💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez egy nagyon szép árnyalatnak tűnik. :slight_smile:

IMG_6594
Ajándékba kaptam őket :relaxed:

16 Likes

Már 2x használtam is, gyönyörűen és gyorsan lehet vele dolgozni, nagyon elégedett vagyok vele😊

1 Likes

Phi:

• Ajándék volt a vásárláshoz a feketekömény olajuk, amit régebben használtam és nagyon szerettem.
  • Slow Age - Az én zsíros bőrömre tökéletes lesz nyárra, szinte folyékony és nagyon szépen beszívódik.
  • Liquid Gold - Ha Anyumnak beválik, akkor az övé, ha nem, akkor éjszakára én is szívesen elhasználom.
    Az utóbbi időkben kicsit lanyhult a Phi iránt érzett olthatatlan rajongásom, de jelentem, ismét teljes hévvel lángol. :grinning_face_with_smiling_eyes:

A Naj Oleari szájfényekben jóval több a csillám, mint reméltem, de majd csak elhasználom őket…

20230605_072703

20230605_072737

19 Likes

Hogy tudtad beszerezni ?

Innen jött a segítség:

3 Likes

Egy kis Dm. Ezek az érdekesebbek, a többi tisztító eszköz meg e.ü. cucc.
*Ziaja tusf. minta ajcsiba
*A kurkuma új nekem. Elvileg segít gyulladást csökkenteni- krónikus bajok…
*A lágy cukorgyanta sem volt még, remélem beválik. Házilag egyszer sikerült keverni és nagyon tetszett a használata. Szinte fájdalommentes volt, nem kellett oldószer utána és nem volt 2 napos bőrpír.
*A Balea éjjeli krémet nagyon csípem a vastagsága ellenére. Bakuchiol és pici retinolféle.
*A színezett Sundance fényvédő ötlete innen a fórumról jött. Még ha nótórius fényvédő-elhagyó vagyok is, azért csak próbálkozom. :crossed_fingers:
20230606_092523

18 Likes

Elyn’s Lab, na ez gyors volt, tegnap rendeltem.
A krémtől tartottam kicsit, ez a szérum-esszencia elnevezés elég flancos. Kipróbáltam a kezemen, jobb, mint vártam, milky tonernek kicsit sűrű, de pillanatok alatt szívódik fel. Tetszik.
Alatta hajturbán, a képen, vékony de jó minőségű anyagból van. Elégedett vagyok.

20230606_103013

17 Likes

tetszik, tetszik, tetszik

1 Likes

Dior Rosy Glow, tudtam, hogy pici lesz, 4g, de élőben látni vicc kategória. Legalább az árnyalat szép. :wink:
20230606_121826

18 Likes

Hol vetted?

Na, le is adtam egy kisebb rendelést, kíváncsi vagyok, megérkezik-e a héten (szerintem igen :slight_smile: ).

1 Likes

Melyik árnyalatot rendelted meg?

jajjj, várj, bénán kommenteltem, én Elyn-s lab rendelést adtam le, vettem lemosókat, peptidet és az új szérumot
A Dior pirosítóval kapcsolatban akartam érdeklődni, hogy hol kapható már az új árnyalat.

A rosy glow van már Douglasban, ma 20% van és a Notino is forgalmazza.

Nagyon gondolkodtam, hogy mást is vásároljak-e az Elyns labnál, de visszafogtam magam. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Most érkezett, munkahelyi lesikép, helloskinről rendeltem. IMG_20230607_104348

19 Likes

A Beauty of Joseon fényvédő imádatos, lehet, hogy nálam még a Canmake-et is letaszítja a trónjáról.

5 Likes

Nagyon kíváncsi leszek rá, sok jót olvastam róla. Most egy Puritot használok, és azt is imádom, pedig azt mindenféle vélemény nélkül random rendeltem, mert nagyon muszáj volt. Már kezd kifogyni, úgyhogy muszáj volt gondoskodni fényvédő utánpótlásról, de kb végeláthatatlan a sor, amit jó lenne kipróbálni.

2 Likes

Úristen, van a Canmake-nél jobb fényvédő? És olyan kapható itthon? Kipróbálom!:star_struck:

1 Likes

Ennek még annál is könnyedebb az állaga.
Én zsibin vettem, de van Tinamuban és most már dm-ben is, persze az utóbbiban drágább.