Ajánlást kérek!

Én viszont PocketBook-os vagyok, ezt a típust használom:

A családban többen is ezt használjuk, és nagyon meg vagyunk elégedve vele.
Amit fontos átgondolni, hogy mekkora képernyőn tudsz kényelmesen olvasni. A Kindle jellemzően kisebb (6" = 15.24 cm) a Pocketnek vannak 7,8 - 8" körüli kijelzői (nekem ilyenen kényelmesebb az olvasás).
Az is fontos szempont, hogy milyen formátumokat támogat. A Pocket sokkal többet tud kezelni (PDF,
DJVU, DOC, RTF, FB2, TCR, TXT, EPUB, HTML, MOBI, JPEG, PNG, TIFF, DOCX, BMP, PRC, FB2.ZIP, CHM, ACSM, HTM, MP3, M4B) míg a Kindle ezeket (PDF, TXT, HTML, MOBI, AZW, JPEG, GIF, PNG, DOCX, AZW3, PRC, PMP, AAX) . Az utóbbinál az AZW formátum lehet érdekes, az Amazon saját formátuma, ezt csak Kindle-kompatibilis.

Szerintem egyébként bármelyiket választod, mindkettővel elégedett leszel :blush: Remélem, kicsit tudtam azért segíteni és megtalálod a hozzád illőt!

2 Likes

Szia, én Pesterzsébeten tudok Neked ajánlani egy ügyes fodrászt, a Tátra tér közelében van, Füzesi Hajni, facebookon van oldala. Nekem ő nagyon szépen levágta a hajamat. :slight_smile:

2 Likes

Én próbáltam. Nekem nem vált be. Szerintem kombinált illetve inkább zsírosabb bőrön szebben mutathat. Nagyon matt volt rajtam és a színekkel sem vagyok kibékülve . Négy árnyalatban kapható a Müllerben egyik sem felelt meg. A legvilágosabb egy neutralis árnyalat ,de inkább rózsás hatású. Rajtam természetellenesen hatott. Egyből két színt kellene ahhoz megvásárolni,hogy kikeverjem a saját árnyalatomat ahhoz pedig drága. Ja és sokkal több kell belőle így nem is gazdaságos. Arról nem is szólva ,hogy a pipetta sem praktikus. A márkának van ennél jobb terméke is. Ez csak az én véleményem.

Köszönöm szépen mindenkinek, azt hiszem leteszek róla

Szerintetek érnek valamit a szempilla növesztő/erősítő/dúsító szérumok? Van olyan amit már próbáltatok, és szívesen ajánlanátok? :blush: Ugyanezt szemöldökre is lehetne tenni?
Eszembe jutott az is, hogy veszek egy bödön ricinusolajat és azzal kenegetném őket éjszakára…(ezt sem próbáltam még)

1 Likes

Nekem a revox koffeines széruma brutális pillákat növesztett, pedig én a reggeli puffadásra vettem :smiley:

2 Likes

Tényleg?:slightly_smiling_face: A koffeines termék mehet szemhéjra, nem féltél, hogy belemegy a szemedbe?

Ez kimondottan szemre való, de nekem egy csepp is bőven elég, a kettő már nehezen oszlatható el és irtóra csípte a szemem, amikor belement véletlenül.

Sziasztok! Paula’s Choice must have termékek érdekelnének ,ki mit ajánl? Köszi.

Adsz valami támpontot? Milyen típusú a bőröd?
:hugs:

1 Likes

45+, enyhén érzékeny, vízhiányos, kevés ránc, inkább elasztikusságából veszített. Köszönöm.

A Resist családot ajánlom, a Skinsmarton elérhető a deluxe verzió, érdemes próbálkozni velük.

Szinte mindent kipróbáltam, bőrfüggő, de ha megtalálod a bőrtípusodnak megfelelőt bármi holygrail lehet, nagyon jó termékek.

Ha musthave érdekel, akkor ez a kettőt ajánlom. :blush:

IMG_20220227_090002

https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-advanced-replenishing-toner

https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-ultra-light-super-antioxidant

5 Likes

Köszönöm

1 Likes

Ezt a kettő terméket én is tiszta szívemből ajánlom! Plusz a piros PC-ből az éjszakai maszkot. C vitaminos booster is fantasztikus.

3 Likes

A Recovery családot imádom. :heart_eyes:

2 Likes

Én is, venni is fogok. :kissing_heart:

Felmerült egy kérdés bennem amiről szeretném megkérdezni itt a bőrápolási profikat: Szerintetek a pre-, pro- és posztbiotikumos termékek hogyan/miben jók a bőrnek? Az utóbbi időben sok ilyesmit látok, mintha új trend lenne kialakulóban, de nem találok semmi magyarázatot a neten…

Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan alumínium mentes deo sprayt, aminek igazi, friss rózsa illata van? :slight_smile: most próbáltam a secret rose water-jét de sajnos nem igazán érzek rózsát, csak valami virágos katyvaszt :confused:

Sziasztok!
Hasonló szemöldököt milyen drogériás termékekkel tudok csinálni? Olyanra gondolok, mint ami a videóban van, tehát mini szemöldök spirál és vékony filc.
https://www.instagram.com/reel/CahZY50vk2f/?utm_medium=share_sheet

Sajnos nem látom a tartalmat :frowning: