Adventi kalendáriumok

Tegnapi:
IMG_20201225_111312

Mai:
IMG_20201225_111414

IMG_20201225_111443
Ennek a testvajnak valami isteni az illata.

Ezennel véget ért a bontogatás :pensive:

14 Likes

A testvaj tényleg nagyon jó illatú, sőt az egész mandulatejes-mézes család. :slight_smile: Mondjuk már kevesebbet vásárolok TBS-t, de örülök, hogy ez az illat nem szezonális náluk.

1 Likes

Örülök, hogy ennek a testápolási családnak finom illata van, ezt választottam karácsonyi ajándéknak.:slight_smile:

2 Likes

Nekem a Douglas kalendáriuma megérte az árát, mivel féláron vettem. :slight_smile: A sminktermékek mind jók voltak. Testápolási és hajápolási dolgok nem voltak benne, de öregedésgátló annál több, ezen lehetne változtatni. Az ismétlődés a tavalyi évhez képest elég szánalmas. A parfümöket vagy szereti valaki, vagy nem. Pár termék lecsúszott a dobozban, jóval lentebb találtam meg őket (ez nem egyedi eset, olvastam a vélemények között). Voltak új márkák a dobozban, ez örvendetes. Én úgy gondolom, hogy 30 év alattiaknak nem való a tartalma. Az Ariana Grand parfüm kicsit kilóg a sorból, szerintem az tiniknek való inkább.

5 Likes

Az Nyx kalendáriumot kivegeztem. Jó vételnek tartom, voltak benne olyan sminkek, amiket szerettem volna kipróbálni. Rövid ismeretségünk alatt lettek kedvencek, amiket később meg fogok venni (ha elfogytak a mini verziók).

Tegnap pedig elkezdtem az Yves Rocher New Year kalendáriumot, ami az év végéig számol vissza. A körömlakknak örülök, mert szeretem. A szemfestékről még nem döntöttem, de lehet, hogy elajándékozom :slight_smile:
20201226_100937

13 Likes

Szóval már ilyen 7 napos naptárak is vannak? :hushed: Kíváncsi vagyok hogy érzed majd a végén, hogy megérte-e?

2 Likes

Soha nem gondoltam volna, hogy van ilyen. Születésnapomra leptek meg vele, magamnak nem biztos, hogy vettem volna. :smiley:
De az utolsó napon ezt is véleményezem :blush:

3 Likes

20201227_081231

7 Likes

The Body Shop Adventi Kalendárium összegzése

• Amiknek a legjobban örültem:

IMG_20201227_112606

• Amiknek a legkevésbé:

IMG_20201227_112451

• Sminktermék 1 db volt benne, de nem is bánom. Ez viszont színét tekintve is szuper:

• Amit sosem vennék magamtól, de így kipróbálhattam: 2 db fürdőbomba.

• Arcmaszkot sosem használok, de ebben 5 db is volt: 3 db fátyolmaszk és 2 db mini kiszerelésű tégelyes maszk. Itt már csak a tégelyeknek is örülök, jó lesz későbbre. :smiley:

Maga a naptár gyönyörű, masszív, szerintem igényes, a dobozkák egyesével is szépek, aranyosak. El is teszem jövőre, már csak karácsonyi dekornak is jó lehet. Ajándéknak szuper volt, de magamtól sosem vennék ilyesmit :slight_smile: Inkább összeválogatom, hogy mi az amire tényleg szükségem van.

18 Likes

Tegnapi elmaradásom, és a mai meglepi. Most tényleg örülök mindkettőnek :blush:

20201229_081301

9 Likes

Nagyon megörültem a mai ajándéknak. :blush: aztán kentem egy picit a kezemre. Én aztán elviselek nagyjából bármilyen highlightert, de nem túlzás ez egy picikét? Konkrétan csak csillám, ha megszárad, akkor sehol egy kis fény :smiley: Mondjuk szemfestéknek még jó lehet :smiley:

20201230_110644

20201230_110654

5 Likes

Én ezt max. fesztiválra vagy farsangra, Halloween-re tudnám elképzelni :grinning: De a csomagolása szép.

