@asianlover Nekem is tetszik
Rituals adventi kalendárium 6.nap
Tulip & Japanese Yuzu testpermet 20 ml
Az amszterdami Rijks Múzeummal közös kiadás, nagyon finom, nőies, teás jellegű virágos illattal. A 20 ml pont elegendő, esély is van rá, hogy el fog fogyni (nekem a nagyobb kiszerelésű testpermetek mindig besülnek, rájuk unok vagy megfeledkezem róluk). Ennek itt most nagyon örülök és a Rituals honlapján láttam, hogy egész termékcsalád épül erre az illatkombinációra, lehet, hogy veszek is majd belőle valamit, mert a csomagolás is nagyon szép.
Hát, hallod, szuper reklámot csinálsz ennek a cégnek! Utána fogok nézni, árulják-e még ezt a kalendáriumot! JObbnál jobb ajánlások napról napra!
@asianlover Kijelentem, hogy semmilyen érdekeltségem nem fűződik hozzájuk, sem rokonom, sem ismerősöm, sem senkim nem dolgozik náluk, sőt eddig a termékeiket sem nagyon ismertem.
Egyébként ezt a fenyőfa formájú kalendáriumot bontogatom és elgondolkoztam rajta, hogy a 2023-as házikó formájút is megvegyem-e. Aztán megnéztem egy youtube videót róla és amikor láttam, hogy egy bojt az ajándék az egyik ajtó mögött, akkor gyorsan el is dőlt a kérdés, nem kell ez nekem, beérem azzal, ami már megvan.
Rituals adventi kalendárium 7.nap
Rituals Sport Cooling tusfürdő
Attól tartok, ez a férfi vonalhoz tartozik, a csomagolás is pasis, az illat meg különösen az. Oda is adtam a legkisebb fiamnak, egy fürdésre azért majd én is kipróbálom
Rituals adventi kalendárium 8.nap
The Ritual of Karma Mild Body Scrub Paste clay & white tea 70 ml
A testradírokkal hadilábon állok, nemigen szoktam ilyeneket használni. Kora reggel is volt, amikor kibontottam, meg még testradír is, úgyhogy bevallom, ma nem lejtettem örömtáncot a doboz előtt.
Még jó, hogy csak 70 ml
Lehet, hogy a lányod megnyerte?
@umpalumpa A lányomnak sem kell. Talán majd nyáron elfogy, de esélyes, hogy még egy év múlva is lesz belőle.
Rituals adventi kalendárium 9.nap
The Ritual of Namaste Glow Radiance Anti-ageing Day Cream 10 ml
Rituals adventi kalendárium 10.nap
The Ritual of Jing soap bar sacred lotus & jujube 25 g
Finom, virágos illatú szappan, kisméretű, de nem használhatatlanul mini kiszerelés, ennek most megint örültem.
Rituals adventi kalendárium 11.nap
Mára ismét egy kicsi gyertya jutott, Savage Garden. Kellemes, krémes, melengető illata van.
Azt hiszem, hogy itt be kell fejeznem, mert a fórum nem enged egyhuzamban ugyanazon felhasználótól háromnál több bejegyzést, amíg valaki más közbe nem ír, ezért nem tudok új bejegyzést tenni.
Már pár helyen megjelentek naptárak, ennek a Catricenak olyan elegáns a csomagolása csak sajnos én pl nem nagyon használnám ki. Mondjuk a nevére rákeresve vannak jobb képek is róla mint amit a pink panda felrakott
Nagyon szép, de én sem használnám ki. Leginkább a karácsonyi színek zavarnak, pont most száműztem a pirosat és árnyalatait a ruhatáramból. Nem az én színem, folyton csak megzavart.
Már kapható az IKEA-s, még van sok. Gondoltam szólok, mert vannak akik vadászni szokták.
Idén 4.290.-
https://www.notino.hu/rimmel/advent-calendar-24-magic-days-of-beauty-adventi-naptar/
egész szuper kis naptár ha valaki szereti ezeket a márkákat
Sziasztok, tudja valaki, hogy mi történt a Douglas idei adventi szépség kalendáriumával (a nagy piros szokott lenni)? Minden évben nagyon jó, és az idén is meg akartam venni, de mindenhonnan eltűnt.
https://www.notino.hu/notino/advent-calendar-2024-12-days-of-perfumes-adventi-naptar/p-16240913/
Ha valaki szereti a miniatűr parfümöket annak jó lehet plusz már dm webshopban is kapni adventi naptárakat és karácsonyi szetteket
Hú de jó kis szett és árban is szuper! Ha ilyen találsz tedd fel ide légyszi.
Van többféle Notino naptár de vagy majdnem 80 ezer forint vagy sima drogérias termékekből áll, ez volt az első amire én is azt mondtam hogy ár érték arányban jó
Az idei drágább Notino adventi naptár elég nagy csalódás. És túl drága is.
Ausztriában kapható az online oldalon. Lehet átmeneti készlethiány.