Megérkezett az online boltba is a “szokásos” Douglas naptár: https://www.douglas.hu/p/douglas-seasonal-fragrance-make-up-care-beauty-highlights-1186419 (ezek után csak remélem, hogy senki sem vette meg a korábban linkelt Vinted-en árult verziót 50valahányezerért… )
A vintedrol valami miatt törölték, ezért én is inkább töröltem a hozzászólást
Én pár éve nyertem egy adventi naptárt a KM-en a Babortól, nagyjából tavaszig/húsvétig elhúztam a használatát, még a kozmimhoz is vittem ampullákat, hogy dolgozza be. Azóta vettem már többször, szerintem nagyon rendben van ár/értek és persze minőség tekintetében.
Szuper jó ez a naptár, én is sokat gondolkodtam rajta, miután belinkelted, nagyon megéri!
Én végül elengedtem, de legyen benne sok örömed!
Én is azt akartam, de eltűnt. Megvettem a Marionnaud kalendáriumát. Most megint van a Douglas-é. Megrendeltem azt is… Ha szeretnéd rendeld meg te is ki tudja meddig lesz belőle.
Kicsit tétovázom, mert belegondolva nem is olyan olcsó. Megvettem közben a Lancome adventi naptárát, és elég nagy csalódás. A doboz csodaszép, de elég nagy kedvezménnyel is a sok apró mini termék miatt nagyon drága. Ráadásul minden évben ugyanaz. Miért nem lehet valami új illatot tenni bele? A Douglasnál is azt érzem, hogy sok az ismétlődés az előző két évhez képest. Még gondolkodom.
Tulajdonképpen igazat adok neki, ha a luxusmárkák adventi kalendáriumairól van szó. Az a harci helyzet, hogy a márkás szépészeti adventi kalendáriumok javarészt tényleg arról szólnak manapság, hogy sokba kerül és keveset kapsz érte. Money grab, ahogy a művelt francia mondaná.
De.
Vannak megfizethető szépségápolási kalendáriumok is (persze nem CBAs csokis áron). Makeup Revolution, például, vagy Nyx, és ezekben tudtommal nincs matrica - minik igen, de a miniknek megvan a helyük, mondjuk egy picike retikülben vagy egy utazásnál, de akár zsebben is. Persze ez csak az én véleményem. (Sose vettem még adventi naptárt magamnak, de majd szeretnék. Én szeretem a meglepetéseket - és a miniket is.)
Teljesen igaza van. Az idén először elcsábultam, és megvettem a Lancome adventi kalendáriumát. 25 százalékos kuponnal is csalódás lett. Sok-sok mini és ugyanazok a termékek, amiket ezerszer láttam már.
Én azzal a részével értek egyet hogy vannak olyan naptárak amik iszonyat drágák és akkor már jobban jársz ha helyette egy kiszemelt palettát, parfümöt, stb. veszel. Ha nem bukkantam volna a Notino parfümös naptárjára, valószínűleg maradtam volna a tea adventi naptárnál.
Rákeresve a tartalmára az LVEB rajongóiank jó,illetve akik az arcápolási termékeikből utazó kiszerelést meg sokféle rúzst szeretnének.
Talán 2 éve vettem ilyet, nekem annyira nem tetszett,hogy kb fél fogamra sem elég kategória,de meg tudom érteni hogy 9-14 ezret sem adnál egy csokis adventi naptárjukért
https://www.notino.hu/invisibobble/advent-calendar-2023-adventi-naptar/p-16209633/
Még volt rá 15% kedvezmény, így igen jó áron tudtam hozzájutni. Amúgy is invisibobble hajgumikat használok, és már vészesen elfogyatkozott az itthoni készlet, ennél olcsóbban nem tudnék venni hajgumit se. Eredeti árán viszont meg nem venném. A bontogatás nem lesz egy nagy élmény
Esetleg tudtok valami jó maszkos adventi naptárról? Olyan jó lenne ha végre már valaki piacra dobnakl egy ilyet .
Fátyolmaszkra gondolsz? Abból csak a Garnier meg a Korika naptárját láttam,de ha nem zavar, hogy nem előre gyártott naptár,hanem magadnak válogatod össze, vannak ilyen try sets: Ksisters Try Sets - Online vásárlás | Ksisters weboldalán 👯♀️, meg ezt láttam még hogy 8 féle maszkból 5 van a dobozban: https://www.notino.hu/missha/merry-christmas-mascure-mask-set-fatyolmaszk-szettmix/
(ez utóbbit megvettem de még nem bontottam fel, ugyanebből a fajta maszkból a hialuronosat használtam és van benne bőven esszencia, try sets közül a hidratálósat vettem és szerintem jól összeválogatták a maszkokat, általában 10 db van egy csomagban, talán van néhány olyan válogatás, ahol ugyanaz a maszk többször is van egy csomagban így azért érdemes megnézni mit tartalmaznak,ha nem akarsz ismétlődést, simán össze tudsz rakni 24-25-öt belőlük)
Köszönöm!