Adventi kalendáriumok

Van aki bontogat idén? Milyen kalendáriumot?

2 Likes

Gondolom szépségápolási kalendáriumra gondoltál, azt nem.

De a gyerekeknek van legós. Komolyan az egy áldás ebben az időszakban, mikor a csapból is édesség folyik. :upside_down_face:

2 Likes

Mi az Ikeásat, de az összes csoki borzalmas :rofl:

2 Likes

Jaj ne is mondd, tudom. Idén is vettünk, de nem bontogatjuk. Fogalmam sincs mi lesz vele :rofl:

2 Likes

Nálunk férjem megeszi azért, de mindig mondja, hogy nem volt finom :rofl:

3 Likes

Mi csak a kártyáért vesszük. A csokihoz még nem nyúltunk. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Mi most vettük meg először az Ikea kalendáriumát, régebben állítólag 2-3 nap alatt elfogyott, most több raklapnyi volt még az Ikeában. Többet vártam a csokiktól, mivel ájuldoztak tőle tavaly - de némelyik egyáltalán nem ízlik, mondhatnám nem nagy durranás. A kártyákat pedig csak 24-én lehet lekérdezni, ez lesz az igazi meglepi!

Pár éve növelték meg a mennyiségét, régebben sokkal kevesebb lett legyártva. Nyerési esélyek aránya nem változott nagyon.

Nekem van egy English Tea shop kalendáriunom, azt nagyon szeretem, minden reggel teával indítok. :slight_smile:
Valamint volt egy csokis még.

3 Likes

Én sajnos megfázás miatt különösebben nem tudtam élvezni a prafümös naptáramat, de volt tea meg csokis naptáram is és kb azok jobban tetszettek, hogy 1 nap alatt elfogyott ami az adott napra volt, végül a Balea naptárat is megvettem de most annyi mindenem van hogy kb 1-2 dolgot (kézkrém, ajakápoló) ha használni kezdtem belőle.

1 Likes

Talán már elkezdhetjük a gyűjtést az idei felhozatalból🙂
Ebben spoiler is van, szóval aki nem szeretné tudni, hogy mi van benne, ne nyissa meg.
Catrice Advent Calendar 2025 Catrice Advent Calendar 2025

1 Likes

Gondolkodtam, hogy mit írjak hozzá kedvcsinálóként, de végül nem találtam szavakat ehhez az ádventi naptárhoz.

5 Likes

Nem értem, mi a baj vele… Ingyenes a szállítás :grin::grin::grin::grin:

10 Likes

Gyönyörű a doboza, de ezt még karácsonyi ajándéknak is drágállanám.
Az idei Dior, Chanel , YSL is biztosan ilyesmi áron lesz, ha nem drágábban.
Youtubeon szoktam nézni unboxing videókat, de csodásak szoktak lenni de ez abszolút nem az én árkategóriám.

2 Likes

Igen, és persze a Sisley egyébként sem egy olcsó kategória. Egy Notino reklám hozta fel, gondoltam rákattintok, hogy mi a jó ég kerül náluk 195ezer forintba. :smiley:
Amúgy nem is tudom, ha megtehetném, hogy 200ezres adventi kalendáriumot vegyek, szerintem nem webshopból rendelném. Valahogy hozzátartozna a feelinghez, hogy üzletbe mennék érte. Habár lehet, hogy aki ilyet vesz, annak meg ez már olyan, mintha én egy Catrice kalendáriumot vennék, szóval semmi extra. :thinking:

9 Likes

Marionnaud
before:
image

after:
image

ügyes :sunglasses:

5 Likes

Sziasztok!

Estee Lauder kalendáriumot látott valaki valahol? Notinon elfogyott.

Van olyan kalendárium amit ár - érték arányban megérősnek találtok idén?

Személy szerint engem (hála az égnek) rendesen hidegen hagynak a kalendáriumok.
Tavaly megvettük az ikeásat… hát nem akarok mindenszarista lenni, de családom egyik tagja sem ájult el a benne található csokiktól, beleértve magamat is.
Aztán volt 1x egy Clinique kalendáriumom, a termékek felét elajándékoztam…nem tetszett a rúzs színe, nem használok barna szemceruzát, másfajta arclemosóra esküszöm, a kettes tonikjuk meg lemarja a bőrömet stb.

4 Likes