Adventi kalendáriumok

A Babor kalendáriumát nagyon várom :smiling_face_with_three_hearts:

Ócsó.:smiley: Ha addig lesz pasim, sztem szívszélütést is kap, ha meglátja az árát.:smiley:

4 Likes

:smiley:

1 Likes

Van előnye, ha szingli az ember. :grin:

Off, tervezed amúgy, hogy legyen?

2 Likes

Vagy megkapod tőle ajándékba egy kis célzás után karira.

3 Likes

Alakulóban :smiley:Lesz!:slight_smile:

4 Likes

Persze, mindent is, toronyórát lánccal.:smiley:

1 Likes

Akkor hajrá, szorítok! :heart:

1 Likes

A Douglas is telerakja több, mint 50%-ban ugyanazokkal a termékekkel minden évben. A véleményezők szerint van ami 3. éve azonos. Gondolom bizonyos termékekhez olcsóbban hozzájutnak, pl. promóciós ajándékok és azokkal is tele 1-1 ablak.
Azért a The Body Shop limitálja a kalendáriumait, mindig elfogynak, csak kevés darabot kell akciózniuk az ünnep után. Ajándéknak tökéletesek, lehet idén én is veszek valakinek, vagy egy szettet.

2 Likes

Köszönjük!!! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Előrendelhető. Szállítanak haza.

Rituals adventi kalendáriumok a láthatáron.

5 Likes

Már csak 86 nap van Adventig. De durva :grin:
Amúgy ezek elég jónak tűnnek. Viszonylag nagy mennyiségű termékek vannak benne.

6 Likes

Igen, nagyon tetszetősek. :slightly_smiling_face: Sosem volt még beauty advent kalendáriumom, még várok az igazira. :sweat_smile:

1 Likes

https://www.dm.de/tipps-und-trends/themenwelten/weihnachten/adventskalender

A német dm honlapon már vannak fent Alverde, Balea, Trend It Up naptárak, a többségének a hátulján fel van tüntetve a tartalma

2 Likes

Én meg is rendeltem a kisebbet, tavaly lemaradtam róla és bántam, most már úton van felém. :slight_smile:

1 Likes

De jó! Örülök, hogy sikerült. :slightly_smiling_face:

Hát én rendeltem egyet a kissebből :sweat_smile: Még nem volt adventi kalendáriumom, felesleges kiadásnak gondoltam…eddig. Ennek minden porcikáját fogom hasznosítani. Köszi @creammaniac !

3 Likes

Szuper! :heart_eyes: Várom majd a beszámolód a bontogatáskor / után. :blush:

1 Likes

De hogy fogom addig kibírni? :thinking: :grin:

1 Likes