2 Likes

Pontosan ugyanezen a véleményen vagyok én is :smiley:

1 Likes

Bőven elmúlt 31-e, de még tartozom az utolsó ajándékkal. A “szokásos” piros rúzs. Gyanítom, hogy nem az én árnyalatom, de majd teszek vele egy próbát.
20210103_081538

Összegzés: magamtól az életben nem vennék ilyen 7 napos kalendáriumot. Nem volt rossz, azért akad benne olyasmi, amit el fogok használni. Vártam, hogy kinyithassam őket, de valahogy nem volt meg az a “hűha” faktor. Csalódásnak nem nevezném, egyszer kipróbálható, de nem fogok idén is venni.

10 Likes

Nekem nagyon tetszett a kalendáriumod, pont, hogy meghozta a kedvem! :slight_smile: persze az is igaz, hogy még soha nem vettem egyet sem, így mindenképpen elfér majd egy jövőre a hátamon.

4 Likes

Lehet, hogy az a gond, hogy volt már YR kalendáriumom, a 24 napos, és ebben azért nem volt akkora újdonság. Viszont voltak benne dolgok, amiknek kifejezetten örültem. Vicces volt az utolsó napokban is bontogatni :slight_smile:
Magamnak nem vennék, de egyszer megéri kipróbálni :blush:

1 Likes

Elég furcsa, de a TBS kalendáriumok már megrendelhetők.
Ez itt a legolcsóbb verzió, és az a legdurvább, hogy 8 termék teljesen ugyanaz, mint tavaly.
https://the-body-shop.hu/share-the-joy-advent-calendar
Ráadásul pl a banános sampon & balzsam idén már csak mini méret, testvajból is belefért tavaly a teljes kiszerelés, idén már nem.
Szerk.: Közben rájöttem, hogy nekem tavaly nem a legolcsóbb volt, hanem az eggyel drágább, szóval azzal hasonlítottam össze. Így akkor egy része téves, lehet hogy tavaly sem volt a legolcsóbb teljes kiszerelés stb stb De azért meglepő, hogy legalább 8 termék ugyanaz :flushed:

6 Likes

Hat, az allando szortimentbol csodat nem lehet osszehozni. En azt sajnalom, hogy nem a limitalt karacsonyi illatokkal dobjak tele, ha mar utazos meretuek a cuccok…(persze tudom, azok meg titkosak, de biztos lesz belole vanailias, tökös és bogyós alapillatú :wink:). Egyszer valaki segitsen mar megfejteni, miert marad valami allando, es miert nem? A mandulas illatban mindent is el lehetett nekem adni, egy ideig allando volt, aztan meg csak ugy kivontak…pedig pl. az epres, vagy akar az olivas helyett hozhatnanak vallalhatobb illatot is :sunglasses: annyi jo volt mar a limitaltak kozott telen es nyaron is, amit nagyon sajnalok, hogy nem vehetem meg barmikor…

3 Likes

https://www.cultbeauty.co.uk/cult-beauty-cult-beauty-advent-calendar-2021.html

1 Likes

Talán azért, mert ha mindenki évekig ugyanazt venné, amit nagyon megszeretett, nem tudnák eladni az újdonságokat. Ezért inkább feláldoznak sikeres holmikat, mert a “gyászoló” vigaszt keres, és vásárol mást. Új dolgokat, hogy kipróbálja. Ha nem tetszik neki, akkor is megvették, a pénz már befolyt, legfeljebb nem vesz még egyszer. Úgy látszik, az ilyen esetekből származó bevétel nagyobb, mint az egy termékhez évekig hűséges vevő biztos kis forintjai.

Vagy ki tudja, lehet, hogy más gondolkodásmód van mögötte.

5 Likes