Van aki bontogat idén? Milyen kalendáriumot?
Gondolom szépségápolási kalendáriumra gondoltál, azt nem.
De a gyerekeknek van legós. Komolyan az egy áldás ebben az időszakban, mikor a csapból is édesség folyik.
Mi az Ikeásat, de az összes csoki borzalmas
Jaj ne is mondd, tudom. Idén is vettünk, de nem bontogatjuk. Fogalmam sincs mi lesz vele
Nálunk férjem megeszi azért, de mindig mondja, hogy nem volt finom
Mi csak a kártyáért vesszük. A csokihoz még nem nyúltunk.
Mi most vettük meg először az Ikea kalendáriumát, régebben állítólag 2-3 nap alatt elfogyott, most több raklapnyi volt még az Ikeában. Többet vártam a csokiktól, mivel ájuldoztak tőle tavaly - de némelyik egyáltalán nem ízlik, mondhatnám nem nagy durranás. A kártyákat pedig csak 24-én lehet lekérdezni, ez lesz az igazi meglepi!
Pár éve növelték meg a mennyiségét, régebben sokkal kevesebb lett legyártva. Nyerési esélyek aránya nem változott nagyon.
Nekem van egy English Tea shop kalendáriunom, azt nagyon szeretem, minden reggel teával indítok.
Valamint volt egy csokis még.
Én sajnos megfázás miatt különösebben nem tudtam élvezni a prafümös naptáramat, de volt tea meg csokis naptáram is és kb azok jobban tetszettek, hogy 1 nap alatt elfogyott ami az adott napra volt, végül a Balea naptárat is megvettem de most annyi mindenem van hogy kb 1-2 dolgot (kézkrém, ajakápoló) ha használni kezdtem belőle.