Adventi kalendáriumok

:heart_eyes:
Sok örömet hozzá! Akkor itt a fórumon dec. 1-én 3-an bontunk együtt Rituals-t :wink:

4 Likes

A Heated Mess készített jó videót erről is YouTube-on ha érdekel, a Chaneles elég vicces és felháborító volt.

1 Likes

Várom! :star_struck:
Mégis összeraktam előbb, nem is két perces művelet volt alatta a világítás “beszerelése” :rofl:
IMG_20211129_165422__01

Ja és a házikók hátulján van egy hosszúkás nyílás, amin eléggé be lehet látni. Nagy önuralommal kellett lennem :grinning:
Amúgy tetszik benne még az is, hogy nem csak perforált ablakokat fogok kinyitni, ami úgy marad, hanem a dobozkákat vissza lehet zárni, így később felhasználható akár dísznek, vagy gyerekeknek játszani stb. Újra is tölthetem. Tavalyi TBS is ilyen volt, elő is vettem újra :slightly_smiling_face:

31 Likes

Húúúú, ez a nagyobb verzió! De gyönyörű! :star_struck: :heart_eyes:

1 Likes

Azta, de gyönyörű! :star_struck:

1 Likes

Meseszép🥰

1 Likes

Jövőte ezt veszünk. :heart_eyes:
Holnap meg indulhat a bontogatás. :heart_eyes:

3 Likes

December 1. - highlighter cseppek - 02 sweet dreams - 10 ml

IMG_20211201_122459

Nagyon szép, diszkrét fénye van, az első olyan highlighter, aminél elgondolkodtam, hogy dekoltázsra is kenem majd. :blush:

IMG_20211201_123423

21 Likes

Cult Beauty Adventi Kalendárium

Ez egy nagyon népszerű kalendárium, ami általában a benne szereplő termékek, és jó ár-érték arány miatt órákon belül el szokott fogyni a Cult Beauty oldalán. Viszont ahogy @Vicus nemrég felvetette, nem biztos, hogy minden termék telitalálat benne. A napi termék bemutatás mellett így úgy gondoltam, megpróbálom felmérni, mennyit is ér számomra a valóságban ez a kalendárium.

1. nap:

IMG_20211103_104450

Jordan Samuel Hydrate The Mist (120 ml - beszerzési ára 29 font? - jelenleg csak a mini kiszerelés kapható).

A márkától eddig több terméket próbáltam, szóval szinte biztos vagyok benne, hogy szeretni fogom.(Mindkét lemosójuk személyes kedvencem.) A terméknek szépek az összetevői, nincs benne alkohol, stb.-stb. Ezért is vettem meg kb. egy éve a kalendáriumtól függetlenül. Viszont nem használok ilyesmit. Komolyan, a szülés óta még a G&G mini mistet sem sikerült elhasználni, a JS mistet még fel sem bontottam… Szóval szuper, hogy ez érkezett, de félek tőle, hogy rám fog romlani. :frowning:

Megvenném-e teljes áron? Nem, de mégis megvettem…? :upside_down_face:

17 Likes

Maga a kalendárium mennyibe került?

215 font.

1 Likes

Tyűha! Biztosan szuper dolgok lesznek benne!
Meglepetés termékek, vagy volt lista a tartalmáról?

1 Likes

Rituals kalendárium első nap:
Már a kinyitásnál sejtettem, hogy ez lesz benne. Szuper az illata, imádom az illatgyertyákat, örültem neki. :slight_smile:
IMG_20211201_220246

20 Likes

Volt lista. Ilyen összeget nem merek kiadni anélkül, hogy tudjam mire megy. De egyébként decemberre úgyis el szoktam felejteni :sweat_smile:

2 Likes

Igen, én is megnéztem a Kikot, de már csak nagyjából emlékszem, hogy mi van benne. De persze ez így jó. :slightly_smiling_face:

Kíváncsian várom a többi beszámolód!

1 Likes

December 02. - Smart szemhéjpúder - 05 Matt mokka
A fotóval ellentétben nagyon szép, hideg kávébarna.

IMG_20211202_134130

18 Likes

Rituals második ablakban:
20211202_172850
Haj és testpermet cseresznyevirágos 20 ml

19 Likes

Cult Beauty Kalendárium 2. nap

IMG_20211103_104505

Briogeo Scalp Revival charcoal + coconut oil micro-exfoliating shampoo (59 ml – 12 font?)

Hámlasztó sampon. Az állagra kicsit olyan mint egy habos agyagos arcmaszk. Könnyű eloszlatni, jól habzik. Hűs érzete van a használata alatt a fejbőrömnek, ami számomra nem pozitív. A hajam pedig csikorgósan tiszta utána, ami szintén nem jó jel, mert akkor pakolhatom rá a balzsamot ezerrel.

Kipróbálnám teljes áron? Nem.

15 Likes

December 03. - Smart shading brush 202

IMG_20211203_154740

15 Likes

Elkezdtem bontogatni a kis mécseses Yankee Candle kalendáriumom… Gondoltam, milyn jó alkalom lesz, hogy megismerjem az illataikat, mivel még sosem próbáltam őket. Erre sehol nincs ráírva egyik gyertyára sem, melyik illat! :thinking: :roll_eyes: :face_with_hand_over_mouth: ezt a szart! :sweat_smile: most már sosem tudom meg, melyik volt az a büdös gyertya elsején :laughing:

12 Likes