A Milani márkának vannak kompakt palettái megfizethető áron. Külsőre a CT palettáira hasonlítanak, minőségre nem tudom milyenek. Teljes arcot lehet sminkelni velük ugyanúgy.
https://kremmania.hu/kremek/natasha-denona-glam-face-and-eye-palettes
Nekem ez jutott az eszembe.
Tretinoin, köszönöm a kedves fórum tagoknak az ajánlást !!! Az első tubus fogyóban , ti honnan szerzitek be.? Km?
Tilbury, igen van 3 különböző. A rengeteg termék közül ezt állandòan viszem magammal, ha Magyarországra utazunk. Gyönyörű pigmentált és olyan jò, hogy kéznél egyben a szemfesték, pirosító, bronzer, highlighter.
Zsibiről.
Az A313 Pommade KM-ás oldalán valaki régen belinkelte egy francia patika webshopját, akik szállítanak hozzánk (gondolom, akkor hozzád is), lehet, hogy tretinoint is árulnak.
Azért írom ezt, mert onnan rendeltem, az megbízható webshop és EU-s.
Gondolom, a német patikákat már végigfürkészted.
Km-rol. A pommade-es francia oldalon en nem talaltam tretonint. Ha ti igen, kuldjetek linket;-)
RekaRet-től a zsibin veszem mostanában a tretinoint. Mindene IS van, megbízható, pontos eladó.
Van,
Igen, igaz, lehet kapni amazonon + 1 német oldal, 18 és 25 € darbja. Akkor rebdelk a francia oldalròl 10 €- ért többet és még màst. 60 €- tòl ingyenes a szállítàs.köszönöm az ajánlást nektek.
Ez megvolt, koszi🙂 csak tretonint nem talaltam ezen az oldalon. (Annak a hasznalata sokkal kenyelmesebb, es 3 honap utan tenyleg a hive lettem. De marad Rekaret, mint beszerzesi forras. Ahogy fent is irtak nagyon korrekt elado.)Ez a patika gyorsan szallit, biztonsagos csomagolasban, Mo-ra a posta hozza hazhoz.
Nektek melyek a kedvenc hidratáló hatású, fényesebb finish-ű rúzsaitok? (Ami pigmentált is.)
Alapvetően nagy gondban vagyok a rúzsokkal mostanában. Nincs kedvenc textúrám sem, talán a satin finisűek a MAC-től. Ha valami fényesebbet keresek- bár ez a ritkább, mert kenődnek- , akkor is MAC. A többi márka rúzsai valamiért engem nem fognak meg.Még a Max Factor folyékonyaival próbálkoznék.
Nekem a Lisa Eldridge Luxuriously Lucent rúzsok a kedvenceim. Visszafogott a fényük, hidratálnak, de nem ragadós érzetűek.
A colourpop lippie stixek creme finishű darabjait szeretem még. De ha jól látom a honlapukon, már csak a matt darabok elérhetők…
Nekem a MAC-től a Love Me rúzsok nagyon tetszenek.
Most azok a rúzsok a kedvenceim, amelyek krémes állagúak, hidratálnak és pigmentáltak.
Van pár folyékony rúzsom, de rájöttem, hogy nem nekem valók, csak besűrűsödnek. A szájfények se a kedvenceim, szerencsére ezekből nem vettem sokat. Az egyik Nabla Shine Theory Lip Glosst beraktam a táskámban lévő neszeszerbe, hátha így gyorsabban elhasználom.
Köszi! Mennyire pigmentáltak?
A másik kedvenc formulám a púderes matt (csak most a fényesebb rúzsokat esik jól viselni), a lippie stixek szerintem ebben verhetetlenek.
Tényleg, a Love me rúzsok! Teljesen kiment a fejemből, pedig ebből a fajtából is van pár árnyalatom.
A LE rúzsok kicsit kevésbé pigmentáltak, kevésbé fényesek a MAC darabokhoz képest. De hidratáló hatásban ugyanott vannak.
Nekem csak kettő van, de úgy érzem, ennyi elég is.
Az ultimate, titkos kedvencem a Chanel Coco Bloom. Sose gondoltam volna, hogy engem lenyűgöz egy klasszikus márka, de ettől a rúzstól teljesen elfekszem. Nagyon fényes, nagyon pigmentált, gyönyörű színeik vannak. Szó szerint táplálja az ajkakat, más rúzsnál nem tapasztaltam ilyen hatást.
Bobbi Brown Crushed Lip - a téli rúzsom, hidratál, véd, csinos Egy rétegben áttetsző, akár tükör nélkül kenhető, de nagyon könnyű építeni. Angel, Babe, Ruby volt eddig, megunhatatlan árnyalatok. Ruby az én színem, van belőle zseblakó minim is.
Kneipp Natural Care & Color - ebből a vörös verzió nálam kivált egy rúzst. Kellemes viselni, mangóvaj alapú, érezhetően simít és hidratál, nem csak viaszol. Matt rúzsok alá és önmagában is szeretem. Müllerből szereztem be a vörös és a barna árnyalatot, az előbbi szerelem, az utóbbi pörköltszaft
Van ez az új Maybelline Vinyl Ink izé, ez nem különösebben hidratáló, de fényes és tartós, ez most nekem az ideális. A Kiko-nak vannak még szép fényes rúzsaik, nekem van egy Jelly Stylo-m de a Hydrating Shine Lip Stylo talán méginkább megfelel a leírásoknak.
Nincs valakinek elfekvőben? Nagyon szeretném.
VAN CLEEF&ARPELS C.E.CALIFORNIA RÉVERIE