Jah, @Montelino mutatta a múltkor, a nagyot mindjárt rendelem is:
https://www.rituals.com/hu-hu/the-ritual-of-advent-exclusive-1106136.html?source=cop&showbacklink=false#start=1
Ezt nagyon néztem, de csak ajakkencék vannak benne, abból meg annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele Amúgy tuti jó és megéri, csak nem nekem. Azért köszönöm.
Ő lett a befutó és már meg is rendeltem. Sok jót hallottam róluk és ez egy remek alkalom arra, hogy kipróbáljam a termékeiket. Az pedig, hogy gyertyák is vannak benne külön öröm számomra. Imádom a gyertyákat is. Köszönöm, hogy megmutattad nekem. Már várom, hogy megérkezzen.
Ez most azt jelenti, hogy elfogyott és nem fogom megkapni?
Azt nem írják, hogy elfogyott, csak hogy nem tudják szállítani
Azt, hogy elfogyott csak abból feltételeztem, hogy nem tudják szállítani. Ez nagyon érdekes és lelombozó. Az oldalon azóta is elérhető. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből.
Én is, a nagyot holnap tervezem megrendelni.
Írtam nekik, hogy most akkor mi a helyzet. Remélem minél előbb visszautalják az árát Ez alapján azt érzem, hogy a nagyot sem tudják majd szállítani, de ne legyen igazam.
Ez alapján a termék nem szállítható oda ahol laksz, biztos visszautalják az árát, ha egyáltalán levették (lehet csak zárolva lett a számládon, de nem veszik le azonnal).
A magyar oldalról rendelted Magyarországra? Fura lenne ha a magyar honlapon lenne a termék és nem szállítanák Magyarországra.
Magyarországra kérted?
Igen, a magyar oldalról rendeltem Magyarországra. Nekem is fura.
Igen, és a magyar oldalról rendeltem.
Én is nézegettem a kalendáriumokat az oldalukon, de így az is elég fura, hogy angolul kommunikálnak veled. Sajnálom, hogy lemondták!
Én is elvárnám, hogy ha van magyar nyelvű oldaluk, akkor legyen egy ember aki a magyar megrendelőkkel magyarul kommunikál. Nekem sem jó az angolom és utálok angolul írni ilyen helyzetekben. Pedig értem, de azért ha van magyar oldal, akkor azért mégis
Én is sajnálom, mert így kereshetek tovább kalendáriumot.
A magyar weboldalon fel van sorolva több Douglas ahol Rituals kapható, esetleg nézz be egyikbe, hátha személyesen megveheted.
Kint van saját üzletük is.
Nincs a közelben Douglas a webshopban pedig nincs fent. Már elengedtem, de köszi.
Akkor nem is próbálkozom a rendeléssel. Most kereshetek újat Ötletek?
Nem emlékszek pontosan melyik Ritualst néztétek, de a lookfantasticon fenn van egy: https://www.lookfantastic.com/rituals-the-ritual-of-advent-2d-christmas-tree/12237395.html
Nem lehet, hogy ezt sem fogják tudni elküldeni, mert gyúlékony folyadék van benne?