Adventi kalendáriumok

Jesszus… Elképesztő hogy így próbálják becsapni az embert. Amúgy én az Yves Rocher árképzésétől vagyok ki teljesen. Alapvetően szeretem a márkát, bár nem a kedvencem, de megvannak azok a termékek amiket álalában onnan szerzek be. Viszont az, hogy havonta van 2x40% kedvezményem, és egyébként is szinte minden hónapban legalább 30%-os kedvezmények vannak alapból törzsvásárlói kártya nélkül is, az nagyon gáz, és csak azt mutatja, hogy igazából ennyi a “valódi” ára ezeknek a cuccoknak. Ez tipikus esete annak amikor valamit feláraznak aztán akcióval lesz kb reális az ár-érték arány. Pl az új parfüm kollekciójuk is, ami elég nagy port kavart a gagyisága miatt, nyáron frissen még 15000 Ft volt darabja (nem mind, volt köztük 8 ezres is ha jól emlékszem), most már hirtelen mind akciós, nem is kicsit.

2 Likes

Én sem szeretem az ilyet, pedig egyre több helyen alkalmazzák ezt. Az Yves Rochernél mindenre érvényes a kedvezmény? Nézegetem az ő adventi kalendáriumukat is.

Apró betűs részben írják hogy kivéve a zöld pontos termékek és persze a kalendárium az zöld pontos. Szerintem elég béna lett ez a mostani a youtube videók alapján, van benne vagy 2-3 pici fújós parfumminta és minden utazó kiszerelés. Talán egy folyékony rúzs is van benne meg 3 lakk. Én kifejezetten ajánlom hogy nézz meg egy videót róla mielőtt megvennéd.

Köszi, még nem vettem semmit sem tőlük, nem tudtam, hogy hogy megy ez a kedvezmény dolog. A kalendáriumra ránézek akkor mindenképpen, köszi, hogy szóltál!

1 Likes

Kipróbáltam tőlük elég sok mindent és azt vettem észre hogy leginkább a zöld pontos termékek jók ár-ertek arány szempontjából és persze ezekre szinte sosincs akció… Max ha kiárusítás van

Pont ma gondolkodtam én is ezen. Úgy kapom én is a 40%os kuponokat, mintha nem lenne holnap, és nem véletlenül. A zöld pontos cuccok alapból olcsóak, a nem zöld pontosok meg annyit érnek, mint amennyiért kuponnal veszed őket. Az arcápoló cuccok nagy része is tele van alkohollal. Biztos, hogy nem adnék ki annyit rájuk, mint amennyi a teljes áruk.
Viszont a porpúdert nagyon szeretem, és a géles szemceruzájuk is szuper (de szigorúan csak kuponnal persze)

2 Likes

De jó, hogy szóltál, belenéztem az unboxing videóba és nem tetszett, amit láttam. Illetve inkább úgy mondom, nem ajándékoznám szívesen.

1 Likes

Nekem az Yves Rochertől a próbált sminkcuccok közül egyedül az alapozó vált be, a jumbo szemceruzák kézen swatcholva tök jók, de szemen kb. semmi nem látszik belőlük. Az aranyszín tokos rúzsok nagyon szép színben kaphatók, de annak ellenére, hogy mennyire krémes (szerencsére csak egyet vettem meg), szárított, egy Essence rúzs többet tud ár-érték arányban.
A sima kis ajakápolójuk, ami a kasszánál illegeti magát, szintén nem használt nekem (de ez nem akkora bűn, tekintve, hogy nálam a Carmex kivételével minden elhasalt).
Egy kézkrémjüket (a sárga tégelyest) szerettem használni, de különösebben nem fogott meg.
A testápolóikkal elvoltam, bár az egyik pici, fehér pattanásokat okozott a dekoltázsomon. A fürdőtermékeiket szeretem-szerettem igazából, a régi kávés tusfürdőért rajongtam, annyira finom illata volt.
A gyöngyvirágos parfümjük volt még meg, nagyon hamar elillant az illata, ill. a páromnak vettem ajándékba egy zöld üveges férfi parfümöt, az tovább bírta bőrön.

2 Likes

A tusfürdőik szerintem jók, pl a barackos vagy a szeder levendula, meg az arnikas kezkremből a legintenzívebb verzió. Karácsonyi kollekciójukbol én csak egy mini kézkrémet és mini tusfürdőt próbáltam tavaly de annyi éppen elég volt. Az illata se tetszett annyira. Szerintem azokat mindenképp a boltban nézd meg, próbáld ki mielőtt megveszed. A köröm lakkokat szeretem még de őszi téli színeket még nem próbáltam.

Az első néhány doboz kibontása után nagyon az az érzésem volt, hogy ők tényleg azokat a termékeket tették bele, amik nem fogynak évközben.

A tusikat én is szeretem, nagyon különleges illatokat lehet kapni. A testápolók is jók, nem a zöld pöttyösek hanem a “rendesek” :smiley: Kézkrémet, ajakápolót is szoktam ott venni, meg van 1-2 parfüm amit szeretek még. De az tényleg gáz hogy kb minden arcápolási termékük tele van alkohollal :confused: És ahhoz képest azért főleg az anti-age és a városi szennyeződések elleni vonalak elég drágák.
A hajápolási termékeket is szerettem, de mióta újítottak és új összetételűek lettek a samponok és balzsamok, szinte csak rosszat olvastam róluk km-en.

2 Likes

Yves Rocher

Akkora vakítás az a cég! Egyszer rábeszéltek a törzsvásárlói kártyára, utána persze havi szinten küldték a kuponos képeslapokat, én meg mentem rendszeresen vásárolni. Aztán amikor kigyűltek a pontok, akkor megint vásároljak valamit, hogy beválthassam.

Aztán egyszer csak néztem a lapot, és gondolkodtam, mit is vegyek 40% kedvezménnyel? És abban a pillanatban jöttem rá, hogy tulajdonképpen nem is szeretek tőlük úgy igazán semmit.

Azóta (kb. másfél éve) az üzleteik felé sem nézek.

4 Likes

Na nekem meg az a bajom, hogy hiába jönnek a képeslapok, csak azért nem akarok vásárolni, hogy vásároljak, így meg lejár a pontgyűjtős év anélkül hogy kigyűlne. Már a húgom szánt meg múltkor egy parfüm vásárlással, hátha lesz esélyem, de nem valószínű…

Unboxing topikba már felraktam, és itt egy kép a belsejéről is.
Egészen Harry Potteres lesz idén az advent. Először is a névnapomra megkapom az illusztrált kiadású Tűz serlegét, és remélem, hogy idén novemberben is a Harry Potterből főznek a Könyvbárban, mert tavaly nagyon klassz volt a Tűz serlege könyvhöz készült menü.
Aztán november 30-án HPH mozinap (Azkabani fogoly), és másnaptól bontogathatom a HP-s adventi kalendáriumokat (ez a Boots és Lego). Még sosem volt, most bepótolom. :smiley:

IMG_20191021_221753

IMG_20191021_221729

12 Likes

Ha belegondolok én sem szeretek tőlük semmit. Túlárazottak a termékeik, egyik termékük sem okozott hatalmas élményt, és egyik sem nélkülözhetetlen.

1 Likes

még egy kalendárium: https://www.notino.hu/maybelline/christmas-adventi-naptar/

1 Likes

Most jött rám az adventi kalendárium nézegetés. A Loccitane naptáráról mi a véleményetek? Semmit nem használtam még tőlük, de a márka érdekel. Szerintetek érdemes megvenni, vagy inkább válasszak mást? Árban 20000 Ft alatt szeretnék maradni.

1 Likes

Egyik évben rendeltem, szerintem nagyon gyengécske volt, én mást választanék. Nézz rá inkább erre:

Igaz, most nézem, ez 2000 Ft-tal drágább. De jobban megéri szerintem.

Néztem már ezt is, de ez sajnos nem elérhető, de feliratkozom rá. Köszönöm :slight_smile: Én is gondoltam, hogy nem lesz az igazi.

Kár :frowning: Az Yves Rocher kalendáriumát nézegettük valamelyik nap, de az unboxing videója annak sem volt túl meggyőző.