Adventi kalendáriumok

:rofl: :rofl:

5 Likes

Igen, általában nekem is ez a bajom. A felét sem használnám a benne lévő termékeknek. De idén már a nézelődésig sem jutottam el.
Ikeásat többször vettünk, a csokoládékat kínszenvedés megenni, és még eddig mindig a minimum volt az ajándékkártyán. Költözés előtt állunk, úgyhogy lehet megint megpróbálom, hátha idén szerencsésebbek leszünk. Max a csokit beviszem a munkahelyemre, hátha ott elfogy. (Múlt héten valaki húsvéti tojásokat tett ki, és az is eltűnt… :rofl: :rofl:)

7 Likes

Mindig vágytam egy kozmetikai termékes adventi kalendáriumra, de sose vettem, mert ami tetszett (pl. Cultbeauty), az túl drága, a többi meg nem hozott lázba. Idén sem fogok venni, mert ahogy írjátok, nem minden termék jó mindenkinek. Szelina YT videóiba kukkantottam bele, egész jó kalendáriumokat mutat, de hát :money_with_wings:. És sok cucc nem is fogynak el nálam.

Idén egy kis csokis kalendáriumot majd szeretnék, lehetőleg Lindtet, mert annyira jó a hangulata. :christmas_tree:

4 Likes

A szép dobozok és az apró pici meglepik birizgálják az ember fantáziáját, de én inkább megnézem jól azokat a képeket, amiken látszik, hogy mit raknak bele, és rájövök, hogy a 90%-ukat nem tudnám semmire se használni. Amikbe nem csak a maradék olcsó szemetet rakják, az meg olyan áron van, hogy esélytelen. Mondjuk a felét azoknak sem használnám. Még a csokisakban is csalódtam, ha olcsó, akkor vacak a csoki és még ahhoz az árhoz képest is kevés van benne, ha drága, akkor talán ehető, de ugyanúgy nem éri meg. Pláne nekem, mert én kifosztom egy pillanat alatt. :blush:

4 Likes

Kipróbáltam egy új megoldást a csokis kalendáriumok helyett: a Lindt oldaláról válogattam Halloweenes dobozokba finomságokat. A szívcsoki féláron volt, a felét már elosztogattam, meg eltesztelgettem :blush: a táblás csokik is gazdára találtak már, és a végén még hozzámvágtak egy kétezres utalványt is, mert morogtam nekik, hogy alig van diétás csokijuk :upside_down_face: Idén előre kipipáltam a Mikulást - és az érintettek nem tiltakoztak… Teli szájjal nem is lenne könnyű…

12 Likes

Találtam olyat, amiből mindent elhasználnék :heart_eyes: :star_struck: :sweat: (sajnos nem veszem meg, pedig…)
k-beauty kalendárium

7 Likes

Hát ez nagyon tetszik, jó ötlet volt a válogatás, személyesen voltál Lindt boltban, ha jól értem?

A magyar honlapjukról rendeltem, ott vannak hamar lejáró édességek féláron, a szívdesszertre ezért vetődtem rá. Januárban volt egy áremelés a világpiaci kakaóárak miatt, azóta még jobban figyelek az akcióikra. A GLS hozta ki a csomagot nagyon korrekten. Ha véleményezed a honlapjukat, akkor küldenek utalványt, az beváltható boltban meg online is.

Decemberben amúgy is belefulladunk az édességbe, ezért az én Mikulásom évek óta gyümölcsöt hoz, mindenféle aszalt, meg különleges darabokat, de ez most új ötlet, hogy az édességszezon meg is nyújtható októberre.

6 Likes

Na ebben legalább tényleg jó termékek vannak. De azt már nem tudom felmérni, hogy ár-érték arányban megéri-e. Szerintem idén is maradtak a bontogatós videók, az is épp elég.

1 Likes

Legalább a videók után jól érezheted magad: marhaságok :cow: voltak benne, de jó, hogy ezt is kihagytam :smiley:

2 Likes

2 db rúzs az Estee Lauder 2025-ös Block busterből keresi új gazdáját!

Ha valaki esetleg szeretné.
Velvet ribbon,Rosy ribbon teljes kiszerelés.

Megegyezés szerint.

Idén nekem sem nyerte el egy krémmániás jellegű naptár sem a tetszésem, helyette egy ilyet találtam a Rossmannban:

8 Likes

Nyammmmmm :slight_smile:
Ezt mire hazaérnék megenném :smiley:

Nálam se bírna 24 napot! :smiley::smiley::smiley:

Most 20%-kal olcsóbb a “top” kóddal :smiley:

1 Likes

Köszi!
És már 4000-rel drágább :sweat_smile: Az előző akciós körben “csak” 60e volt.

Ha valakinek van rávaló és szereti a koreait, akkor hajrá! :smiley:

1 Likes

O, pardon! Elfelejtettem a Notino nagy akciós lépéseit… :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Én pár évvel ezelőtt a krémmánián nyertem Babor adventi kalandáriumot, az nagyon jó volt. Mindent elhasználtam belőle.

1 Likes

Egyszer én is nyertem, ha az ampullásra gondolsz, de nekem nem annyira jött be. Neked is voltak benne alkoholos, illatos darabok? Vagy csak rosszul emlékszem. De tuti, hogy volt amelyik csípett.

Most, h visszagondolok, húsvéti volt és nagyon sok volt benne. Nem rémlik, hogy csípett volna. De illatosak voltak.