Ezt kicentizték, hogy pont beleférjen a fiókba
(Lavera feszesítő szérum, teljes kiszerelés)
5ml
Szemkörnyékápoló gél ((8 ml)
Jesszus, mintha kicsit túl lenne árazva… https://kremmania.hu/kremek/codex-beauty-bia-szemkornyekapolo-gel
Tegnapi és mai meglepi. A szemfesték arany színű, olyan igazán arany. Alig várom, hogy holnaptól mindenhova is kenjem Nos, igen… van baj. A karácsony nálam a csillogó sminkekről is szól.
A lip gloss-nak tényleg természetes színe van, el fog fogyni
Mai:
Holnapi:
Oh, de szépek!
Főleg a lip gloss, pont ilyen a hétköznapi rúzs színem, kb. mindenhez passzol. Ezt tuti megnézem élőben is. Van neve vagy kódja a csomagoláson?
Kód nincs, de az árnyalat neve Tiramisu
Köszönöm, hogy megnézted!
Ugyan, nagyon szívesen
Kis dobozban még kisebb dobozok
Hajpánt/fejpánt
Hogyhogy kinyitottad a holnapit? Már nem bírtad kivárni?
Nem, csak ma hazajöttem. Reggel kidobtam az üres csomagolást.
Utolsó négy nap:
Superbia Vol 1. paletta
Golden dust highlighter csepp
Glitteres rúzs
Limitált kiadású highlighter
Próbáltam a rúzsról és a highlighterről swatchot csinálni
Szerintem nagyon megérte ez a naptár, sokkal több limitált kiadású dolog volt benne, mint a korábbi kiadásokban, nem olyan érzésem volt hogy csak a régi készletet vagy nem hordható színeket akartak kiszórni.
Szerintem a termékek aránya is jó volt, teljes smink elkészíthető vele bár a pipettas korrektor nem biztos hogy minden bőr szinhez illik és a pirosito is elég sötétnek látszik.
Bizony kár, hogy vége Igazán jó cuccok voltak benne. Szép választás volt
Az utolsó meglepit külön becsomagolták egy karton tobozba
Ez lapult benne:
Összességében elégedett vagyok a naptár tartalmával, nincs benne olyan, amit ne tudnék elhasználni. És lett egy 24 fiókos tárolóm is
Jó kis naptár volt ez is És mit teszel majd bele? Piperéket
?
Az utolsó ablak mögött primer lapult. Ki is próbáltam, nagyon szuper, soha ilyen “láthatatlanok” nem voltak a pórusaim.
Lehet, bár akkor meg kell jegyeznem, mit hova tettem, mert túl sok a fiók