Adventi kalendáriumok

Szerintem egy luxusmárka, mint a Chanel magát járatja le, ha tényleg beletesz matricát :roll_eyes: vagy vászon szütyőt…Ez egyszerűen nem elegáns, ezzel hülyének nézik a vevőt…:zipper_mouth_face:

9 Likes

Szerintem a kalendáriumnak eladói oldalról az a szerepe, hogy felkeltse a vevő érdeklődését bizonyos termékek és a márka/márkák iránt. Ezt általában mini termékekkel érik el. (Ha teljes méretűek lennének akkor 1) megfizethetetlen lenne 2) sosem fogyna el). Természetesen ha a Chanel telerakja minikkel a naptárát, biztos 200 ezer feletti lesz a végösszeg. Viszont nem gondolom hogy ez indok arra, hogy matricák kerüljenek a dobozba. Egyrészt garantáltan kiakasztja a vevőket (ahogy az meg is történt). Másrészt nem tudom mire akarja rávenni a vevőt?
Ha nincs ötletük lehet érdemesebb lett volna a Charlotte Tilbury vonalon elindulni és 12 napos naptárat kiadni. Kevesebb termék de több normális, nagy kiszerelés.

A vevői oldal tényleg érdekes kérdés. Biztos van akinek nem számít a pénz és szemrebbenés nélkül lendíti a kártyáját a kalendáriumért. Lehet őket nem zavarja a matrica. Viszont sokan azért vesznek ilyesmit, mert szeretnék megtapasztalni a luxus élményt, megismerni a márkát. Ők nem fognak örülni a bazárnak.

6 Likes

Lehetett látni, hogy mi van benne, a hisztit ezek után nem értem, nem nézte meg mit vesz?
Nekem ennyi pénzért ez nagyon kevés a kommentekben lehetett olvasni, hogy ezek kb. repi cuccok amiket vásárlás mellé dobálnak a táskába , pl a matricák meg a madzagos lógós cuccok. Dior és Yves Saint Laurent nyitást is láttam a youtubeon, azok olcsóbbak voltak és rengeteg jól használható dolog volt bennük, nekem a Dior tetszett a legjobban, gyönyörű a design mint egy haute couture babaház.

5 Likes

Köszi mindenkinek. Jól átgondolva, tényleg gáz ez a kalendárium. Még a minik is jobbak lettek volna.

2 Likes

Nem szoktam kalendáriumozni, bár csiklandozza a fantáziámat egy ideje. Ugyanakkor mindig rájövök, amikor követem valaki bontogatásait, hogy tele van olyan cuccal, amit egyszerűen nem is használok vagy félnék felkenni :face_with_raised_eyebrow: A Chanel-hez: mikor megláttam egy instafotón a promót, már akkor röhögtem, mert tele volt repis cuccal :grinning: Bevallom töredelmesen a krémmániás boxok körüli hype-ot sem tudom értelmezni, ezért már kaptam hideget-meleget pár éve, amikor kifejtettem a véleményemet :zipper_mouth_face:

4 Likes

Én az idén is kaptam kettőt (Pupa Yves Rocher), és mindkettő árából tök jó dolgokat lehetne venni, de azok, amik a naptárban vannak, vagy az illatuk, vagy a színük nem megfelelő nekem, és igenis nekem csalódás egy kencekalendáriumban, ha kapok egy mini körömreszelőt…

3 Likes

Jah,és az Yves Rocher kalendáriumban mindn éveben ugyanazok a termékek vannak 90%-ban, beleértve még az illatmintat is…

2 Likes

Cult Beauty

1. nap:

IMG_20211208_093127

Sweed Lashes Pro Lash Lift Mascara (8ml - 22 font)

Szempillaspirál, ami ígérete szerint hosszabbítja és szétválasztja a pillákat.
A jelenlegi helyzetben szinte ez az a termék amit mindenki használ és lát a maszk fölött. Szóval abszolút jó választás a kaendáriumba.

Megvenném teljes áron? Igen.

1. nap:

IMG_20211208_093203

HUM Nutrition Here Comes The Sun (30 kapszula - 15 font)

D-vitamin (2000 NE) szépen becsomagolva. Becsülendő, hogy olyan táplálékkiegészítő termék került a kalendáriumba, aminek van értelme (értsd pl. nem haj"vitamin"). De lényegében ugyanaz a termék, amit a patikában 2000 forintért meg lehet venni.

Megvenném teljes áron? Nem.

Supergoop! Glowscreen™ SPF 30 (15m - 15 font)

Fényvédő és primer egyben, fényes hatással. A márka fényvédőit nagyon dícsérik, de sajnos az én zsíros bőrömhöz biztos nem lesz ideális. Ettől függetlenül ki fogom próbálni.

Megvenném teljes áron? Nem, de csak a finishe miatt.

1. nap

IMG_20211208_093239

Odacité CaR Wild Carrot Serum Concentrate Vital Glow (5ml - 52 font)

Répamagolajat és egyéb antioxidánsokat tartalmazó szérum. Hogy ez miért jó? Fogalmam sincs. Elvileg élettel telivé varázsolja az arcot.

Megvenném teljes áron? Nem.
A teljes rutinom kevesebbe kerül, mint ez a szérum…

12 Likes

Van egy kis restanciám a Kiko adventi kalendáriummal, most próbálom pótolni.
December 06. - Smart Fusion lipstick - 407 Rosewood

Nagy örömömre Mikulás napra a szájceruzához illő rúzs lapult a dobozában.
IMG_20211211_142613

Tápláló, krémes rúzs
KM0020102640744secondario_608Wx608H

14 Likes

December 07. - Smart colour szemceruza - 05 Matte Brown
IMG_20211211_143432

Szerencsére nem fekete (amit csak nagyon ritkán használok), hanem barna szemceruza került a dobozkába, aminek szintén a praktikus szögletes kupakja van.
KM0030302600544secondario_608Wx608H

14 Likes

December 08. - Smart eyeliner brush 203
IMG_20211211_143944

14 Likes

Tapasztalataim szerint a legtöbb gazdag ember még sokkal jobban megnézi, mire költ… nem kéne őket hülyének nézni. A minikkel semmi gondom, aranyosak, kalendáriumba valók, felkeltik az érdeklődést, tök jó. De egy matrica?! Ez szerintem is arcpirító egy ilyen cégtől.

5 Likes

December 09. - Műszempilla

Azt hiszem, ez az első termék, aminek semmi hasznát nem veszem. :slightly_smiling_face:
IMG_20211211_144220

December 10. - Sminklemosó kendő 10 db.

IMG_20211211_144616

9 Likes

December 11. - Smart colour blush - 05 Coral

IMG_20211211_144742

Van már ilyen pirosítóm más árnyalatban, és mivel pigmentáltak, tartósak, így ennek is nagyon örülök. A színe is tetszik, mert valamiért folyton a sokadik rózsaszínest veszem meg…

KM0010400600544secondario_608Wx608H

16 Likes

Ez a Kiko-s kalendárium tök jó! Csupa olyan dolgot bontogatsz, aminek örülnék! :star_struck:

2 Likes

Én is épp ezt akartam írni, hogy nagyon tetszik amiket eddig mutattál, szuper ez a kalendárium (meg a Rituals is tetszik) jövőre megfontolom a vásárlást.:relaxed:

3 Likes

Nekem is eszembe jutott, hogy a csokis kalendáriumok mellett a Kiko az, amit érdemes (legalábbis számomra) megvenni. :blush:

3 Likes

Nekem is nagyon tetszik, abszolút jó vétel volt. Még teljes áron is az lett volna, de egy olyan akcióban vettem, amivel végül 9800 forintba került (sávos kedvezmény százalékkal).
Az is tetszik, hogy nem össze-vissza lettek beledobálva a színek, hanem pl. a szájceruza passzol a rúzshoz, a szemceruza a matt barna szemhéjpúderhez, stb.
A dobozkák is gyönyörűek, akár el is lehet tenni őket, és következő évben pakolni beléjük.
És a legjobb, hogy tényleg minden reggel örömmel bontogatok. :blush:

20 Likes
  1. nap

IMG_20211208_093254

Sunday Riley Auto Correct Brightening and Depuffing Eye Contour Cream (15ml - 60 font)

Koffeines szemkörnyékápoló. Könnyű krém, ami hamar beszívódik. Illata nem igazán van.

Megvenném teljes áron? Igen.

10 Likes

December 12. - Power Pro körömlakk - Cherry

KM000000018014Bapplication_608Wx608H

IMG_20211212_144444

17 Likes