Van aki bontogat idén? Milyen kalendáriumot?
Gondolom szépségápolási kalendáriumra gondoltál, azt nem.
De a gyerekeknek van legós. Komolyan az egy áldás ebben az időszakban, mikor a csapból is édesség folyik. 
Mi az Ikeásat, de az összes csoki borzalmas 
Jaj ne is mondd, tudom. Idén is vettünk, de nem bontogatjuk. Fogalmam sincs mi lesz vele 
Nálunk férjem megeszi azért, de mindig mondja, hogy nem volt finom 
Mi csak a kártyáért vesszük. A csokihoz még nem nyúltunk. 
Mi most vettük meg először az Ikea kalendáriumát, régebben állítólag 2-3 nap alatt elfogyott, most több raklapnyi volt még az Ikeában. Többet vártam a csokiktól, mivel ájuldoztak tőle tavaly - de némelyik egyáltalán nem ízlik, mondhatnám nem nagy durranás. A kártyákat pedig csak 24-én lehet lekérdezni, ez lesz az igazi meglepi!
Pár éve növelték meg a mennyiségét, régebben sokkal kevesebb lett legyártva. Nyerési esélyek aránya nem változott nagyon.
Nekem van egy English Tea shop kalendáriunom, azt nagyon szeretem, minden reggel teával indítok. 
Valamint volt egy csokis még.
Én sajnos megfázás miatt különösebben nem tudtam élvezni a prafümös naptáramat, de volt tea meg csokis naptáram is és kb azok jobban tetszettek, hogy 1 nap alatt elfogyott ami az adott napra volt, végül a Balea naptárat is megvettem de most annyi mindenem van hogy kb 1-2 dolgot (kézkrém, ajakápoló) ha használni kezdtem belőle.
Talán már elkezdhetjük a gyűjtést az idei felhozatalból🙂
Ebben spoiler is van, szóval aki nem szeretné tudni, hogy mi van benne, ne nyissa meg.
Catrice Advent Calendar 2025 Catrice Advent Calendar 2025
Gondolkodtam, hogy mit írjak hozzá kedvcsinálóként, de végül nem találtam szavakat ehhez az ádventi naptárhoz.
Nem értem, mi a baj vele… Ingyenes a szállítás 

Gyönyörű a doboza, de ezt még karácsonyi ajándéknak is drágállanám.
Az idei Dior, Chanel , YSL is biztosan ilyesmi áron lesz, ha nem drágábban.
Youtubeon szoktam nézni unboxing videókat, de csodásak szoktak lenni de ez abszolút nem az én árkategóriám.
Igen, és persze a Sisley egyébként sem egy olcsó kategória. Egy Notino reklám hozta fel, gondoltam rákattintok, hogy mi a jó ég kerül náluk 195ezer forintba. 
Amúgy nem is tudom, ha megtehetném, hogy 200ezres adventi kalendáriumot vegyek, szerintem nem webshopból rendelném. Valahogy hozzátartozna a feelinghez, hogy üzletbe mennék érte. Habár lehet, hogy aki ilyet vesz, annak meg ez már olyan, mintha én egy Catrice kalendáriumot vennék, szóval semmi extra. 
Marionnaud
before:

after:

ügyes 
Sziasztok!
Estee Lauder kalendáriumot látott valaki valahol? Notinon elfogyott.
Van olyan kalendárium amit ár - érték arányban megérősnek találtok idén?
Személy szerint engem (hála az égnek) rendesen hidegen hagynak a kalendáriumok.
Tavaly megvettük az ikeásat… hát nem akarok mindenszarista lenni, de családom egyik tagja sem ájult el a benne található csokiktól, beleértve magamat is.
Aztán volt 1x egy Clinique kalendáriumom, a termékek felét elajándékoztam…nem tetszett a rúzs színe, nem használok barna szemceruzát, másfajta arclemosóra esküszöm, a kettes tonikjuk meg lemarja a bőrömet stb.