Ugyanazt mint a pofimra, csak nagyon vastagon kenekedek minden termékből. Ígyis meg van sajnos icipicit törve ott a bőr, mivel hason alszom.
HELP! Amúgy sem vagyok túl jó passzban mostanság, de feltette ma a pontot az i-re, hogy kiderült, az Ilcsinél nem forgalmazzák tovább az egyetlen arckrémet, ami maximálisan kielégítette az igényeimet Már rendelni sem tudok…A helyettesítő termékben, amit ajánlottak, 2 olyan összetevő is van, amire allergiás vagyok.
Ha valakinek van tippje, hol tudok szert tenni Ilcsi Karotin Extra habkrémre, esetleg valamiért van elfekvő darabja otthon, kiabáljon Köszi
Helló, ráírtam a kozmetikusomra, hátha van még neki, elpostáztam volna, de pénteken eladta az utolsót.
Így is nagyon hálás vagyok! Köszönöm
Mire vagy allergiás amúgy és melyiket ajánlották helyette?
Szia,
Az enyém ma meg holnap nem dolgozik, így most nem zavarnám, de neki is van Ilcsi, megkérdezem szerdán. Reménykedjünk.
Én a meggy habkrém miatt voltam kiakadva, teljesen odavoltam érte régebben , nyilván már nem kapni, a meggy- kökény meg nem kell , az nem olyan jó
A vitalizáló antioxidáns krémet ajánlották helyette. Azon már túllendültem, hogy drágább is lenne, de a “Sesamum Indicum Seed Oil” és a “Enteromorpha Compressa Extract” az, amire biztosan allergiás vagyok benne, meg amiről még nem tudok
Megvallom, én szeretem az Ilcsi termékeket. Több terméket is előszeretettel használok tőlük, pedig nem mindegyik termék incije patika. És alkohol is található bennük, amit más termékek és márkák esetében nagyívben elkerülök. Kedvenc krémem a ILCSI AHA-S NASPOLYA KRÉM. Nem tudom próbáltad e. És azt sem tudom, az incije nem e tartalmaz allergén összetevőket.
Én is szeretem őket ( Ilcsit) , kezeléshez szokta használni vegyesen több márkával együtt a kozmetikusom, az én bőrömnek jót tesz.
Van már kifejezett referencia szalonjuk is, ott ki is néztem őszre egy lézeres kezelést, kíváncsi leszek milyen.
Nem mindig veszem alapul az INCI-t, mert jártam már úgy nem egyszer, hogy a gyakorlati tapasztalat ellentmondott az összetevők listájának de amivel már egyértelműen megégettem magam, ott nem szoktam próbálkozni sok mindent próbáltam én is az Ilcsinél, mert sokáig dolgozott vele a kozmetikusom és magam is kedvelem a termékeket. Ugyanakkor figyelek arra is, hogy otthoni használatra nem minden alkalmas, a másik, hogy nekem az arckrémek jelentős része nem szokott beszívódni. De nem csak náluk, hanem bármely arckrém esetében marad egy filmes réteg a fejemen, ami alatt nem kap levegőt és begyullad a bőröm, pedig alapvetően egy mélyrétegi és felületi vízhiányom is van.
A kozmetikusom Ilcsis, és 15 éves korom óta hozzá járok, nekem szokott csinálni lézeres meg ilyen-olyan kezelést, teljesen elégedett vagyok.
Meg szabad kérdezni,hogy merre praktizál?
Az enyém nem lézerezik arra már körbejártam a várost kb. az utóbbi években 4 -5 helyen biztosan voltam
Gyomaendrődön . Sztem Tőled ez messze van.
Szipp.
Könny.
Igen
Szia,
Romaniaban van, ezen az oldalon talaltam:
https://www.professionalshop.ro/products/show/1184/ilcsi-crema-spuma-concentrata-cu-caroten-2
Ha ugy alakul, hogy nem marad mas megoldas, szivesen rendelek neked es elpostazom. Vagy elviszem en szemelyesen, ha ideer pentekig.
Nagyon szépen köszönöm meglátom még
Lányok a Mammutban lévő Notino boltban jártatok már? Milyen a kínálat a webshophoz képest? Jövő héten járok arra és gondoltam akkor már nem rendelek, hanem beugrok oda.
Remélem lesz minden amit szeretnék🥺
A múltkor vettem észre, hogy van egy olyan opció a weboldalukon, hogy “Azonnali átvétel”.
Ha rákattintasz, megmutatja, hogy a termék melyik boltjukban van éppen készleten, és hogy hány darab van belőle.
Így le tudod ellenőrizni, hogy van-e azokból náluk amiket szeretnél.
Ha nincs ott ez az ikon, akkor csak a weboldalon rendelhető.
@ Izar , köszönöm, le is ellenőrzöm , hogy van- e amiért megyek, bevásárlólistám már van .
Úgy leellenőriztem, hogy nem tudom mit néztem, de 6- ból 5 dolog nem volt pár maszkot szedtem csak össze de ott is hagytam őket, mert úgyis netről kell majd megrendelnem.
Rendesen csalódott voltam végre bekínlódom magam egy plazaba, hát persze, hogy nincs az amit akarok, mert béna vagyok és elnézem a netet.
Benéztem a Salamanderbe is cipő ügyben, ott sem találtam semmit, így inkább hazajöttem.