Adventi kalendáriumok

De ez öngól is, mert ha tetszik valamelyik, hogy adj le egy raklapnyi rendelést? :smiley:
A :poop: szagú pedig totál felcsigázott :rofl:

3 Likes

Ne haragudj, de ezen felnevettem :rofl:

2 Likes

December 04. - Power pro körömlakk - 14 Cold gold

IMG_20211204_102811

A második kép a Kiko oldaláról van, mert az enyémen a doboz színe visszaverődik.
KM000000108014Bapplication_608Wx608H

21 Likes

Rituals harmadik és negyedik nap: eddig elégedett vagyok maximálisan :slight_smile:
IMG_20211204_164440
IMG_20211204_164358

11 Likes

Igen, eddig nagyon tuti :+1:A fiam el is fürödte a habot ma este :grin:

2 Likes

Én nem szereztem be semmilyen kalendáriumot, viszont nagy izgalommal követem, ahogy bontogattok :blush:
Mind szuper, de ez a Kiko kalendárium már most, a 4. ablak után levett a lábamról :heart_eyes:

1 Likes

Ezen olyan jót nevettem :joy:

Rituals első öt nap
IMG_20211205_114746
Gyertya, lakásillatosító, tusfürdő hab, kézkrém, gyertya
Mindennek nagyon különleges, kellemes illata van :slightly_smiling_face: Gyertya már elég lenne, de azt hiszem lesz még egy :grinning:

12 Likes

Rituals ötödik nap: a sima kalendáriumban is gyertya volt ma.
IMG_20211205_112447

10 Likes

@Vicus @Nita szerintem még 2 gyertya várható és azok is vasárnapra jönnek ki az adventi gyertyagyújtás miatt.

3 Likes

Cult Beauty lemaradások

1. nap:

IMG_20211103_104521

Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick Pout árnyalatban (2g- igen, ez a teljes méret – 34 font)

Nagyon hosszú és terjedelmes a kísérő marketing szöveg, a lényeg: ez egy rúzs, a hagyományos fajtából. Színre halványrózsaszínes, nagyjából mindenkinek jól áll (MLBB). Enyhén-közepesen pigmentált, se nem matt, se nem fényes. Kellemes a viselete, de semmilyen téren nem érzem világmegváltónak.

Megvenném teljes áron? Nem. Féláron? Esetleg.

13 Likes
  1. nap:
    IMG_20211103_104535

Glow Recipe – travel size Watermelon Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner (40 ml – 14 font)

Hidratáló tonik kémai hámlasztó összetevőkkel, a leírás alapján mindennapos használatra. Az állaga sűrűbb, mármár szérum-szerű, dinnyés illatú. Könnyen beszívódik.

A hatásáról nyilatkozni nem tudok (csak 2 napja próbálgatom), de az első benyomások jók.

Megvenném teljes áron? Igen.

1. nap:
    IMG_20211103_104408

FARMACY Green Clean Makeup Meltaway Cleansing Balm (50 ml – 24 font)

Tipikus első lemosó balzsam. A leírás alapján egyéb jótékony összetevőket és illóolajakat is tartalmaz.
Ez az a termék, amit most nem próbáltam ki, mert van otthon elég, amit fel kell használjak. Viszont elég sok termék elérhető már jóval olcsóbban is. Szóval minimum csodát kell tegyen, hogy ezt én megvegyem teljes áron.

Megvenném teljes áron? Nem. Féláron? Igen.

9 Likes

Apropó, akit érdekelnek ezek a termékek, annak érdemes felnéznie a Cult Beautyra, mert a kalendárium termékeihez kapcsolódóan napi akciók vannak.

5 Likes

December 05. - Smart Fusion lip pencil - 507 Rosewood

Ez egy hagyományos, hegyezhető szájceruza, azzal a zseniális ötlettel, hogy a kupakja négyszögletes. Én legalábbis most rácsodálkoztam, hogy milyen egyszerű megoldás azt megelőzendő, hogy guruljon össze-vissza. :slightly_smiling_face:
Remélem, hogy hozzá illő rúzs is lesz, mert imádom ezt a színt. Mondjuk éppen ezért van is már néhány rúzsom, amihez biztosan passzolni fog.

