Azta!! Nekem tavaszi ampullatojásom volt (ez a neve?), valóban illatosak voltak a lötyik, de nem pattogtam ki tőlük, pedig nagyon hajlamos rá a bőröm. Én nagyon élveztem az ampullákat, de az ára miatt nem fogom újra megvenni.
DM- ben már kapni saját márkás kalendáriumokat ( Alverde, Balea, Trend it up), én a Mammutban voltam, szóval gondolom érdemes a nagyobb, plázákban található üzletekben keresni
Nem vagyok egy kalendáriumos típus, még sosem vettem, de azért a francia Sephorát meg szoktam nézegetni, mik vannak. Ezen mindig leakadok… 370 euró?
Arra esetleg emlékszel, hogy volt-e bio kajás kalendárium?
Sajnos nem láttam de nem tudom hogy azért mert nem is volt vagy mert máshová tették mint a kozmetikumos naptárakat
Megérkezett a Cult Beauty adventi kalendáriuma.
Hatalmas, masszív doboz, nagyon sok termékkel. Tekintettel arra, hogy nem volt egy olcsó mulatság, megnéztem előre mi van benne. Ami elsőre fura, hogy nem 25 termék van a dobozban. Érthető, hogy próbálták a legjobb ár-érték arányt kihozni azzal, hogy ennyi mindent zsúfolnak bele a kalendáriumba. De valahogy ezzel kicsit megölték a hangulatot is. Én szeretek időt szánni arra, hogy örüljek a napi terméknek. Ehhez képest van olyan nap, hogy a fiókban 4 mini termék van. Mintha csak bedobtak volna egy marék dolgot, ami a kezükbe került…
Majd várjuk a napi beszámolót, ha lesz érkezesed
Megtaláltam a nekem való adventi kalendáriumot: gyertyás! így nem állok a felhalmozási tilalom útjába, és valóban kedves lesz egy-egy teamécsest leégetni az ünnepre készülve, lelki ráhangolódásnak
Úú, de szép kívül is! Fincsi lesz!
De legalább nem csak filler ajándékok vannak benne, én ezen lepődtem meg, hogy ennyit elkérnek matricákért, kb 10 Chanel termék van benne, a többi mind ilyen kacat: N°5 The Calendar | CHANEL
Megkérdezhetem, hogy hol vetted és mennyibe került? Nem is tudtam, hogy csinálnak ők is naptárat, nagyon bejönne nekem is.
Wow! Valóban van még lejjebb
Ausztriából rendeltem a Cosmeticexpress-től. Szállítással együtt 32 euró volt.
Köszi!
Sziasztok!
Így lassan egy év távlatában kinél mi lett az adventi kalendáriumos termékek sorsa?
Nekem TBS naptárkám volt. Néhány terméket még mindig használok:
- testvajat kézkrémnek, mert nem vagyok egy nagy testápolós,
- ajakápolót,
- sminklemosót, ami csak arcbőrre jó, mert a szememet csípi
- grapefruitos mini tusfürdő a szekrényben várja, hogy újra nyár legyen és elvigyem valami nyaralásra.
Két tégelyes arcpakolásnak csak a kis tégelyét tettem el, a tartalma kidobásra ítéltetett, mert égett tőlük a bőröm. Ezek után azt gondolhatjátok, hogy érzékeny a bőröm, pedig nem, csak a TBS arcápolói nagyon nem jöttek be. Fátyolmaszk is tele alkohollal, és akkor ebben pácold a bőrödet a hidratálás jegyében Amúgy simán kenem már hámlasztóra is a retinolt néha, semmi panasz tőle, tehát normál bőröm van.
Egy-két apróságot elajándékoztam, a nagy többséget becsületesen elhasználtam.
Én idén ezt kaptam
Kibontva majd dec. 1-jén nézem meg
Még soha nem vettem adventi naptárt, de idén egy megtetszett, a Dior. Sajnos nagyon drága, úgyhogy idén sem lesz nekem.
Az nekem is nagyon tetszett sokkal jobb mint a Chanel amiben madzag meg matrica van aminek utoljàra oviban örültem volna.
Váó, ez a nagyobb változat, ami világít meg minden?
Igen