Adventi kalendáriumok

Jah, @Montelino mutatta a múltkor, a nagyot mindjárt rendelem is:
https://www.rituals.com/hu-hu/the-ritual-of-advent-exclusive-1106136.html?source=cop&showbacklink=false#start=1

1 Likes

Ezt nagyon néztem, de csak ajakkencék vannak benne, abból meg annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele :smiley: Amúgy tuti jó és megéri, csak nem nekem. Azért köszönöm.

2 Likes

Ő lett a befutó és már meg is rendeltem. Sok jót hallottam róluk és ez egy remek alkalom arra, hogy kipróbáljam a termékeiket. Az pedig, hogy gyertyák is vannak benne külön öröm számomra. Imádom a gyertyákat is. Köszönöm, hogy megmutattad nekem. Már várom, hogy megérkezzen.

1 Likes

Ez most azt jelenti, hogy elfogyott és nem fogom megkapni? :frowning:Screenshot_2019-10-26-22-06-14

Azt nem írják, hogy elfogyott, csak hogy nem tudják szállítani :frowning:

Azt, hogy elfogyott csak abból feltételeztem, hogy nem tudják szállítani. Ez nagyon érdekes és lelombozó. Az oldalon azóta is elérhető. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből.

Én is, a nagyot holnap tervezem megrendelni.

1 Likes

Írtam nekik, hogy most akkor mi a helyzet. Remélem minél előbb visszautalják az árát :frowning: Ez alapján azt érzem, hogy a nagyot sem tudják majd szállítani, de ne legyen igazam.
Screenshot_2019-10-27-16-13-02

Ez alapján a termék nem szállítható oda ahol laksz, biztos visszautalják az árát, ha egyáltalán levették (lehet csak zárolva lett a számládon, de nem veszik le azonnal).

A magyar oldalról rendelted Magyarországra? Fura lenne ha a magyar honlapon lenne a termék és nem szállítanák Magyarországra.

Magyarországra kérted?

Igen, a magyar oldalról rendeltem Magyarországra. Nekem is fura.

Igen, és a magyar oldalról rendeltem.

Én is nézegettem a kalendáriumokat az oldalukon, de így az is elég fura, hogy angolul kommunikálnak veled. Sajnálom, hogy lemondták!

2 Likes

Én is elvárnám, hogy ha van magyar nyelvű oldaluk, akkor legyen egy ember aki a magyar megrendelőkkel magyarul kommunikál. Nekem sem jó az angolom és utálok angolul írni ilyen helyzetekben. Pedig értem, de azért ha van magyar oldal, akkor azért mégis :frowning:
Én is sajnálom, mert így kereshetek tovább kalendáriumot.

1 Likes

A magyar weboldalon fel van sorolva több Douglas ahol Rituals kapható, esetleg nézz be egyikbe, hátha személyesen megveheted.
Kint van saját üzletük is.

Nincs a közelben Douglas :frowning: a webshopban pedig nincs fent. Már elengedtem, de köszi.

Akkor nem is próbálkozom a rendeléssel. Most kereshetek újat :frowning: Ötletek?

Nem emlékszek pontosan melyik Ritualst néztétek, de a lookfantasticon fenn van egy: https://www.lookfantastic.com/rituals-the-ritual-of-advent-2d-christmas-tree/12237395.html

Nem lehet, hogy ezt sem fogják tudni elküldeni, mert gyúlékony folyadék van benne?

1 Likes