Viszont hiába kattintok rájuk, “page not found” hibaüzenet és a cím mezőben a tavalyi naptárak nevei vannak
Az újdonságok menüpontban elérhetőek
Köszi szépen!
@flora256 nak hála megérkezett hozzám a NYX 31 ajtós naptárja, az első ablakot meglestem, de kibontani csak decemberben szeretném (sajnos csak azután jutott eszembe hogy lefotózzam, hogy bele tettem a szatyorba, jó nagy doboz, bár szerintem a belső nagy része üreges lehet )
Már ez is kapható, az nem derül ki mi van benne, de van néhány termék is a képeken, gondolom főként utazó méretű cuccok, tusfürdő, arclemosó, sampon, körömlakk, amik eddig is voltak
Most engem is érdekelne minden újdonság, ahogy nézem, a TBS idei kalendáriuma egy-két apróság eltérésével pontosan ugyanazt fogja tartalmazni, amit tavaly is. Tökjó volt, tényleg, de kétszer ugyanazt nem ajándékozom, ciki.
Mit ajánlanátok? Anyukámnak venném, sminkelős cuccok annyira nem, inkább szépségápolás, bőrápolás, ilyesmi. (A Loccitane nem volt jó.)
Rituals kalendárium, de abban van férfi termék is.
A Rituals csomagjai is szépek, szép dobozokban.
Óh, de még milyen szépek! Nagyon köszi az ötletet, szét is nézek! Itt vannak egyébként a szépségek:
https://www.rituals.com/hu-hu/ajandek/adventi-naptar
Az nem baj, ha férfiaknak való termékek is vannak bennük, legalább Apukámnak is lesz valami meglepi
Naptárak és karácsonyi kollekciós darabok már itt is vannak, szerencsére eddig egyik sem fogott meg
Ha az egyik TBS kalendárium elfogyott, akkor már nem is lesz? Ha nem így van, akkor viszont van rá esély, hogy karácsony után leértékelve hozzá lehet majd jutni vagy addigra tuti elkapkodják?
Az egyik évben már november elején elfogyott, amit szerettem volna, írtam nekik, azt válaszolták, hogy nem is lesz. De a tavalyiakból a megmaradtakat még néhány héttel ezelőtt is láttam igen jól leértékelve.
Az egyikre már most azt írják az idei kollekcióból, hogy nincs készleten.
Igen, az a legolcsóbb, ami érdekes lehet számomra, de elég furcsa lenne ha már október közepén elfogyna, de persze elképzelhető.
Ne hagyjuk ki a férfiakat sem az adventi kalendáriumozásból! Hétvégén az osztrák Douglasban jártam férjemmel, amikor ö cukin félre húzott és mondta, hogy adventre ennek nagyon örülne. https://www.douglas.at/Weihnachtswelt-Adventkalender-Douglas-Weihnachten-Advent-Calender-Men_productbrand_3000079800.html
Mivel a drágám nem tudja, hogy én sajátkezüleg készitek neki adventi kalendárt, megpróbáltam lebeszélni erröl, így megnéztem az összetevöit és hangosan kiemeltem, amiket ö tuti nem használna (szakällápoló, sampon, köröm buffer stb…). átmenetileg sikerült meggyöznöm
Ez nagyon aranyos! Főleg, ha megtudja, mit kap a kalendárium helyett!
Hogyan készíted el neki a kalendáriumot? Vagy a Cewe szolgáltatását veszed igénybe?
A rokonságom Cewés csoki kalendáriumot kap, páromnak egyessével csomagolom be az ajándékokat, mert nem férne el mind egy dobozkában.
Nem tudom volt-e róla szó, de múlt héten mikor a Corvin plázában sétáltam akkor a Pupa kirakatában megláttam a kalendáriumot
https://www.pupamilano.hu/keszletek-es-ajandekotletek/ajandekdobozok/adventi-szepsegkalendarium/beauty-advent-calendar/060658A000.html
ahogy látom, elég változatos termékek vannak benne. Én még sosem vettem ilyesmit, most se tervezek de hátha valakinek hasznos.
Illetve, (bocsi ez nem kalendáriumos téma csak félig meddig ) most kaptam meg a novemberi Yves Rocher képeslapot, amin már szerepel az új karácsonyi kollekció. Múlt héten az üzletben még nem láttam de ha valaki már találkozott vele, megszaglászta már esetleg?
Lushnál nézegettem az ajándék csomagokat. Érdemes összevetni a csomagok árát a termékek darabonkénti árával. Gyanús lett az előbb az egyik csomag, összeraktam a tartalmát egyenként és pontosan 3000 Ft-tal lett kevesebb a végösszeg.