Ajánlást kérek!

@Amadea jól emlékszem, hogy Neked van meg a Zoeva Rose Golden szettje? Ajánlanád megvételre? Én csak szemecseteket szeretnék.

1 Likes

Igen, azt szántam bázis szemecsetkészletnek. Szeretem őket, nem hullik a szőrük, de néhány darab hajlamos kicsit szúróssá válni (asszem, 3 éve vannak meg), de a balzsamozás segít ezen. A mai fejemmel is megvenném őket.
Utazásnál érdemes becsomagolni őket, valaki írta, hogy kopik a rosegold fém rész.

1 Likes

Nekem a barna nyeles Rose Golden szett van meg, ez: https://kremmania.hu/kremek/zoeva-makeup-artist-zoe-bag-rose-golden-vol-1
Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, több szemre való ecset kifejezetten remek közülük, az arcra valók közül nekem sajnos rengeteg a kifejezetten rossz minőség. Egyrészt a természetes szőrűek rettenetesen hullajtják a szőrüket, az ecsetnyél felső fém Rose Golden része kifejezetten sérülékeny, nem csak karcolódik, hanem sajnos össze is nyomódik, tehát vigyázni kell rájuk. A szintetikus alapozó ecsetfej párszori mosása után kilökte magából azt a cérnadarabnak tűnő madzagot, amivel formára össze volt fogva az ecsetszőr. Én elég régen vettem, lehet, hogy azóta már jobb minőségűek, de nekem sajnos óriási csalódás. :frowning:

1 Likes

Köszönöm az őszinte véleményeket!
Arcomra való úton van hozzám már 2 db, illetve megvan a 110-es.
Úton van hozzám ő is: https://zoevacosmetics.eu/products/spice-of-life-brush-set
Melléjük ezt a szettet gondoltam kérni karácsonyi ajándék gyanánt, 10%-os kedvezménnyel: https://zoevacosmetics.eu/collections/makeup-brush-sets/products/rose-golden-complete-eye-set-vol-2
Nem olcsó mulatság, nem tudom eldönteni, érdemes-e ennyit kiadni értük…

1 Likes

Emlékszem egy elkeskenyedő fejű púderecsetre, amiről azt írtad, amit én is tapasztaltam: rettenetesen hullott, hiába vigyáztam rá és mostam kíméletesen (ahogy a többi ecsetemet is, aminek nincs semmi baja). Nekem az az egy csalódásom volt a Zoevától.

1 Likes

Anno azzal győztem meg magam, hogy szettben olcsóbban jön ki, mintha egyesével veszegetném meg őket. Hátha elhalasztják a brexitet és a Beautybayen biztos akciós lesz a Black Friday idején.

A 110-es nekem is nagyon tetszik, teljesen multifunkcionális, ezzel szerencsére semmi probléma nincs, szóval ez remek választás, reméljük Neked is tetszeni fog.
A karácsonyi kívánságlistás szett pedig szintén remek darabokat tartalmaz, a teljesség igénye nélkül pl. a 228, 230… nekem is nagy kedvenceim. Valóban célszerű egy kis balzsamozás, vagy a mosásnál kis olajat használni (majd jó alaposan kimosni), hogy puhák maradjanak az ecsetek. A szemre való ecsetek jobban sikerültek, azt hiszem nekem talán csak a 231-el volt problémám, mert az nálam semennyire nem tartotta meg a formáját, de a többi tényleg remekül használható.

Én is nagyon szeretem a 110-et, nincs is szinte olyan sminkelés, hogy ne használnám valamire. Ha nem precíz alapozáshoz, akkor krém pirosításhoz, de ma például a Touche Eclat eldolgozásához használtam (ujjal fejeztem be utána), ha úgy adódik, krém bronzosítót viszek fel vele, szóval gyakorlatilag mindenre jó, ami nem por.

3 Likes

Igen a 101, 90… és még több is van, ami nálam a legelső használat óta hullanak, hihetetlen hány évet kínlódtam velük, mire leváltottam őket :slight_smile:, de én mindennel úgy vagyok, hogy szeretem a maximumot kihozni belőlük, mielőtt lemondok róluk. Sajnos én azt vettem még észre, hogy a portermékekhez használt természetes szőrű ecseteket, ha mondjuk 1 héten keresztül, minden nap használom, akkor egyszer csak elkezd letörni és lepotyogni a szőr felső része, na ez aztán a nagyon durva. Nálam ezt tette be a Zoeva-nál a kaput. :frowning:

2 Likes

Természetes szőrűek? Mert nekem az összes természetes szőrű ecset így végzi, idő kérdése csak. Volt, amelyik 5-6 évig bírta, volt, amelyik hónapokig csak.

Igen ez igaz, az 5 év azért nem pár hét, nekem ezzel a pár hetes töréssel van gondom. 5-6 éves használat után persze elfárad az ecset, bár nekem van szerencsére olyan ecsetem ami a 6 után sem törik még… egyelőre :slight_smile:

1 Likes

Jajjj, épp a 101 az egyik, ami útban van hozzám… :grimacing:

A 101-es volt. Szerencsére ezt a szőrtöredezést nem tapasztaltam, de a 101-est leszámítva csak a 110-es van meg nekem, meg egy highlighterezésre használt darab a Premiere kollekcióból az arcra valóak közül. A szemecsetek a szúrást leszámítva jól bírják.

Pár órája küzdök, mint malac a jégen. Bocsi, ha elgépelek vmit, de alig látok. Jó ideje homályos látásom van, ami ma tetőzött,de legalább kiderült mi okozza. A Hellia D őssejtes vagy milyen szemkrém. Már vagy ezerszer megmostam, kínomban hajat is mostam, a frufrumat is az ellenkező irányba szárítottam, mint szoktam, furcsa, de egész jö lett. de sajna nem veszi el a figyelmemet a kínról. Szemcsepoet is csepegtettem, de nem segít. Ötlet esetleg?
Köszi előre is.

Kamillateás “mosás”? Ha van otthon kamillateád.

1 Likes

Igen tényleg azt még csinálok gyorsan.

Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy szemkrém erre képes. Remélem, segített a kamillás mosás.

1 Likes

Ajanlast kerek… milyen sminket dobjak fel holnap fotozasra? Munkahelyre kell 2 kep, gondolom utlevelmeret beleptetokartyara… . Van valami trukk, hogy a kep jo legyen, kevesbe korozesi kep?

1 Likes

Tudtok ajánlani olyan púdert, ami tényleg mattit hosszú távon?
Tök mindegy, mit mivel kombinálok, dél-egy ora körül jó esetben van némi fény az arcomon. Amikor hazafelé indulok, felviszek némi púdert (most TheBalm) egy puha kabuki ecsettel, de mire hazaérek (kb. egy óra), a helyzet katasztrofális.
Nagyon matt alapozót nem használhatok, mert száraz részeket képez és még hamarabb átfényesedem (az elegendő hidratálást szerintem megkapja az arcom és sok folyadékot fogyasztok).
Köszi előre is!

Szerintem inkább az arcon legyen a hangsúly, ne a szemeken, hogy lágyabb legyen az összhatás. Nekem ilyenkor korrektor kell dögivel a szemem alá.

1 Likes