Adventi kalendáriumok

Azta!! :open_mouth: Nekem tavaszi ampullatojásom volt (ez a neve?), valóban illatosak voltak a lötyik, de nem pattogtam ki tőlük, pedig nagyon hajlamos rá a bőröm. Én nagyon élveztem az ampullákat, de az ára miatt nem fogom újra megvenni.

1 Likes

DM- ben már kapni saját márkás kalendáriumokat ( Alverde, Balea, Trend it up), én a Mammutban voltam, szóval gondolom érdemes a nagyobb, plázákban található üzletekben keresni

4 Likes

Nem vagyok egy kalendáriumos típus, még sosem vettem, de azért a francia Sephorát meg szoktam nézegetni, mik vannak. Ezen mindig leakadok… 370 euró? :dizzy_face:

Arra esetleg emlékszel, hogy volt-e bio kajás kalendárium? :thinking:

Sajnos nem láttam de nem tudom hogy azért mert nem is volt vagy mert máshová tették mint a kozmetikumos naptárakat

1 Likes

Megérkezett a Cult Beauty adventi kalendáriuma.

IMG_20211028_122254

Hatalmas, masszív doboz, nagyon sok termékkel. Tekintettel arra, hogy nem volt egy olcsó mulatság, megnéztem előre mi van benne. Ami elsőre fura, hogy nem 25 termék van a dobozban. Érthető, hogy próbálták a legjobb ár-érték arányt kihozni azzal, hogy ennyi mindent zsúfolnak bele a kalendáriumba. De valahogy ezzel kicsit megölték a hangulatot is. Én szeretek időt szánni arra, hogy örüljek a napi terméknek. Ehhez képest van olyan nap, hogy a fiókban 4 mini termék van. Mintha csak bedobtak volna egy marék dolgot, ami a kezükbe került…

19 Likes

Majd várjuk a napi beszámolót, ha lesz érkezesed :yum::heart_eyes_cat:

Megtaláltam a nekem való adventi kalendáriumot: gyertyás! :grin: így nem állok a felhalmozási tilalom útjába, és valóban kedves lesz egy-egy teamécsest leégetni az ünnepre készülve, lelki ráhangolódásnak :star_struck:20211104_111401

26 Likes

Úú, de szép kívül is! Fincsi lesz! :yum:

1 Likes

De legalább nem csak filler ajándékok vannak benne, én ezen lepődtem meg, hogy ennyit elkérnek matricákért, kb 10 Chanel termék van benne, a többi mind ilyen kacat: N°5 The Calendar | CHANEL

Megkérdezhetem, hogy hol vetted és mennyibe került? Nem is tudtam, hogy csinálnak ők is naptárat, nagyon bejönne nekem is.

Wow! Valóban van még lejjebb :grin:

Ausztriából rendeltem a Cosmeticexpress-től. Szállítással együtt 32 euró volt.

4 Likes

Köszi! :slight_smile:

Sziasztok!

Így lassan egy év távlatában kinél mi lett az adventi kalendáriumos termékek sorsa?
Nekem TBS naptárkám volt. Néhány terméket még mindig használok:

• testvajat kézkrémnek, mert nem vagyok egy nagy testápolós,
  • ajakápolót,
  • sminklemosót, ami csak arcbőrre jó, mert a szememet csípi :grinning:
  • grapefruitos mini tusfürdő a szekrényben várja, hogy újra nyár legyen és elvigyem valami nyaralásra.

Két tégelyes arcpakolásnak csak a kis tégelyét tettem el, a tartalma kidobásra ítéltetett, mert égett tőlük a bőröm. Ezek után azt gondolhatjátok, hogy érzékeny a bőröm, pedig nem, csak a TBS arcápolói nagyon nem jöttek be. Fátyolmaszk is tele alkohollal, és akkor ebben pácold a bőrödet a hidratálás jegyében :woozy_face: Amúgy simán kenem már hámlasztóra is a retinolt néha, semmi panasz tőle, tehát normál bőröm van.
Egy-két apróságot elajándékoztam, a nagy többséget becsületesen elhasználtam.

11 Likes

Én idén ezt kaptam :heart_eyes:
IMG_20211127_140018
Kibontva majd dec. 1-jén nézem meg :slightly_smiling_face:

23 Likes

Még soha nem vettem adventi naptárt, de idén egy megtetszett, a Dior. Sajnos nagyon drága, úgyhogy idén sem lesz nekem. :blush:

5 Likes

Az nekem is nagyon tetszett sokkal jobb mint a Chanel amiben madzag meg matrica van aminek utoljàra oviban örültem volna.
:grinning:

6 Likes

Váó, ez a nagyobb változat, ami világít meg minden?

Igen :star_struck::star_struck:

1 Likes