IMG_20211205_151424

A szín miatt megint a honlapjukról vettem a képet, mert feladtam a próbálkozást, hogy sikerülhet színhű fotót készíteni.
KM0020301350744secondario_608Wx608H

17 Likes

Cult Beauty

1. nap:

IMG_20211103_104418

Live Tinted Hueglow - Dawn árnyalat (50ml - 32 font)

Hidratáló és highlighter hibrid. Elég szkeptikus voltam a termékkel kapcsolatban, de kellemes meglepetés. Rózsás színű géles krém. Mivel csőrös a kupakja, könnyen adagolható. Könnyen eldolgozható, nem ragad, nem tapad. A finishe nagyon természetes, egyáltalán nincs diszkógömb hatása a zsíros bőrömön sem. Nem csillámos, inkább egy természetes egészséges fényt kölcsönöz a bőrömnek.

Megvenném teljes áron? Igen!

1. nap:

IMG_20211103_104434

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream (15ml - 15 font)

A termék a leírása szerint a csillagokat is lehozza az égről, de a valóságban ez egy kicsit extrább hidratáló krém. De mióta a tudatos bőrápolás híve vagyok, nem dőlök be az ilyesminek. Inkább használok fényvédőt, retinolt és mellette egy jó hidratáló krémet.

Megvenném teljes áron? Nem.

1. nap:

IMG_20211208_093108

Augustinus Bader The Face Oil (10ml - 60 font)

Elvileg egy különleges hatóanyagot (Trigger Factor Complex TFC8) tartalmazó olaj. Sajnos nem volt időm utánaolvasni annak, hogy tényleg működik-e. De van annyi tapasztalatom a bőrápolással kapcsolatban, hogy tudjam, ha igazán működne, akkor más cégek is kihoznának hasonló hatóanyagú terméket. Szóval egyelőre inkább azt gondolom, hogy ez egy túlárazott arcolaj.

Megvenném teljes áron? Nem.

12 Likes

Rituals dec. 6-10.
IMG_20211210_134543_Bokeh
Testpermet, tusfürdő hab, testápoló olajhab, anti-ageing serum, levendulás test- és párnapermet.

12 Likes

Olvastam, hogy a Chanel adventi naptára, hogy kiakasztott egy beauty vloggert. Nagyjából 270000 forint, és több ablakban “piti” dolgok voltak, matrica, kulcstartó, vászon szütyő, hógömb, bár volt egy nagyobb üveg No5 is. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek is tele kellett volna rakniuk sminkkel és parfümmel, vagy csak a kishölgy hisztizte túl a dolgot? Úgy értem, hogy aki egy ilyen naptárat meg tud venni, az bármit meg tud venni a Chaneltől, tehát annak 270 lepedő nem tétel. Nem tudom, mit gondoljak, mivel nekem ilyen problémám nincsen, maximum csokis naptárat szoktam venni. :blush:

2 Likes

270 ezer? :scream: Hát nekem sincs ilyen gondom, nem is lesz az életben szerintem, hogy ennyit erre költsek. Viszont szerintem ha csak 20 ezerért vesz vki ilyen naptárat és matricák vannak benne, az is bosszantó. A KM boxoknál is szoktak morogni, ha mini termékekkel van tele. Szóval szerintem ha van is ennyi pénzem Chanelre, attól még természetesen többet várnék a kalendáriumtól.

6 Likes

Vajon ugyanúgy lehetett tudni, hogy mi van abban a kalendáriumban, mint ahogy a legtöbbről van némj infó? Vagy teljes titok övezte és így vette meg/jutott hozzá?

1 Likes

Ha hirtelen lenne ennyi, egyszerre, szabadon elkölthető pénzem, azért alaposan utána járnék mit veszek.
Viszont ez a sok töltelék termék nekem is bosszantó. Például a mostani Real Techniques kalendárium zöme hajgumi, hajcsat, faragó, szemöldökcsipesz.
Nekem pont az lenne mondjuk ezek helyett egy elfogadható koncepció, ha az adott márka minta vagy utazó kiszerelésű, de értékelhető termékeket tesz a naptárba. Akkor legalább kipróbálható és elődönthető, hogy kell e majd normál méretben. De a századik hajgumi minek… :woman_shrugging:

5 Likes