Adventi kalendáriumok

Van aki bontogat idén? Milyen kalendáriumot?

2 Likes

Gondolom szépségápolási kalendáriumra gondoltál, azt nem.

De a gyerekeknek van legós. Komolyan az egy áldás ebben az időszakban, mikor a csapból is édesség folyik. :upside_down_face:

2 Likes

Mi az Ikeásat, de az összes csoki borzalmas :rofl:

2 Likes

Jaj ne is mondd, tudom. Idén is vettünk, de nem bontogatjuk. Fogalmam sincs mi lesz vele :rofl:

2 Likes

Nálunk férjem megeszi azért, de mindig mondja, hogy nem volt finom :rofl:

3 Likes

Mi csak a kártyáért vesszük. A csokihoz még nem nyúltunk. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Mi most vettük meg először az Ikea kalendáriumát, régebben állítólag 2-3 nap alatt elfogyott, most több raklapnyi volt még az Ikeában. Többet vártam a csokiktól, mivel ájuldoztak tőle tavaly - de némelyik egyáltalán nem ízlik, mondhatnám nem nagy durranás. A kártyákat pedig csak 24-én lehet lekérdezni, ez lesz az igazi meglepi!

Pár éve növelték meg a mennyiségét, régebben sokkal kevesebb lett legyártva. Nyerési esélyek aránya nem változott nagyon.

Nekem van egy English Tea shop kalendáriunom, azt nagyon szeretem, minden reggel teával indítok. :slight_smile:
Valamint volt egy csokis még.

3 Likes

Én sajnos megfázás miatt különösebben nem tudtam élvezni a prafümös naptáramat, de volt tea meg csokis naptáram is és kb azok jobban tetszettek, hogy 1 nap alatt elfogyott ami az adott napra volt, végül a Balea naptárat is megvettem de most annyi mindenem van hogy kb 1-2 dolgot (kézkrém, ajakápoló) ha használni kezdtem belőle.

1 Likes