“Sajnos” mostanában én is kevesebbet megyek.
https://kremmania.hu/kremek/catrice-advent-calendar-diy-2019 nem is tudtam, hogy egész kalendáriumot is fel lehet tölteni mint krém
Valakinek? A Müller is forgalmazza.
Blahan van vagy 10- 10 db Essence és Catrice kalendáriumbol. De szerintem kihagyom őket. Az Essence alapból sem mozgatott meg, a Catricet felemeltem azért van súlya de van benne egy lila rúzs meg egy rúzs paletta is, nem hiszem hogy használnám mondom ezt úgy hogy a NYX kalendáriumban esélyes hogy szürke/zöld rúzs is lehet
Én már megvettem a Lego Harry Potter és a Boots Harry Potter adventi naptárt megrendeltem Orsitól, azt hiszem, ennyi elég is lesz.
Ez pontosan kettővel több, mint ahány adventi naptáram eddigi életem során volt.
Egyébként van egy csomó Lindt csokis kalendárium meg találtam egy Kneipp fürdősó kalendáriumot is, az is jó nagy meg nehéz volt, óriási Mikulás csoki figurák, stb.
Kár hogy hozzánk ezeket nem hozzák be. Nem hiszem hogy több naptárat vennék idén de kíváncsi vagyok hogy milyenek voltak még. Az ott a háttérben Artdeco?
Azok a Lindt naptárak elég durván néznek ki.
Igen, az volt, Artdeco.
En is valamilyen csokisat fogok venni és ajandekozni. pl. Lindt, Kinder…
A kedvenc aruhazaimban meg lattam gyertyas naptarat (Yankee Candle, ha jol emlekszem ketfele van, bennuk kisebb gyertyak), biztos jo illatuk van, de mostanaban inkabb nagyobb gyertyakat vettem.
Elhatároztam, hogy végignézem az összes kalender unboxing videót, mire a végére érek, talán elmegy a kedvem tőlök.
Nekem meg meghoztátok a kedvem :D, mi lenne ha egyszer ezt kérnék? Kár hogy a szülinapom februárban van, addigra tuti nem lesznek kalendáriumok. Engem a Catrice érdekelne, azért meredek lenne ha megvenném magamnak, sajnos ennyi pénzt egyelőre nem tudok egyszerre költeni. :D. A barátom már elkottyantotta mit kapok valószínű , nagyon aranyos volt egyébként mikor mondta :D.
Esetleg a kutyusnak is egyet?
https://www.bipa.at/zooroyal-adventkalender/B3-341816.html
Nivea
Szerintem az egy márkás kalendáriumoknál még jobban érdemes átgondolni, megéri-e. Egy vegyes naptárba könnyű belepakolni olyan termékeket, amik megdobogtatják az ember szívét. Nagy a merítés, könnyű változatosan pakolni. Az egy márkás kalendáriumoknál viszont kevesebb a lehetőség. Szóval szinte garantált, hogy ha akarod, ha nem, 5 körömlakkal és 3 rúzzsal leszel gazdagabb. Nehezen tudom elképzelni, hogy minden árnyalat tetszeni fog a termékek közül. Hacsak nem direkt gyűjteni szeretnéd a termékeket, lehet jobban jársz, ha egyesével azt szerzed be azokat, amik igazán érdekelnek.
Egyébként… Láttam én már kalendáriumot januárban boltban!
Ráadásul fél áron!
Az egyik blogbejegyzés alatt írta Wishes hogy már készülnek az új Krém mániás beauty boxxal, abban elég jó dolgok szoktak lenni és nem olyan drága mint egy adventi kalendárium (fejből nem emlékszem de 6000 Ft körül volt a tavaszi), de a tartalmát nem teszik közzé csak hogy milyen márkák lesznek benne így van egy kis meglepetés faktor is benne
Én a második boxtól mindegyiket megvettem. Imádom a meglepetést bennük. Eddig mindegyikről azt tudom mondani, hogy megérte. A mostanit is várom, olyankor szoktam szérumokat is rendelni.
Ez a Niveás jó, láttam róla videót. Ami még nagyon tetszett az a Douglas, van benne 3 Annayake termék is Persze nur in Deutschland.
De legalább kevésbé ér csalódás és biztos elfogy ami benne van
https://www.douglas.at/search.html?queryFromSuggest=true&query=Adventkalender
Az osztrák választék. Van nagyon drága is, gazdagoknak találták ki. Az árából egy magyar pár elmegy egy hosszú hétvégére nyaralni.