10ml
Olyan furcsák rajtam. Egyáltalán nem harmonizálnak a színeimmel, úgyhogy szegények parkolópályán vannak. Szintén a kalendáriumban volt már egy barnás szín, azt próbáltam. Hááát…
Teljesen véletlenül bukkantam rá, ha még érdekes lehet
makeup.hu gyöngyszem: “ajakfény foszforral” ??? istenem… egyébként fluoreszkáló - UV fény alatt világító szájfényről van szó.
Ú de menő. Kár hogy idén nincs szilveszteri buli, ahol lehetne vele aratni!
Hajmaszk:
Elég barbár módon belegyömiszkölték a fiókba, de egy szavam se lehet, mert teljes kiszerelésű
Zoeva Voyager 142 Concealer buffer
Elmaradtam megint. Tegnap a highlighter volt az ajándék, ez sokkal világosabb, mint a legutóbbi. A rúzzsal nem tudom, hányadán állok. Gyanítom ez a piros az, ami nekem felkenve nem áll jól
- Superbia Vol. 2 paletta
- Lashes to kill szempillaspirál
- Brow colorist
- HD Active performance primer
- Colour correction paletta
- Körömlakk
- Limitált kiadású pirosito
A szemhejpuder paletta tetszik, nap végére is megmaradt, a szempillaspirált, korrektor palettát, pirositot még nem próbáltam ki.
A szemöldök színező jónak tűnik de valószínűleg nem sok hasznát veszem mivel elég sötét és dús a szemöldököm.
A primer kellemes érzés volt de még csak egyszer használtam, kicsit simább lett a bőröm de nem láttam hogy tartósabb lett volna tőle a sminkem.
Még mindig sajnálom, hogy nem vettem ilyen kalendáriumot (jóó, többször nem mondom el
)
Ez most nekem is nagyon tetszik, de azzal nyugtatom magam, hogy a körömlakkokat, korrektor palettát úgysem használnám, és valószínűleg a színezett dolgok sötétek lennének, mint pl ez a gyönyörű pirosító
Végre nem hajra való kence, hanem arcmaszk Már kezdtem besokalni, hogy a legtöbb ajándékot csak a hajamra kenhetem
7ml
7ml
Az Annayake termékek iránti lelkesedést nem értem.