Adventi kalendáriumok

haha igaz, de ebböl igazából a 3 legdrágábbat mondanám, hogy osztrákék szájhúzva veszik meg. Amúgy lazán kiadnak 100-200€t ezért :slight_smile:

Ez viszont egész :+1:

Szerintem ezek itt is kaphatóak, tavaly is voltak az üzletben, többféle. Volt amelyikben csak Douglas saját márka volt. Volt nagyobb, abban vegyesen pl. Ariana G. miniparfüm.

2 éve a Penny naptára megérte, abban minifogkrém, tusfürdők, Nivea borotvahab, szájvíz, stb. volt és olcsó volt. Semmi szemét.

Tavaly láttam még teásat és DG kávékapszulásat is (a kapszulás egész jó ajándékba, ha az ismerőseiteknek van olyan gépe).

1 Likes

Jól hangzik, nagyon :D, tényleg jobban megérné, mint egy kalendárium :thinking:.

Sminktermék a legutóbbiban csak egy volt, de ha visszanézed a blogon, akkor látszik, hogy mennyire változatos dolgokat tesznek bele, amiket biztos el is tudsz használni és nem valami olyan ami megmaradt mert senkinek sem kellett az adott szín/termék

1 Likes

A flaconis nagy szerintem szuper, de 200-at nekem nem er meg. UD paletta is van benne.

1 Likes

Bild

Dm Nemetorszagban Oktober 9.-en!!

7 Likes

@flora256 De jól néznek ki :D.

oooo…a Trend it up jobb oldalán melyik márkáé van? Arról még nem láttam videót :smiley:

ha a földön lévő TIU-ra gondolsz, én azt maybelline-nek nézem. csak el van döntve jobbra. ami meg azon túl van, az nivea lehet…

Én a dátumtól és a mennyiségtöl fogtam padlót.
Október elején nem látom indokoltnak az adventi kalendáriumok kipakolását, bár ahogy Édesanyám mondta, az osztrákoknál vagy húsvét van vagy karácsony (és ebben teljesen igaza van!).
Ráadásul ekkora mennyiségü AK-t is rég láttam.

2 Likes

https://the-body-shop.hu/adventi-kalendariumok

Nem reklámozni szeretném, hanem ajánlani!

Már korábban is említettem, hogy tavaly kaptam Body Shoppos AK-t, és teljesen meg voltam vele elégedve. Változatos volt, a többsége travel-size, így a táskámba is elfért és utazáshoz is tudtam használni öket. Mára alig maradt termék, amit nem használtam volna teljesen el. :slight_smile:

3 Likes

Nem, a másik oldalon. De most jobban megnéztem, Alverde lehet.

1 Likes

Megkérdeztem Orshy Cosmetics oldalán, hogy Glossy Boxot be tudná-e szerezni és azt írta, hogy igen (azt nem írta, hogy hány db-ot tudna szerezni), de ha valakinek van vmi csak Angliából beszerezhető naptár a kívánságlistáján, akkor egy próbát megér írni neki, bár szerintem végül én nem fogom mégsem megvenni a Glossy Boxot.

1 Likes

https://www.douglas.at/search.html?queryFromSuggest=true&query=Adventkalender

Már 20db van… . Douglas saját márkás és vegyes kalendáriumok is.

2 Likes

És a Cult Beauty kalendárium, ami ma jelent meg, el is fogyott… Hol tart a világ :face_with_monocle:.

1 Likes

Lehet lesz még… . Valaki nem veszi át, visszaküldi vagy nem tudják levenni a pénzt a fizetéshez.

1 Likes

Lehet. De számomra inkább az a megdöbbentő, hogy egyrészt ilyen korán jön ki, másrészt elég drága, hogy azonnal elkapkodják.

Lehetett előre rendelni gondolom és sokan megtették.

1 Likes

Óóó, végre az idei! Hetek óta vártam, meg is rendelem gyorsan Anyukámnak. Én is csak a legjobbakat tudom mondani a TBS adventi kalendáriumairól.

1 Likes