Adventi kalendáriumok

@asianlover Nekem is tetszik :heart_eyes:

Rituals adventi kalendárium 6.nap
Tulip & Japanese Yuzu testpermet 20 ml
Az amszterdami Rijks Múzeummal közös kiadás, nagyon finom, nőies, teás jellegű virágos illattal. A 20 ml pont elegendő, esély is van rá, hogy el fog fogyni (nekem a nagyobb kiszerelésű testpermetek mindig besülnek, rájuk unok vagy megfeledkezem róluk). Ennek itt most nagyon örülök és a Rituals honlapján láttam, hogy egész termékcsalád épül erre az illatkombinációra, lehet, hogy veszek is majd belőle valamit, mert a csomagolás is nagyon szép.
IMG_5321

10 Likes

Hát, hallod, szuper reklámot csinálsz ennek a cégnek! Utána fogok nézni, árulják-e még ezt a kalendáriumot! JObbnál jobb ajánlások napról napra! :ok_hand:

@asianlover :blush: Kijelentem, hogy semmilyen érdekeltségem nem fűződik hozzájuk, sem rokonom, sem ismerősöm, sem senkim nem dolgozik náluk, sőt eddig a termékeiket sem nagyon ismertem.
Egyébként ezt a fenyőfa formájú kalendáriumot bontogatom és elgondolkoztam rajta, hogy a 2023-as házikó formájút is megvegyem-e. Aztán megnéztem egy youtube videót róla és amikor láttam, hogy egy bojt az ajándék az egyik ajtó mögött, akkor gyorsan el is dőlt a kérdés, nem kell ez nekem, beérem azzal, ami már megvan.
IMG_5322

11 Likes

Rituals adventi kalendárium 7.nap
Rituals Sport Cooling tusfürdő
Attól tartok, ez a férfi vonalhoz tartozik, a csomagolás is pasis, az illat meg különösen az. Oda is adtam a legkisebb fiamnak, egy fürdésre azért majd én is kipróbálom :slightly_smiling_face:
IMG_5323

10 Likes

Rituals adventi kalendárium 8.nap
The Ritual of Karma Mild Body Scrub Paste clay & white tea 70 ml
A testradírokkal hadilábon állok, nemigen szoktam ilyeneket használni. Kora reggel is volt, amikor kibontottam, meg még testradír is, úgyhogy bevallom, ma nem lejtettem örömtáncot a doboz előtt.
IMG_5325

11 Likes

Még jó, hogy csak 70 ml :wink:
Lehet, hogy a lányod megnyerte? :grinning_face_with_smiling_eyes:

@umpalumpa :smiley: A lányomnak sem kell. Talán majd nyáron elfogy, de esélyes, hogy még egy év múlva is lesz belőle.

1 Likes

Rituals adventi kalendárium 9.nap
The Ritual of Namaste Glow Radiance Anti-ageing Day Cream 10 ml
IMG_5326

8 Likes

Rituals adventi kalendárium 10.nap
The Ritual of Jing soap bar sacred lotus & jujube 25 g
Finom, virágos illatú szappan, kisméretű, de nem használhatatlanul mini kiszerelés, ennek most megint örültem.
IMG_5331

Rituals adventi kalendárium 11.nap
Mára ismét egy kicsi gyertya jutott, Savage Garden. Kellemes, krémes, melengető illata van.
Azt hiszem, hogy itt be kell fejeznem, mert a fórum nem enged egyhuzamban ugyanazon felhasználótól háromnál több bejegyzést, amíg valaki más közbe nem ír, ezért nem tudok új bejegyzést tenni.

IMG_5333

9 Likes

Már pár helyen megjelentek naptárak, ennek a Catricenak olyan elegáns a csomagolása csak sajnos én pl nem nagyon használnám ki. Mondjuk a nevére rákeresve vannak jobb képek is róla mint amit a pink panda felrakott

2 Likes

Nagyon szép, de én sem használnám ki. Leginkább a karácsonyi színek zavarnak, pont most száműztem a pirosat és árnyalatait a ruhatáramból. Nem az én színem, folyton csak megzavart.

1 Likes

Már kapható az IKEA-s, még van sok. Gondoltam szólok, mert vannak akik vadászni szokták. :blush:
Idén 4.290.- :roll_eyes:

3 Likes

https://www.notino.hu/rimmel/advent-calendar-24-magic-days-of-beauty-adventi-naptar/
egész szuper kis naptár ha valaki szereti ezeket a márkákat

2 Likes

Sziasztok, tudja valaki, hogy mi történt a Douglas idei adventi szépség kalendáriumával (a nagy piros szokott lenni)? Minden évben nagyon jó, és az idén is meg akartam venni, de mindenhonnan eltűnt.

https://www.notino.hu/notino/advent-calendar-2024-12-days-of-perfumes-adventi-naptar/p-16240913/

Ha valaki szereti a miniatűr parfümöket annak jó lehet plusz már dm webshopban is kapni adventi naptárakat és karácsonyi szetteket

6 Likes

Hú de jó kis szett és árban is szuper! Ha ilyen találsz tedd fel ide légyszi. :kissing_heart:

1 Likes

Van többféle Notino naptár de vagy majdnem 80 ezer forint vagy sima drogérias termékekből áll, ez volt az első amire én is azt mondtam hogy ár érték arányban jó

3 Likes

Az idei drágább Notino adventi naptár elég nagy csalódás. És túl drága is.

Ausztriában kapható az online oldalon. Lehet átmeneti készlethiány.