Adventi kalendáriumok

Pont ezen puffogtam fentebb egy hónapja :smiley:

Most már újságcikk is lett belőle :grin:

1 Likes

Nekem meg nagyon tetszett :rofl:

1 Likes

Én most nagyon megbántam, hogy a tavalyi Revolution naptárt nem vettem meg. 😵‍💫 Fényévekkel jobb és szebb volt, mint az idei.

1 Likes

Tavaly csokisat vettem. A Müller adventi kalendáriumát, amiben Lindt csoki volt és 2 db mülleres utalvány (2,5 Euro/db). Idén is kapható, csak drágább lett. Ez szerintem ajándéknak ideális és megfizethető.
Tavaly vagy azelőtt vettem egy fodrászkellékeset is, amiben mindenféle hajas minták voltak.
Korábbi években a Douglasé jött haza, viszont évente nagyon hasonló volt a tartalma és tavaly már nem akartam ugyanabból a termékből a 3. darabot. Idén javítottak a tartalmán, gondolkozom rajta még. Létezik egy luxuskalendáriumuk is, abban vannak kifejezetten nagy márkák is, de nagyon drága.

2 Likes

Én idén csak az Ikea adventi kalendáriumát vettem. Csak olyan hamar meg kell venni (elfogy), hogy nehéz várni, és nem felbontani.

1 Likes

Én is Ikeásat vettem idén :slight_smile: rögtön fel is téptem az ajándékkártyás napokat és baromira csalódott voltam, hogy december 27 előtt nem tudhatom meg, mennyit is nyertem :rofl: a csokijuk meg sajnos nem jött be, azt a páromra hagyom :slight_smile:

1 Likes

Itt az van, hogy de. 24-én tudhatom meg:

Azt hittem, legalább a csoki finom :roll_eyes:

Ízlés kérdése. Szerintem fincsik :yum: Mikuláskor és 24-én sütik is voltak (fára akasztható kekszek), de volt hogy becsomagolt csoki volt és nem bonbon.
Amikor legelőször volt adventi naptár, akkor rögtön lehetett látni a kártyán szereplő nyereményösszeget is, csak gondolom machináltak vele a csomagolók/dolgozók/gonosz manók, így váltottak QR kódos ajándékkártyákra. Itt először azzal szívattak, hogy csak a kasszánál tudtad meg mennyit nyertél, de tavaly már a honlapon a kód bepötyögésével megmutatta az összeget.

Fura, itt nem veszik. Kb. 1000 db áll az IKEA bejáratával szemben és csak az egyik bejáratot néztem, több is van. Itt is írják az utalványt. Ha jól emlékszem 15 a naptár és legalább 2 db van benne minimum 5 Euro/db értékben.

Ma elmentem a Douglas kalendáriumáért, az már csak az üzletben kapható, mind lefoglalva, kereste is az eladó a nevemet egy darabig. Idén hamar elfogyott.
A luxuskalendáriumok is elfogytak azt mondta az eladó.

1 Likes

Jövő héten szeretnénk vásárolni, nem létezik, hogy még másfél hónapig nézzem ezt a kupit, most kellene a 250.000-es kupon! :wink: nyilván azt találok benne :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Nálunk a kisfiam nagy rajongója az Ikás adventi kalendáriumnak.
Úgy vagyunk vele, hogy ebben legalább finom a csoki, és még mi is jól járunk, ha esetleg még nyerünk is vele.
Mindig örömmel nyitogatja, számol vissza.

4 Likes

Idén először, én is Ikeás kalendáriumot vetttem, egyet a férjemnek, egyet magamnak. Nahát, nem is tudtam, hogy csak 24-én lehet megtudni, hogy mennyit ér az utalvány benne. Ezt igazságtalannak tartom, és most mélyen felvagyok háborodva. :sob:
Kérdezem a férjem, mit szól hozzá. Válasz: "Jó ötlet, az ilyenek miatt mint te, én is így csinálnám.":joy::joy:

7 Likes

Beruháztam én is a héten ikeásra, kíváncsi vagyok még sose vettem. Én egyébként “eldugtam” magam elől, olyan helyre, ahová létrával kell felmásznom. Kicsit csak attól félek, hogy el fogok felejtkezni róla, de majd csak lesz nyitogatós kép itt a fórumon és eszembe jut. :smiley:

3 Likes

Szerintem lettünk itt egy páran IKEA-s kalendáriummal, valakinek csak eszébe jut kinyitni, és szólni, hogy itt az ideje :smiley: :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Nekem biztosan :grin:

3 Likes

Aztán majd 24-én mehet itt a verseny, hogy ki milyen értékű utalványt talált benne :grin::grinning_face_with_smiling_eyes:
(Hátha egyszer lesz valamikor az ikea-nak skincare vagy makeup részlege is​:crazy_face::face_with_hand_over_mouth:)

1 Likes

Csak azt ne. Még a végén nekem kell emulgeálnom a lapraszerelt összetevőket. :rofl:

10 Likes

https://www.douglas.at/de/p/5011144000

Újra kapható a 2023-as is. Az ára érdekes módon felment. Korábban az akciós ára volt az eredeti.

1 Likes

A legszebb/legjobb kalendárium amit idén bontottak. Nagyon drága, de nem raktak bele gagyi dolgokat. Nem rendelhető az EU-ba.

2 Likes