Ajánlást kérek!

Ilcsit Karotin Extra habkrémet. Nem feltétlenül biztos, hogy mindenki jónak tartja, de ettől nem esik le az arcom :smiley:
A márkán belül több mindent próbáltam. Ez az egy, amitől nincs bajom és maradéktalanul be is szívódik :slight_smile:

Esetleg ez? Alkohol mentes ès vegan, nekem bevàlt, hamar beszívódik. És ki tudod próbàlni a bőrödön.
Screenshot_20220128-124955_Chrome
Screenshot_20220128-124937_Chrome

Sziasztok! Valahol egyszer azt olvastam, hogy szemcseppel lehet hígitani a beszáradt szempillaspirált. Melyik szemcsepp vált be erre a célra nektek? Hány cseppet tettetek bele?

Szia! Én dm sajátmárkás Visiomax cseppet használok a szememre is, ebből szoktam a már kiszáradó spirálokhoz csepegtetni 3-5 cseppet, minihez 1-2-t. Mindegyik csepp után “beletuszkolom” a kefével addig, míg el nem érem a kívánt állagot, így nem igazán lehet túlzásokba sem esni :slight_smile: Nem használok vízálló spirált, a simákhoz tökéletesen bevált.

2 Likes

Milyen szem alá való tapaszt ajánlanátok?

Nekem ez vált be, itt írtam róla:

1 Likes

Köszönöm! Itt olvastam róla csak nem emlékeztem a nevére.

Lányok és Fiúk, tudom nem beauty-téma, de hátha van kedvetek segíteni. E-könyv olvasót szeretnék közel 13 éve (tudom…). Ha ajánlanátok olyat, amivel meg vagytok elégedve, nagyon örülnék.
Ezt a kettőt lesem. Árban nem mennék feljebb. Nem kell szipiszupi, csak működjön :grinning_face_with_smiling_eyes:, ne fagyjon le, ne legyen tetűlassú. Köszi :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nagy rajongója vagyok a kindlenek (kb 10 éve van meg és konkrétan elpusztíthatatlan). De újracsomagolt terméket biztos nem vennék. A garancia és esetleges problémák miatt inkább a Pocketbookra szavazok.

3 Likes

Nagyon köszönöm! :kissing_heart:

Nekem a PocketBook Touch Lux 4 van meg több, mint 3 éve és hibátlanul működik, szóval gondolom a Touch Lux 5 az meg még jobb. :smiley:

1 Likes

Én vettem már újracsomagolt műszaki cuccot többször is, nem volt velük soha semmi problémám. A garancia is ugyanúgy vonatkozik rájuk.

1 Likes

Nekünk a családban legalább 10 éve van kindle (4 családtagnak is), és mindannyian nagyon szeretjük. :slight_smile:
Kb. 5 évig volt meg nekem a Kindle alábbi változata, imádtam. Pont 1 hónapja adtam el a lentebb említett új Kindle miatt és hibátlan állapotban volt még mindig. Pedig nálam napi használatban van.

Tavaly decemberben megkaptam ajándékba a Kindle paperwhite legújabb változatát, ez is nagy szerelem, bár nekem eszembe sem lett volna az előzőt lecserélni normál esetben, hisz tökéletesen működött. :slight_smile:

Ha kindle mellett döntesz, én mindenképp a Paperwhite szériából választanék a helyedben (Paperwhite 3 vagy Paperwhite 4 - ezek vannak hasonló árkategóriában), sokkal “élethűbb” rajta olvasni.

2 Likes

@macooka @aalexaa @Blanky köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalatokat!

2 Likes

Még egy szavazat a Kindle-re. Nekem Paperwhite 2 van, még akkor vettem, amikor a gyes után visszamentem dolgozni, szóval úgy 7 és fél éve. Máig hibátlan, nagyon szeretek rajta olvasni is.

1 Likes

Köszi! :nerd_face:
Kezd a Kindle javára billenni a mérleg :balance_scale::books:
A garanciára meg rákerdezek az újracsomagoltnál hogyan érvényes.

3 Likes

Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy jó fodrászt a X. kerületben vagy a szomszédos kerületekben?
Elsősorban vágás érdekelne, a festés nem annyira prioritás.

Nekem december óta van Pocketbookom, pont ez a fajta. Egy évig húztam, kár volt, nagyon szeretem! Én ajánlom.

1 Likes

Segítek, hogy még inkább a Kindle felé billenjen a mérleg! :grinning_face_with_smiling_eyes: Nekem is Paperwhite típusú van, 6 éves lesz, olyan mint első nap mikor megvettem, semmi baja nincs. Pikk-pakk rá tudom tölteni az engem érdeklő könyveket, de nem sikerült a papír alapú könyveket teljesen kiiktatnia az életemből :nerd_face:
Könyvmolyoknak szerintem kötelező egy e-book olvasó. :slight_smile:

1 Likes

Lányok milyen önbarnítót tudtok ajánlani?
A szalonban történő fújást már próbáltam, 4 nap után többen találgattuk , hogy ez rüh vagy lepra , ocsmány volt ,ahogy kopott.
A Dove testápolón is túlvagyok sárgás lettem és gusztustalan volt a szaga.
A legjobb amit használtam, csak arcra való volt az a St. Tropez , azt szerettem. Esetleg ettől a márkától használtatok valami testre való krémet, habot?
Vagy bármi mást ami nem lesz sárga és büdös? :grinning: