Adventi kalendáriumok

Ez volt az, amelyiket BlackXentric próbálta rendelni.

1 Likes

Igen, tényleg nem engedi… Esetleg az osztrák oldalukon?

Müllerben láttam Kneipp naptárat fürdősó és tusfürdők voltak benne de jobban nem néztem meg, de jó nehéz és nagy doboz (nekem nem aktuális mert sajnos nincs kádam a fürdősót használni). A legtöbb naptár inkább a smink termékekre megy rá, más ami nem sminkes nem ugrik be
Megnéztem róla unboxing videót és kézkrém, masszázs olajok, meg inkább koncentrátumok vannak benne, nem tudom miért néztem fürdősónak :smile:

1 Likes

Sajnos az osztrák oldal sem engedi… :frowning:

Érdekes hogy beírtam annyit a keresőbe hogy adventi kalendárium 2019 és feldobta a találatok között elsőként a rituals oldalát magyarul, de ha nem tudják szállítani akkor mi értelme reklámozni?
Egyébként milyen naptárat szeretnél? Vagy csak az számít hogy 20 ezer Ft alatt legyen?

Igen, érdekes, hogy nem tudják szállítani és ott virít az oldalukon. Beauty témájúak érdekelnek, lehet sminkes és arc és testápolás témájú is. De egyre inkább kezdem elengedni és simán elköltöm azt a pénzt blackfriday alatt és kész.
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni.

https://magazin.kremmania.hu/2019/10/26/adventi-szepsegnaptarak-2019-amiket-itthon-is-megvehetsz/

2 Likes

Már néztem ezt a cikket, ebből jött a Loccitane ötlete, aztán itt kaptam a tanácsot a Rituals kalendáriumával. Aminek tudjuk mi lett a vége :frowning: Pedig olyan ígéretes.

Ha mindeneset keresel, szerintem ez nem rossz: https://www.asos.com/beauty-extras/asos-face-body-advent-calendar/prd/12074445?clr=no-colour&colourWayId=16471462&SearchQuery=advent%20calendar. Én ezt rendeltem meg. Mindenféle van benne, meglepően jó, best seller termékek is. Egyetlen egy terméknél éreztem csak, hogy azért rakták bele, hogy szabaduljanak tőle (Crayola).

2 Likes

Ez tényleg jó!
Ha nem lennének már így is kiakadva a gyermekeim, hogy nekem 2 adventi naptáram lesz (lego HP és Boots HP), akkor megrendelném harmadiknak. :smiley:

2 Likes

Ez tényleg nagyon megéri. Köszönöm az ajánlást.

1 Likes

Remélem sikerül törölni, látom már más is küldte :slight_smile: Csak nem tűnik el egyből, hiába törlöm.

Jó ez a cikk, én is láttam már, vannak elég minőségi kalendáriumok is :).

Én innen rendeltem végül :slight_smile: Szerintem vannak jók.

2 Likes

Teakalendárium! Elvesztem… :innocent::relaxed:

1 Likes

Rendeltetek már valamilyen adventi kalendáriumot?
Idén szeretnék végre, eddig egyik évben sem engedtem meg magamnak, de azért olyat szeretnék, aminek nagy részét eltudom használni. Szóval nem létszükséglet, csak ötleteket keresek én is :slight_smile:

1 Likes

Az velük a bajom, hogy ami tetszik, annyiért soha nem vennék ilyesmit (Cult Beauty, ~70 ezer forint vagy The Body Shop 30+ ezerért), ami pedig megfizethető áron van, annak a tartalma nem jön be. Én is olyasmit szeretnék, aminek legalább a 80-90%-át ki tudnám használni, de a legtöbbnél sajnos max. a fele olyasmi, ami érdekel…

2 Likes

Én is nézegettem és szerintem is a Body shop éri meg legjobban :slight_smile:

2 Likes

A Ritualsos történet után én a The body Shop szépséges kalendáriumát választottam. Még nem kaptam meg és bontogatni csak mikor eljön az ideje fogom, de úgy érzem jó döntés volt. Többen ajánlották itt is a TBS kalendáriumokat, ezért döntöttem mellette.

3 Likes

Szerintem jól döntöttél :slight_smile: