Sok örömet hozzá! Akkor itt a fórumon dec. 1-én 3-an bontunk együtt Rituals-t
A Heated Mess készített jó videót erről is YouTube-on ha érdekel, a Chaneles elég vicces és felháborító volt.
Várom!
Mégis összeraktam előbb, nem is két perces művelet volt alatta a világítás “beszerelése”
Ja és a házikók hátulján van egy hosszúkás nyílás, amin eléggé be lehet látni. Nagy önuralommal kellett lennem
Amúgy tetszik benne még az is, hogy nem csak perforált ablakokat fogok kinyitni, ami úgy marad, hanem a dobozkákat vissza lehet zárni, így később felhasználható akár dísznek, vagy gyerekeknek játszani stb. Újra is tölthetem. Tavalyi TBS is ilyen volt, elő is vettem újra
Húúúú, ez a nagyobb verzió! De gyönyörű!
Azta, de gyönyörű!
Meseszép🥰
Jövőte ezt veszünk.
Holnap meg indulhat a bontogatás.
December 1. - highlighter cseppek - 02 sweet dreams - 10 ml
Nagyon szép, diszkrét fénye van, az első olyan highlighter, aminél elgondolkodtam, hogy dekoltázsra is kenem majd.
Cult Beauty Adventi Kalendárium
Ez egy nagyon népszerű kalendárium, ami általában a benne szereplő termékek, és jó ár-érték arány miatt órákon belül el szokott fogyni a Cult Beauty oldalán. Viszont ahogy @Vicus nemrég felvetette, nem biztos, hogy minden termék telitalálat benne. A napi termék bemutatás mellett így úgy gondoltam, megpróbálom felmérni, mennyit is ér számomra a valóságban ez a kalendárium.
- nap:
Jordan Samuel Hydrate The Mist (120 ml - beszerzési ára 29 font? - jelenleg csak a mini kiszerelés kapható).
A márkától eddig több terméket próbáltam, szóval szinte biztos vagyok benne, hogy szeretni fogom.(Mindkét lemosójuk személyes kedvencem.) A terméknek szépek az összetevői, nincs benne alkohol, stb.-stb. Ezért is vettem meg kb. egy éve a kalendáriumtól függetlenül. Viszont nem használok ilyesmit. Komolyan, a szülés óta még a G&G mini mistet sem sikerült elhasználni, a JS mistet még fel sem bontottam… Szóval szuper, hogy ez érkezett, de félek tőle, hogy rám fog romlani.
Megvenném-e teljes áron? Nem, de mégis megvettem…?
Maga a kalendárium mennyibe került?
215 font.
Tyűha! Biztosan szuper dolgok lesznek benne!
Meglepetés termékek, vagy volt lista a tartalmáról?
Rituals kalendárium első nap:
Már a kinyitásnál sejtettem, hogy ez lesz benne. Szuper az illata, imádom az illatgyertyákat, örültem neki.
Volt lista. Ilyen összeget nem merek kiadni anélkül, hogy tudjam mire megy. De egyébként decemberre úgyis el szoktam felejteni
Igen, én is megnéztem a Kikot, de már csak nagyjából emlékszem, hogy mi van benne. De persze ez így jó.
Kíváncsian várom a többi beszámolód!
December 02. - Smart szemhéjpúder - 05 Matt mokka
A fotóval ellentétben nagyon szép, hideg kávébarna.
Rituals második ablakban:
Haj és testpermet cseresznyevirágos 20 ml
Cult Beauty Kalendárium 2. nap
Briogeo Scalp Revival charcoal + coconut oil micro-exfoliating shampoo (59 ml – 12 font?)
Hámlasztó sampon. Az állagra kicsit olyan mint egy habos agyagos arcmaszk. Könnyű eloszlatni, jól habzik. Hűs érzete van a használata alatt a fejbőrömnek, ami számomra nem pozitív. A hajam pedig csikorgósan tiszta utána, ami szintén nem jó jel, mert akkor pakolhatom rá a balzsamot ezerrel.
Kipróbálnám teljes áron? Nem.
December 03. - Smart shading brush 202
Elkezdtem bontogatni a kis mécseses Yankee Candle kalendáriumom… Gondoltam, milyn jó alkalom lesz, hogy megismerjem az illataikat, mivel még sosem próbáltam őket. Erre sehol nincs ráírva egyik gyertyára sem, melyik illat!
ezt a szart!
most már sosem tudom meg, melyik volt az a büdös gyertya elsején