Ajánlást kérek!

Sajnos pont az a szín elfogyott a boltban, de Artdecóban találtam hasonlót.

Végül nem vettem meg a palettát, nem akartam 6e-t kiadni egy szín miatt. Artdecónak viszont van egy Pearly Light Blue színe, az pont olyan, amit kerestem Köszi az ötleteket.

1 Likes

Esküszöm nem bunkó akartam lenni, de már írtam a customer service-nek mire eszembe jutott, hogy a make up for everről már volt szó.

image

1 Likes

Az enyémekre az van írva, hogy Madagaszkáron készültek :slight_smile: Végülis régen francia gyarmat volt.
Egyébként ajánlom az egész Make Up For Evert, sokkal jobb minőség a MAC-nél, színválasztékban, lehetőségekben, árban pedig ugyanaz. Az USÁ-ban nagyon népszerű, de valamiért Mo-on szinte egyáltalán nem ismert. Észak-Amerikában a MAC-kel van egy szinten, az üzleteik is hasonlóak.

1 Likes

Hol lehet kapni? Nem nagyon találkoztam még a márkával.

Bárhol is készülnek, az ecseteik kép alapján szépségesek.

Most gyorsan ránéztem, Mo-on nem találtam webshopot, akik forgalmaznák, de szerintem külföldi webshopokban elérhető.

1 Likes

És nagyon jók is!

Limitalt 4 darabos utazo meretu, szintetikus ecsetkeszletem van a MUFE-tol, rovid fa nyelekkel es Mauritiuson* keszultek. Az arcravalo ecseteik nagyon jo meretuek.
*Korabban Madagaszkart irtam, de raneztem az ecsetnyelre es tevedtem, javitottam.

2 Likes

Műtét utánra, hegesedés ellen milyen krémet ajánlanátok?

Egy ajánlásra most nekem is “nagy szükségem” lenne… Keresek valami olyasmit, ami a púder és a highlighter között van. Szóval nem matt, de nem is metálos, hanem olyan selyemfényűszerűt. Viszonylag világosat, sárgásabb, esetleg melegebb barackos tónusú színben… szóval ne legyen fehér semmiképp, és ne legyen hideg pink. (Jó, tudom, válogatós vagyok. :blush: :smiley: )
Ja, és lehetőleg olyat amit nem EUn kívülről (ebbe most UK is benne van sajnos) kell rendelni. Létezik ilyesmi valahol? xD

2 Likes

Hourglass Ambient Lightning Powder, de ezt nem tudod swatcholni csak netes fotok alapjan tudsz donteni. Nehanyunknak megvan es tobbsegunk elegedettseggel hasznalja. Bortonusodhoz konnyen talalhatsz megfelelot, mert tobb arnyalatban kaphato. A cultbeautyrol rendelo lanyok azt mondtak, hogy Nemetorszagbol erkezik a csomag, nincs Brexit para.
De kicsit selyemfenyu a BareMinerals por alapozoja is, de az csak finom borfenyt ad, nem kimondottan highlightot.

2 Likes

Én is éppen a @hanita által javasolt Hourglassről kezdtem írni, aztán megálltam a brexit miatt. De akkor úgy néz ki nem lesz vele gond. :slight_smile:
Ami szerintem még megfelel a feltétleleknek az a Becca folyékony highlighterei. Nekem az Opal van meg, tényleg nagyon szépen néz ki, abszolút nem csillámos, és meglepően könnyen eldolgozható.

Mintha @Montelino irta volna, hogy nemet oldalrol is lehet Hourglasst rendelni, de elfelejtettem honnan.

Huh nekem így elsőre a Rimmel púderekből a peach glow árnyalat ugrott be (évekkel ezelőtti tapasztalat, de attól, hogy “stay matte” úgy emlékszem egy kis csillámot sikerült belecsempészniük).

Osztrák és német Douglas, rendelni lehet.

1 Likes

köszönöm a tippeket :slight_smile: ettől tartottam amúgy. mármint hogy az ambient lighting powder lesz az egyértelmű válasz. tényleg nagyon szép, de egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, melyik árnyalat illene hozzám :see_no_evil:

A Mood Light lilás, de arcra feltéve ebből semmi nem látszik. A Diffused Light fehér, apró csillámokkal.

Köszi, legalább ezt a kettőt ki tudom zárni… A dim light-on agyalok, az elvileg semleges, de bézs. (A hourglass weboldala alapján.)

Erről én csak elméletben tudok nyilatkozni, azt is a krémmániás írások alapján. Tavaly volt egy poszt erről, biztos láttad:

Nemrégiben volt egy égési sérülésem, bepanthennel kenegetem, szépen gyógyul.

1 Likes