Itt most kint az IKEA adventi kalendárium féláron van, rengeteg van még belőle. Az a poén, hogy most 7,49 a naptár és van benne 2 db ajándékkártya minimum 5 Euro/db értékben. Ez így nekik ráfizetés, mert megeszed a csokit és még kamattal visszakapod a pénzt. Ennyire rossz az a csoki?
Viszont aki elkölti az ajándékkátryát biztos, hogy jóóóó többszörösét hagyja az áruházban, amikor bútort vesz.
Én onnan rendeltem bútorokat tavaly decemberben, soha többé nem hibázok ekkorát, pocsék minőség. Max. apróságokat veszek ott azóta, bútort nem. Otthon vidéken nincs IKEA, nem volt tapasztalatom a bútorokkal, nem tudtam, hogy tovább kellett volna inkább keresgélnem.
Na, ez az első adventi kalendárium, amire azt mondtam, hogy igen, ez az. Ezt elfogadnám mondjuk annyi, hogy 1-2 sminkcuccal több nekem befér volna, de azt bőven kárpótolták a teljes méretű termékek és kivételesen a gyertyák is belefértek nálam. Mondjuk az a zokni picit ledöbbentett, de amikor benyögte, hogy kasmír…hát na
Az IKEA sem olyan mint régen. Nekem az az érzésem ,hogy kezd hasonlítani a mezei bútorboltokhoz. Nincs az a waau érzés ha bemegyek . Az egyediség tűnt el.
Minden egyes darab hibásan érkezett, aztán minden egyes darab egy-egy alkatrészét cserélték. Rengeteg telefonhívás és idő volt mire kijöttek cserélni, így is mégegyszer jönniük kellett, mert a cserekomód szilánkosra törve érkezett és a hibás lábat se tudták cserélni, aztán jöttek a 3. komóddal. Minden bútor újra megérkezett darabokban, pedig csak 1 részét cserélték. Hetekbe telt mire végleg pakolhattam, addig mindenem lent volt a tároló helyiségben. Én ezt a folyamatot soha többé nem szeretném átélni.
Aki szintén ikeás kalendáriumot vett, ki milyen utalványt talált benne?
Én kettőt is vettem, de csak a basic összeg van mindegyik kártyán.
Szintén 2x1250 viszont vettem egyet ajándékba is, az illető örömmel mesélte, hogy neki egy 6ezres kártya volt benne az 1250-es mellett.
Vele együtt ujjongtam, de ha 250ezres lett volna a naptárában, lehet, hogy nem lett volna őszinte az örömöm
Nálunk a család összesen 4 db-ot vett, de sajnos mindenkinél 2 x 1250 Ft volt, pedig azt hittem, ennyiből csak lesz egyben egy kicsit nagyobb.
Mi is 2X1250 Ft találtunk benne. Én is vettem egyet ajándékba a húgomnak, ők szintén. (Ha jelentős összeget nyertek volna, egy ebédben egyeztünk meg kárpótlásként )
Az adventi kalendáriumok csúcsa nekem a Liberty kalendáriuma volt jó pár évvel ezelőtt. Még mindig megvan, a lányom kérte, hogy minden évben töltsem fel, idén is telepakoltam neki. Később egy Baleásat vettem féláron és januárban bontogattuk ki nagy örömmel. Aztán évek teltek el és nem vettem adventi kalendáriumot, míg most egy 2022-es Ritualsra ruháztam be, amit szintén januárban fogok kibontogatni, legyen minden napra egy kis izgalom:) Direkt nem néztem meg alaposan, hogy mi van benne, csak úgy nagyjából. Sok jót hallottam róla, meglepetés is lesz, mert nem is nagyon használtam eddig Rituals termékeket, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet. Arra gondoltam, hogy ide is kirakom, hogy miket találtam benne, ha van kedvetek együtt játszani.
Az év első napjára egy illatgyertya jutott, Suede Vanilla néven. Meglepődtem, hogy milyen pici, alapterületre akkora mint egy átlag mécses, magasságra kb. háromszoros a mécsesek viasztartalmához képest. Az illat tetszik, korábban nem ismertem, úgyhogy örülök neki. Alapvetően pacsulis vanília, kis vetiverrel, meggyújtás nélkül is finom, melengető illatot áraszt magából.
Hú, akkor nálunk bevállt a kezdők szerencséje, 3 kalendáriumot is vettünk és mindegyiken egy 1.250-es és egy 6.000 volt, szépen kaszáltunk
Rituals adventi kalendárium 2.nap
https://kremmania.hu/kremek/rituals-the-ritual-of-jing-serene-foaming-shower-gel-sleep 50 ml kiszerelésben
Nekünk is 4x1250 ft volt benne, tavaly nagyobb összeget sikerült nyerni, így ez most kicsit csalódás volt. Családban 2500 volt valakinél.
Rituals adventi kalendárium 3.nap
Nourishing Rich body oil indian rose &sweet almond oil 30 ml
Ennek a terméknek nem találtam a Krémmánián adatlapját. Elsőre az illata nagyon finom, ahogy a neve is ígéri, rózsa és mandula jól érezhető benne. Ígéretesnek tűnik, remélem, hogy a száraz bőrömnek jó lesz, nagyon örülök neki.
Rituals adventi kalendárium 4.nap
Mára is gyertya jutott, Sweet Jasmine. A méret hasonlóan kicsi, mint az első ajándéké, az illat pedig elég gagyi, virágos szappanillat. Meglátjuk, milyen lesz meggyújtva.
Ó, sajnálom! Pedig szép, elegáns a dizájn.
Rituals adventi kalendárium 5.nap
Egy fürdősó volt a mai ablak mögött: The Ritual of Ayurveda Coconut Milk Bath indian rose & sweet almond oil
Jó nagy csomag, 100 g terméket tartalmaz, a felirat szerint egy teljes tasak egy fürdéshez elegendő vagy lábfürdőnek is használható, ekkor több alkalomra is elég. Ennek a terméknek sem volt eddig még adatlapja, kíváncsian várom, hogy milyen lesz.
Ú, ez jó! Nem is tudtam, hogy ilyen fürdős termékük is van, meghoztad a kedvem, imádok fürdőzni!