Ajánlást kérek!

Nekem ez vált be, itt írtam róla:

1 Likes

Köszönöm! Itt olvastam róla csak nem emlékeztem a nevére.

Lányok és Fiúk, tudom nem beauty-téma, de hátha van kedvetek segíteni. E-könyv olvasót szeretnék közel 13 éve (tudom…). Ha ajánlanátok olyat, amivel meg vagytok elégedve, nagyon örülnék.
Ezt a kettőt lesem. Árban nem mennék feljebb. Nem kell szipiszupi, csak működjön :grinning_face_with_smiling_eyes:, ne fagyjon le, ne legyen tetűlassú. Köszi :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nagy rajongója vagyok a kindlenek (kb 10 éve van meg és konkrétan elpusztíthatatlan). De újracsomagolt terméket biztos nem vennék. A garancia és esetleges problémák miatt inkább a Pocketbookra szavazok.

3 Likes

Nagyon köszönöm! :kissing_heart:

Nekem a PocketBook Touch Lux 4 van meg több, mint 3 éve és hibátlanul működik, szóval gondolom a Touch Lux 5 az meg még jobb. :smiley:

1 Likes

Én vettem már újracsomagolt műszaki cuccot többször is, nem volt velük soha semmi problémám. A garancia is ugyanúgy vonatkozik rájuk.

1 Likes

Nekünk a családban legalább 10 éve van kindle (4 családtagnak is), és mindannyian nagyon szeretjük. :slight_smile:
Kb. 5 évig volt meg nekem a Kindle alábbi változata, imádtam. Pont 1 hónapja adtam el a lentebb említett új Kindle miatt és hibátlan állapotban volt még mindig. Pedig nálam napi használatban van.

Tavaly decemberben megkaptam ajándékba a Kindle paperwhite legújabb változatát, ez is nagy szerelem, bár nekem eszembe sem lett volna az előzőt lecserélni normál esetben, hisz tökéletesen működött. :slight_smile:

Ha kindle mellett döntesz, én mindenképp a Paperwhite szériából választanék a helyedben (Paperwhite 3 vagy Paperwhite 4 - ezek vannak hasonló árkategóriában), sokkal “élethűbb” rajta olvasni.

2 Likes

@macooka @aalexaa @Blanky köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalatokat!

2 Likes

Még egy szavazat a Kindle-re. Nekem Paperwhite 2 van, még akkor vettem, amikor a gyes után visszamentem dolgozni, szóval úgy 7 és fél éve. Máig hibátlan, nagyon szeretek rajta olvasni is.

1 Likes

Köszi! :nerd_face:
Kezd a Kindle javára billenni a mérleg :balance_scale::books:
A garanciára meg rákerdezek az újracsomagoltnál hogyan érvényes.

3 Likes

Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy jó fodrászt a X. kerületben vagy a szomszédos kerületekben?
Elsősorban vágás érdekelne, a festés nem annyira prioritás.

Nekem december óta van Pocketbookom, pont ez a fajta. Egy évig húztam, kár volt, nagyon szeretem! Én ajánlom.

1 Likes

Segítek, hogy még inkább a Kindle felé billenjen a mérleg! :grinning_face_with_smiling_eyes: Nekem is Paperwhite típusú van, 6 éves lesz, olyan mint első nap mikor megvettem, semmi baja nincs. Pikk-pakk rá tudom tölteni az engem érdeklő könyveket, de nem sikerült a papír alapú könyveket teljesen kiiktatnia az életemből :nerd_face:
Könyvmolyoknak szerintem kötelező egy e-book olvasó. :slight_smile:

1 Likes

Lányok milyen önbarnítót tudtok ajánlani?
A szalonban történő fújást már próbáltam, 4 nap után többen találgattuk , hogy ez rüh vagy lepra , ocsmány volt ,ahogy kopott.
A Dove testápolón is túlvagyok sárgás lettem és gusztustalan volt a szaga.
A legjobb amit használtam, csak arcra való volt az a St. Tropez , azt szerettem. Esetleg ettől a márkától használtatok valami testre való krémet, habot?
Vagy bármi mást ami nem lesz sárga és büdös? :grinning:

A hab vagy spray állagú önbarnítók váltak be nálam, ezeket valahogy szebben el tudom kenni és nem leszek foltos. Arra szoktam figyelni, hogy az barnító után a hajlatokat átkenem sima testápolóval, így nem ül bele a krém pl. a térdnél, bokánál stb…
Tavaly a B.tant használtam, tavaly előtt az Yves-rochert.
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-b-tan-love-at-first-tan-violet-onbarnito-hab
https://kremmania.hu/kremek/yves-rocher-autobronzant-le-soin-vegetal-corp-express

1 Likes

Köszönöm szépen a hab ígéretesnek tűnik :slight_smile:

Sziasztok! Valaki próbálta már közületek ezt az alapozót? https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-true-match-1-hyaluronic-nude-tinted-serum

Név és reklám alapján egy dewy színezett hidratálóra számítanék, de a véleményeknél sokan azt írják, hogy annyira nem hidratál. Nekem száraz bőröm van, vadászom a hidratáló formulákat, és nem szeretnék kidobni sok pénzt erre, ha mégsem igaz rá.

Én ugyan nem próbáltam - csak akartam - de megláttam az INCI 2. vagy 3. helyén az alkoholt, úgyhogy egyáltalán nem csodálom, ha valaki nem érzi, hogy hidratálná. Ráadásul drogériás viszonylatban irdatlan drága is. Szerintem akkor érdemesebb hozzátenni egy picit az összeghez és választani egy high end verziót.
Én a Lancome színezett krémjét szeretném majd kipróbálni.

https://kremmania.hu/kremek/lancome-skin-feels-good-hydrating-skin-tint-healthy-glow

2 Likes

Én inkább ezt venném (vízhiányos bőröm van), ez tényleg hidratál, kézzel is könnyű felvinni.
Ez a L’Oreal izé egy vicc. Érzékeny bőrűek is használhatják ezzel az alkoholtartalommal, hát, köszi. A hialuronsav meg önmagában nem váltja meg a világot, sőt, úgy összerántja a száraz bőrt, hogy öröm nézni.

4 Likes