Gray Lotus and Rose testápoló
Mythic oil krém változat a hajamra
Fátyolmaszkok 4-5 db vegyesen fehérítős kategóriában- egyedül ezekből találtam.
Bourjois Little Round Pot pirosító, emiatt voltam a legszomorúbb, mert ő hosszú évek óta társam volt és a legutolsót KONKRÉTAN AZ ELSŐ KINYITÁSNÁL törtem ketté és dobtam ki, de hiányzott és ezt nagyon jó lett volna megnézni, mert vagy 15 árnyalat van belőle. Így most találomra választottam, mert már megvettem a neten az egész cugehőt kivéve a testápolót, mert azt mondta a barátnőm, hogy szülinapra vett nekem a Pupából.
Péntekre ígérték a szállítást majd jól befotózom. :slight_smile:

1 Likes

Általában nekem is ez a problémám, hogy jellemzően a webshopban minden van (vagy közel) ha meg bemegyek egy boltba, ott alig van bármi, még a teszterekből is gyér a kínálat, akkor meg minek mentem egyáltalán be? :slight_smile:

Hú de régen nem használtam Bourjois LRP-t…! :open_mouth:
Pedig van otthon, szerintem nem is egy, de már csak az emlékek kedvéért. Kora húszas éveimben imádtam a márkát, volt is egy nagy kiárusítás amikor a Schlecker bezárta a boltot, akkor sokmindent beszereztem tőlük. Nagyon közel állnak a szívemhez, bár már inkább csak nosztalgikus érzéseket kelt bennem a márka. Az égetett pirosítókkal párszor megégettem magam (bocsi! :laughing:), azóta inkább nem próbálkozom velük.

1 Likes

Én is nagyon szerettem az egész márkát , kezdő sminkelőként tőlük vettem majdnem mindent.
A lila kupakos spirál, szemcerka, szemhéjpúder trió voltak a kedvenceim na meg a pirosító.
Most egy MAC- et nyúzok , nagyon tetszik de ez inkább csillámos és nem annyira erős a színe így alá akartam valamit.
Szerintem ez a kis minike nagyon jó ár/ érték arányt képvisel, a színei eszméletlen tartósak .
Az ecset ami van hozzá vészhelyzeti megoldásnak tökéletes.
Ezennel fogadom , hogy óvatosan fogom kibontani.

Nektek melyik peptides termék vált be a drogériások közül? Beruháznék egyre, de kicsi a büdzsé. Na jó, lehet, hogy a Skinsmart is belefér.
Mit ajánlanátok?
Köszönöm! :slightly_smiling_face:

Helia-D :heart_eyes:

3 Likes

+1 szavatat a Helia-d paptides szérumra! Pikk-pakk beszívódik, nem hagy semmilyen fura érzést maga után.

2 Likes

@Mse , @Buklika köszönöm szépen a segítségeteket! :slight_smile:

2 Likes

Igazán nincs mit. :slight_smile:

1 Likes

Nem tudom, hova írjak:

Keresem :heart_eyes:

• a Dior Backstage szemfesték palettáját Warm Neutrals színben
  • az Armani Neo Nude Color Melting Balm-ját 20-as árnyalatban

Hm, létezik egyáltalán Európában a 20- as?? Kb. 8 német oldalon kerestem ,nincs sehol:
Sephora, Douglas, armani német oldal, flaconi, parfumdreams, Pieper, bräuninger, kadeewee, lookfantastic

1 Likes

Szabó Doris kezében LÁÁÁÁÁÁTTAM!
Csak azért jegyeztem meg így, mert ugrok rá a hideg barnákra. :slight_smile:

1 Likes

Sehol nincs készleten, én is a 20-as árnyalatra várok. :smirk:

Itt Olaszo-ban nekem sem sikerült a vágyott 20-as színt találnom, viszont ezen a spanyol honlapon :v::v: van, ráadásul 15%-kal leárazva (EUR 33,15) :ok_hand: az áhított 20-as árnyalat is :+1:, + a hírlevérre feliratkozva további -10%, így potom EUR 29,83-ba kerül + ptk 5,90 => EUR 35,74 -ért házhoz kapod.:ok_hand::wink:

8 Likes

Annyira köszönöm neked. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Nem tudjátok, hogy melyik márkának van még ilyen palettája?
Ez például egy ilyen “jajjdenagyonszőkéknek” való paletta. Tilbury ugrott be, de hátha tudtok még…

10314221__2_1200x

1 Likes

Nekem most a Bobbi Brown ugrott be, bár juszt sem találok per pillanat elérhető és hasonló színű palettát, de ők szoktak ilyen természetes színeket összeválogatni.

Még esetleg Estee Lauder? Sokszor van szettben vagy táskához csomagolva hasonló, lehet itt a piactéren is találsz bontatlant.
Szerk: én nem találok, de érdemes nézelődni.
Most ez a kettő van, ami szerintem jó lehet neked:
LINK 1
LINK 2

Vagy Timmon-nak ez a palettája (ez is Tarte)

Ha valahol Chanel közelébe jutsz, esetleg nekik is lehet.

Naj Oleari paletták a Makeup.hu-n.